III. Kerület- Csepel: békétlen döntetlen!

Pestifoci.hu

Jó mérkőzésnek ígérkezett a III. Kerületi TVE és a Csepel FC találkozója az NB3. Nyugati Csoportjának 10. fordulójában.

Így gondolták ezt a szurkolótáborok is, a hazaiakért szorítók elvárható nagy létszáma mellett a csepeliek is ismét szép számban képviseltették magukat. Jó hangulatban kezdődött a találkozó, amelyet természetesen mindkét csapat meg akart nyerni.

A Kerület kezdett valamivel jobban Kaszai Gábor ívelt fel rögtön a 3. percben egy szabadrúgást, amely után Filó Tamás 8 méterről nem sokkal fejelt a kapu fölé.

2 perccel később ismét Kaszai adott be ezúttal balról, Pálfalvi Csaba fejelt kapura 5 méterről, de Nagy Zoltán fogta a labdát.

A 8. percben megvillant a Csepel is, Kemény Tamás 13 méterről leadott lövését védte Kondor Tamás.

4 perc múlva egy szép vendégakciót láthattunk, amely végén Zimermann Zoltán remek labdája után Kemény sarkazott a kapu mellé.

Zimmermann láthatóan kihívást jelentett a Kerület védelmének. A 16. percben nem is tudták megállítani, szép cselekkel tört be a tizenhatoson belülre a csepeliek fiatal támadója, majd 14 méterről jobbról a kapu fölé lőtt.

A 27. percben ismét a XXI. Kerületi csapat próbálkozott a gólszerzéssel. Korozmán Norbert 18 méterről leadott löketét fogta Kondor Tamás.

Az első félóra végén a Kerület is ismét szép akciót mutatott be, amely végén Kaszai Gábor beadása remekül sikerült, mint ahogy Horváth Levente 10 méteres fejese is! Egy dolog hibádzott a hazai örömhöz, a labda, ha kevéssel is, de a kapu fölött hagyta el a játékteret.

A 41.percben Scheiber Bencét (III. Kerület) le kellett cserélni, Varga Lászlónak. Még korábban találta telibe egy labda, amely után szédülni kezdett. Ezért volt a csere.

Az első félidő utolsó percei eseménytelenült teltek, viszont a 4 perces hosszabbításban majdnem gól született. A csepeli csapatkapitány Juhász László a középkörtől pár méterre végzett el szabadrúgást, kitette balra a labdát Zimermann Zoltánnak, aki ismét átjátszotta védőjét, majd 14 méterről, balról elrúgta a hosszú sarok mellett a labdát.

Egy jó első félidőt láttunk, annak ellenére, hogy sok volt a szabálytalanság. A Kerület többet birtokolta a labdát, de az első perceket leszámítva, inkább a vendégek voltak veszélyesebbek a kapura.

A szünet után egy egészen más második játékrészt láttunk, amelynek oka az volt, hogy szépen kivették a játékból az ellenfelek egymás húzóembereit.

Az 57. percben Juhász László szabadrúgása volt az első említésre méltó esemény. A Csepel támadója 21 méterről nem sokkal tekert a bal felső sarok felé.

A 69. percben gyorsan végeztek el egy szabadrúgást a vendégek, a jobbra kitett labdát a csereként beállt Somodi Ádám lőtte a kapu elé élesen, de Kondor Tamás kiütötte azt.

A 72. percben a félpályánál Pálfalvi Csaba karját érte a labda, amiért megkapta második sárga lapját. Nem volt éppen szigormentes az ítélet.

10 fővel folytatta a Kerület, amely ezután érthetően legfontosabb feladatának azt tartotta, hogy ne kapjon gólt.

A Csepel nem is tudott mit kezdeni ellenfelével, elmaradoztak az értékelhető helyzetek. A feszültség azonban nőtt mire elértük az utolsó 10 percet, már 7 sárgát és egy piros lapot jegyezhettünk föl. Az óbudaiak védőjének, Filó Tamásnak kizökkentésével érdekes módon a vendégek szurkolói és játékosai is próbálkoztak rendesen. Nem álltak messze a céltól, a hazaiak vezére a játékosokkal, a jobb oldali asszisztenssel, és a vendégszurkolókkal is „megbeszélte” problémáit.

A 90. percben olyan dolog történt, ami a második félidőben egyszer sem. Móczó hibázott egy felívelt labda után, amelyen talán még Juhász László is meglepődött. A csepeliek gólérzékeny támadója ezúttal 14 méterről nagy helyzetben a hosszú sarok mellé lőtt.

Ez volt a meccslabda.

A hátralévő időben már több említésre méltó esemény nem történt. A lefújás után egy kicsit összeugrottak a játékosok, hátha ökölvívásba el tudják dönteni a meccset, de végül ez is elmaradt. Egy kis perpatvart követően gyorsan rendeződött a helyzet. Kemény Tamást (Csepel) kiállította a játékvezető. A klubhelyiségben Kocsis Balázsnak (III. Kerületi TVE) is piros lapot adott, majd pedig az öltözőben Varga László vezetőedzőnek (III. Kerületi TVE) is.

Pestifoci.hu

Itt lehet hozzászólni !