Újabb ügyfele jelentette fel Ruttnert sikkasztásért

Origo

Ismét több tízmillió forint elsikkasztásával vádolja egyik ügyfele Ruttner Györgyöt, írja a Blikk.  A sztárügyvéd ellen korábban már tett feljelentést egy másik ügyfele is.

Az RTL Klub Híradójában jelentkezett egy sértett, aki feljelentést tett sikkasztás miatt Ruttner György ellen. Elmondása szerint a több tízmilliós letétjét az ügyvéd nem kívánja visszaadni. Az állítólagos károsult azt állítja, ingatlanvásárlás céljából hagyott a sztárügyvédnél letétben több 10 millió forintot.

Az ügyvéd ellen más is tett már feljelentést: K. János azt állítja, neki és testvérének összesen hatvanmillióval tartozik Ruttner György, akinél letétbe helyeztek 30-30 milliót egy későbbi beruházásra, de a pénzt nem kapták vissza.

Ruttner Györgyöt kereste a Blikk, de ő nem nyilatkozott. Korábban elárulta, szorult helyzetében több régi ügyfelétől uzsorakölcsönöket vett fel. Tavaly decemberben Ruttner György devizahitelt vett fel, hogy munkahelyteremtő beruházása megépülhessen Ceglédbercel határában, amikor nem bírta fizetni a megnövekedett törlesztőrészleteket, 14 ingatlanirodánál hirdette a birtokát, de nem tudott túladni rajta, ezért fordult egykori ügyfeleihez, írja a Blikk. Az uzsorakölcsönt fedezték hitelezői letéti szerződéssel.

Ügyvédi visszaélés büntette és más bűncselekmény miatt újabb feljelentés érkezett a Budapesti Főügyészségre, amely alapján nyomozást rendeltünk el ismeretlen tettes ellen – nyilatkozott az RTL Klub esti Híradójában Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Forrás: Origo

5 hozzászólás “Újabb ügyfele jelentette fel Ruttnert sikkasztásért” bejegyzésre

  1. Királyerdei szerint:

    Nem sikerült neki Demééket kihúzni a slamasztikából,
    most büntetésként kap a pofájára. 🙂

  2. Tóth Mária szerint:

    A “sztár” ügyvéd! ha.ha-ha

  3. Vátesz szerint:

    A Deme melletti cella lehet hogy sikkasztó ügyvédre vár?

  4. John Doe szerint:

    Sikkasztásért fegyház? Korrekt volt Vátesz. 🙂

  5. Doki szerint:

    Portik a józsefvárosi piacból pénzelte a baloldalt?

    Baloldali politikusok is kaptak a józsefvárosi piac hasznából – ezt állítja a kerület jelenlegi polgármestere. A fideszes Kocsis Máté szerint a képviselő-testület feltehetően ezért nem tett évekig semmit a terület felszámolásáért. A Célpont információi szerint a főváros legnagyobb kínai piaca az utóbbi néhány évben Portik Tamás irányítása alatt állt. Közben kiderült az is, hogy a Négy Tigris Piac részben magántulajdon, itt tehát az önkormányzat hatásköre sokkal szűkebb és az is, hogy a XV. kerületben a józsefvárosihoz, hasonló létesítmény jöhet létre, jóllehet a kerület polgármestere tiltakozik a beruházás ellen. Nézze meg a HírTV teljes adását.

    A VIII. kerületi önkormányzat úgy döntött, hogy bezárja a józsefvárosi piacot. A területen évente több ezer bűncselekmény történik, a kerület korábbi vezetése mégsem tett semmit ennek felszámolására, a képviselő-testület egyszer sem foglalkozott érdemben az üggyel.

    – Régen itt a városházán is nyílt titok volt, hogy baloldali politikusok is részesülnek alkalmanként vagy állandó jelleggel – azt én nem tudom megmondani – , de részesültek a piac hasznából. Lehet, hogy erre is utalt Portik, amikor azt mondta Laborcnak, hogy ő rendszeresen vitt pénzt baloldali politikusoknak – mondta Kocsis Máté polgármester.

    http://www.nagyvaros.hu

Itt lehet hozzászólni !