Beteg gyermekek kívánságainak teljesítése, segít a Táborfigyelő

Táborfigyelő

8543618b-94dd-4d8f-9751-9b9ccefdfd78

Budapest egyik legnagyobb sportrendezvényén, azIRONMAN 70.3 triatlonversenyen az idei esztendőben sem csak a sport a fő téma, a beteg gyerekek álmait valóra váltó Csodalámpa Alapítvánnyal közösen jótékonysági akciót is indítanak, melyhez a Táborfigyelőgyermektábor összehasonlító portál is örömmel csatlakozik.
„A Táborfigyelő oldalon jelenleg több mint hatszázötven táborturnus érhető el, így ahogy az elmúlt esztendőkben, idén is várhatóan több ezer gyermek táboros álmait tudjuk valóra váltani. Fontos viszont azokra is gondolni, akik nem tudnak táborozni idén, nekik próbálunk segíteni, az ő kívánságaikat teljesítésében is szeretnénk közreműködni!” – mondta el Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu portál vezetője.

Az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata idén is indítjótékonysági kampányt, és ezúttal egy egészen különleges szervezetet támogat: a Csodalámpa Alapítványt. Az alapítvány súlyosan beteg gyerekek kívánságát, szíve vágyát teljesíti, és ezzel valóban csodát tesz, mert mosolyt visz a kezelések szorongással teli világába és erőt, reményt ad a gyógyuláshoz.
A programhoz Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője is csatlakozik. Az ügyvezető a tavalyi öt kilométeres BEFiTRUNfutás után az idei esztendőben az olimpiai távú IRONMAN 5i50 Budapest triatlonversenyen indul el amatőrként, és ezen távot támogatásra ajánlja fel, hogy a beteg gyerekek álmait, kívánságait teljesíthessék!
„Büszkék vagyunk arra, hogy csatlakozhattunk az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata és a Csodalámpa Alapítvány közös akciójához, és bízunk benne, hogy minél többen segítenek a gyerekek álmait megvalósítani!” – mondta el Tóth.
Az akcióban a felajánlásokat itt lehet megtenni, minden apró lépés, kis segítség is számít a kicsik kívánságainak teljesítésében!
http://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Versenyzok/34

Itt lehet hozzászólni !