Hova tűnt Daemon Hill – Best of Palik László

Csepel.info, Mr.Gabee, YOUTUBE

Ezen a hétvégén rendezik meg a F1 Magyar Nagydíjat. Az eset apropóján Palik László, az egykori szakkommentátor közvetítéseit gyűjtöttük egy csokorba.  

Facebook csoport is készült abból a célból, hogy Palik vegye vissza a szakkommentátori feladatot.

Több média is Palik László TV2-s szerepvállalásáról ír, könnyen lehet, hogy barátja, Héder Barna invitálására mégis a közmédiában köt ki az F1-es futamok hajdani kommentátora.

Ahogyan azt nemrég a forma1.hu portálon írták, a Népszabadság információi szerint a TV2 új sportcsatornáira nem kisebb eseményt, mint a Forma-1-et vinnék át az MTVA-tól. Ekkor felmerült Palik László neve is, hiszen miután felesége Marsi Anikó műsorvezetőként kezdett dolgozni a csatorna hírműsoránál, a Tényeknél, a volt kommentátort és Hungaroring-elnököt több alkalommal is látták a Róna utcai székházban.

Olyan feltételezések is napvilágot láttak, hogy Palik valóban visszatérhet a képernyőre, csakhogy nem a TV2-n, hanem a közmédiában, ahol egészen 2001 végéig kommentálta a száguldó cirkusz eseményeit. Az MTVA folyosóin azt rebesgetik, hogy Palik régi barátja, Héder Barna minden áron szeretné elérni, hogy az exkommentátor visszatérjen a mikrofonhoz, sőt már azt is tudni vélik, hogy annak a Szujó Zoltánnak a helyét foglalhatja el, aki kezd kegyvesztetté válni az állami csatornánál.

Nem egy helyről hallottam, hogy komolyan foglalkoznak a kérdéssel, Palik visszatérhet a sportosztályra – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, királyi tévénél dolgozó informátor. „Azt mondják, Héder Barna sokat tesz azért, hogy barátja munkát kapjon, amire persze nincs rászorulva, hiszen van elég tartalékuk, inkább csak hasznos időtöltésről beszélhetünk. Ha a felesége dolgozik, nem valószínű, hogy szívesen lenne háztartásbeli. Ráadásul jó riporter, ha visszatérne, azzal mindenki csak nyerne” – mondta az anonimitásba burkolózó MTVA-munkatárs.

2 hozzászólás “Hova tűnt Daemon Hill – Best of Palik László” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Isten mentsen Palik rikácsolásától, hogy jön a sziftikár, jön a sziftikár !

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Az asszonykáját is kivághatnák a tv2-től, mert egy híradóban minimum 10 baki. 🙂
    Ma számoltam, 21 volt neki! 😛

Itt lehet hozzászólni !