Hét végi sporteredmények

Forrás: Csepelsport.hu, Csepel Islanders 21, Nemzeti Sport

Csepeli RC – Kecskeméti RC 0:3 (-20, -18, -20)

A mezőny egyetlen veretlen csapata, a Phoenix Mecano-Kecskeméti RC Csepelre látogatott. A játszma közepéig, a hajrá kezdetéig rendszerint fej-fej mellett haladtak a csapatok, a végjátékban azonban a vendégek mindig megléptek, s könnyedén győztek 3:0-ra. A feladó, Tóth I Gábor kiválóan osztogatott, névrokona, az ütőjátékos, Tóth II Gábor, valamint a center, Somodi István is erősen, pontosan, hatékonyan támadott, Németh Ferenc pedig taktikus szerváival segítette csapatát. A Csepelben Daróczi Gergelyen kívül a gyöngyösi nevelésű ifjúsági válogatott, Brendt Attila nyújtott kiemelkedő teljesítményt. (Nemzeti Sport)

Csepel – Tata 0-0

Megszületett 8. döntetlenünk is… Pedig most végig kézben tartottuk a mérkőzést, ami nem csupán mezőnyfölényben, hanem helyzetekben is megmutatkozott. Sajnos gólt lőnünk nem sikerült, így az előző négy mérkőzéshez képest nagyot javuló játéknak örülhetünk csak, a szerzett 1 pontnak (iiletve elvesztett 2-nek) nem. Úgy tűnik, stabil középcsapat lettünk, idegesítő döntetlenekkel, kevés kapott, de ugyanolyan kevés rúgott góllal. Reméljük, hogy ezt a csepeli hagyományt nem ápoljuk tovább, és a hátralevő két nagyon nehéz mérkőzésen bebizonyítjuk, hogy bárkinek tudunk meglepetést okozni. A következő, Fehérvár elleni, vasárnapi meccsre ismét szurkolói busz indul, amelyre jelentkezni a Csepel Islanders fórumán lehet.

Somogyjád – Csepel 1-2 (1-1)

Női csapatunk hozta a kötelezőt, és sikerült legyőznie a 14. helyezett Somogyjádot. A hazai csapat az első félidőben még ki tudott egyenlíteni, és a bíráskodás is hagyott maga után kívánni valókat (az egyetlen partjelzőről nem is beszélve), de a Fenyő-lányok végül nem hagytak kétséget afelől, hogy nem a tabella középső régiójában lenne a helyük…

Itt lehet hozzászólni !