Állás adatbázis

Csepel.info, Mr.Gabee,

Újra elindítjuk Kereső rovatunkat melyben a szabad munkalehetőségeket szeretnénk összegyűjteni.

Ha ön tud betöltetlen munkalehetőségről (pl. szerelő, kertész, masszőr, stb.), akkor ne habozzon, a linkre kattintással adja hozzá a listához.

KLIKK

7 hozzászólás “Állás adatbázis” bejegyzésre

  1. Horváth Mihály szerint:

    Üdv, én munkaerőt KERESEK! Munkaadóként, hogy lehet regisztrálni? Kösz a választ

  2. bubu szerint:

    Mansfeld Péter u. 1.

  3. melós szerint:

    Kedves Mihály!

    Ajánlanám a csepeli önkormányzat állásportálját:
    http://allas.csepel.hu/

    Itt a kapcsolatnál tud írni a szerkesztőnek.

  4. Jobban szerint:

    Soros György: “Végül pedig megfelelő feltételeket kell kialakítani a gazdasági bevándorlók számára.”
    http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=135&cid=203105

    A 23.000.000 román jövetelének korszakában hol volt Soros György és a hazai balliberális kar világmegváltó segítsége?

  5. Grün Izidor szerint:

    “Miközben a miniszterelnök minden sarkon szidja az amerikai milliárdost, a kormányközeli Garancsi Istvánnak jól jönnek Sorosék milliárdjai.”
    .
    😀 😛
    .
    http://magyarnarancs.hu/belpol/a-penze-bezzeg-kell-orban-embere-epiti-soros-gyorgy-egyetemet-100931

  6. Jobban szerint:

    http://magyaridok.hu/ahelyzet/felrediagnosztizalt-orszag-1030945/

    FÉLREDIAGNOSZTIZÁLT ORSZÁG
    Farkas Zsuzsa

    A magyar adófizetők zsebéből idén hozzávetőleg ezermilliárd forintot húznak ki az államadósság után fizetendő kamatok. Hatalmas pénzekről van szó, pedig az utóbbi években Magyarországon csökkentek a legnagyobb mértékben az állami kamatkiadások európai uniós viszonylatban. Mondhatni ez is a szocialista kormányzások öröksége, hiszen az államadósság mértéke 2002 és 2008 között ugrott a GDP 50 százalékos arányáról 80 százalék fölé, s azóta igencsak nehezen araszol lefelé.
    Az, hogy mennyire félrediagnosztizálták korábban a nagy házak a magyar gazdaságot, csak mostanra látszik igazán. A második felminősítés után a nemzetközi sajtó is kezd feleszmélni, a Reuters például arról cikkezett, hogy Magyarországon eredményes volt az orbáni politika: a gazdaság növekszik, az államadósság és a sérülékenység csökken, a hiány pedig alacsony. Nincs mese, nem lehet tovább takargatni azt, hogy a bankok megadóztatásával és számos egyéb unortodoxnak nyilvánított intézkedéssel is stabilizálni lehet az államháztartást, nem csak a lakossági megszorításokkal.
    Az Európa betegének kikiáltott magyar gazdaság köszöni szépen, jól van, egyetlen baja az, hogy hatalmas terhet, az államadósság költségeit cipeli a vállán, és így próbál versenyt futni a konkurens országokkal. Ha ezt a puttonyt ledobhatná a válláról, a kormány lemondhatna a személyi jövedelemadó kétharmadáról, vagy több mint triplájára emelhetné a nagyjából 400 milliárd forintra tehető családi támogatásokat. Köszönjük, MSZP, hogy itt tartunk. Gyurcsány Ferenc volt szocialista kormányfő biztosan visszafordítaná az idő kerekét, akárcsak Merkel asszony migránsügyben. Csakhogy ez nem így működik.

  7. homo sapiens szerint:

    2/3-a lejárt hirdetés. Nem aktuális…

Itt lehet hozzászólni !