Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni

FELVI

Iskolába hívogató

Legkésőbb 2015. február 15-én, vasárnap éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek eddig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket a felvi.hu E-felvételi rendszerében, a hitelesítésre azonban február 23-ig lesz lehetőségük.

A jelentkezéseket kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet benyújtani, legkésőbb 2015. február 15-én éjfélig. Eddig a határidőig a felvételizőknek a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével kell végezniük.

Szintén legkésőbb eddig kell befizetniük a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított eljárási díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezt követően, február 23-ig kell hitelesíteniük jelentkezésüket az Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes áttekinteni a január végén közzétett, a Felsőoktatási felvételi tájékoztató Hivatalos kiegészítésében megjelent módosításokat, illetve az új jelentkezési lehetőségeket. A Tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a felvételi szabályokat, meghirdetéseket és hasznos tudnivalókat, valamint a Hivatalos kiegészítéssel módosított tartalmakat is.

Itt lehet hozzászólni !