Gyerek maradt a kocsiban Csepelen

Csepel.info/Mr.Gabee/Olvasónk

child_seat

A kép illusztráció

 

Az alábbiakban egyik olvasónk beszámolóját olvashatják, aki arról panaszkodik, hogy egy szülő a tűző napon hagyta a gyerekét 2015. július 17-én délelőtt a csepeli Tesco áruház parkolójában.

“Ma dél magasságában a csepeli Tescoba vitt az utam és a parkolóban gyereksírásra lettem figyelmes. Közelebb mentem a Ford kisautóhoz és egy óvodás korú volt az autóban, egyedül a tűző napon. Azonnal a vevőszolgálatra indultam és elmondtam, hogy egy gyerek van egyedül a kocsiban… A vevőszolgálatosok azonnal akcióba lendültek: egyik a kocsihoz ment, a másik pedig bemondta a hangosba, hogy azonnal fáradjon a szülő a kocsihoz… komolyan mondom, arra van esze, hogy egy jó autót vegyen, de a gyerekére nem tud vigyázni “

4 hozzászólás “Gyerek maradt a kocsiban Csepelen” bejegyzésre

  1. kritikus szerint:

    Remélem eljárást indítottak, gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés miatt…
    Értem én, hogy egyszerűbb csak úgy, gyorsan beszaladni, na de ha ezer és egy helyről jön a figyelmeztetés, kérés, akkor illik neki eleget tenni.
    De mondja már meg valaki, hogy miért veszélyezteti ebben a formában egy gyermek életét, hogy is van ez?

  2. Ha kisbaba lett volna és kint hagyja, lehet, hogy már nem is élt volna…! 🙁

  3. nagyapó szerint:

    Ugyan, olyan cuki cipőket látott a mama, azokat csodálta. Viszont öröm, hogy vasárnap nincsenek nyitva, így a baleset valószínűsége csökken!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Rázsó szerint:

    Basszer, tényleg az jön le az egészből, hogy vasárnap nincs nyitva tartás, Magának tényleg ez a legnagyobb fegyvertény, hogy nincs vasárnap nyitva a bolt? Esetleg kevesebb állatot tud megölni?

Itt lehet hozzászólni !