Munkálatokat végeznek a Csepeli úton

Csepel.infoNévtelen

Olvasónktól kapott fényképes tájékoztató szerint munkálatokat végeznek a Csepeli út nullás felüljáró előtt Csepel felé pénteken délelőtt.

Fokozott körültekintéssel vezessenek az érintett szakaszon

5 hozzászólás “Munkálatokat végeznek a Csepeli úton” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    Szánalmas!
    Nem is olyan régen csinálták…

  2. Tóth Kati szerint:

    Mi a szánalmas egy szoci szerint?Hogy valamit felújítanak?Jellemző!Egyébként éppen ideje volt,borzasztóan rossz volt ott az út egy szakaszon,pont ott,ahol a kamionok kijönnek az útra.Remélem egy darabig nem teszik tönkre az utat!

  3. mind_the_gap szerint:

    A Csepeli út valóban szánalmas.
    Az agglomerációs tömeg és a csepeli ipari területeket kiszolgáló kamion áradat jár ezen a rossz minőségű, szűk úton ahol mindennapossá váltak a dugók, az M0 térségében a balesetek.

    Mi lesz ha tovább bővülnek az ipari létesítmények? Mi lesz ha észak-Csepelen olimpia lesz?

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    A 20kV-os felsővezetéket cserélték!
    ))) LOL (((
    Az úz ugyanolyan gány, mint volt. 😛

  5. kilgore trout szerint:

    Amikor reggel láttam a javítást gondolta is magamban, hogy “na ezek is jókor kezdtek neki az útfelújításnak, majd szépen itt hagyják hétvégére a felbontott pályát”. Aztán nem így lett, mert délutánra kész is volt. Persze sírva is fakadtam, hogy egy padkafelújításnál nem jutott tovább a dolog. A kifelé menő sávban közlekedéshez továbbra is tank szükséges, a befelé sávban pedig az útpadka megrogyását a balra nagy ívben kanyarodó kamionok okozzák. Azoknak egy ilyen maszatolás semmit nem ér.
    Más.
    A Csepeli úton belefelé jövet a jobboldal egy szakaszon már Szigetszentmiklóshoz tartozik, de egyik nagyfejűt sem zavarja az a környezet, amit ott lát? A mangalicák a téglák és a mocsok között röfögnek és a többi és a többi. Olyan, mintha egy Kusturica filmet látnék.
    “Világvárost építünk.”
    “Csepel Európa közepe, tegyük is azzá.”
    Hát sikerült.

Itt lehet hozzászólni !