Részletek derültek ki Schumacher ébredés utáni óráiról

HVG

AUTO-PRIX-F1-ESP-EUROPEAN-VALENCIA-PODIUM

A svájci Blick bulvárlap szerint Michael Schumachert álnéven szállították mentővel az egyik kórházból a másikba, az őt szállító személyzetnek pedig a mobilját is elvették az út alatt. Ráadásul fogalmuk sem volt róla, kit fognak szállítani.

Újabb részleteket írt meg a sajtó a síbalesetet szenvedett, hétfőig kómában tartott Michael Schumacher ébredésérőlés a lausanne-i klinikára szállításáról. A svájci Blick bulvárlap szerint nem volt egyszerű megszervezni a rehabilitációs klinikára való áthelyezést, melyet teljes titokban kellett intézni.

A Forma–1-es legendát a lap szerint nem helikopterrel szállították át, hanem mentőautóval, ám az őt szállító mentősök sem tudták, kit is fognak vinni pontosan, ugyanis Schumacher álnevet kapott. A mentősöknek le kellett adniuk a mobiljaikat, és csak az induláskor szembesültek a tényekkel.

Schumacher állítólag beszélni nem tudott, de bólintással kommunikált.

A versenyző családja kedden egy rövid közleményben köszönte meg a rajongók jókívánságait, hangsúlyozva, biztosak benne, hogy már most segített a sok rágondolás a német autóversenyzőnek.

Forrás: HVG

Itt lehet hozzászólni !