Itt a lista ami igaz vagy nem

Csepel.info, Mandiner

Az atv.hu kedden írta meg, hogy világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján készített listákat a gólyákról az ELTE Bölcsészettudományi Karának hallgatói önkormányzata. Az ELTE BTK HÖK azt állítja: hamis a lista.

Írtak listát, de nem olyan adatokkal – állítja Garbai Ádám, az ELTE BTK HÖK elnöke és elnöksége, és azt követelik, hogy az ügyet nyilvánosságra hozó ATV szerda éjfélig kérjen bocsánatot. A közleményben felszólították az ATV-t, hogy bizonyítsa a hivatkozott listák hitelességét; mint megjegyezték, ezt már hétfőn is kérték a csatornától.

l1_2.jpg

A nyilvánosságra került lista mindenesetre láthatóan korántsem olyan, amivel riogattak: a diákokra nézve ugyan mélyen sértő, készítőik pedig akárkik is voltak, rendkívül primitív módon osztályozták az egyetemi gólyákat. De az is nyilvánvaló, hogy nem a zsidó származásúak kiválogatására szolgált, mint azt néhány médium már híresztelni kezdte.

l11.jpg

l13.jpg

l12.jpg

l2.jpg

l3.jpg

l6.jpg

l7.jpg

l8.jpg

l9.jpg

l4.jpg

l5.jpg

l21_1.jpg

l22.jpg

l19.jpg

l16.jpg

l14.jpg

l18_1.jpg

l15.jpg

l17.jpg

l20.jpg

l24.jpg

l25_1.jpg

l23.jpg

l26.jpg

Csepel.info, képek: Mandiner

10 hozzászólás “Itt a lista ami igaz vagy nem” bejegyzésre

  1. Itt a fidesz/kdnp hivatalos álláspontja:
    “Deutsch Tamás ‏@dajcstomi
    “Ezeknek az ELTE BTK HÖK-ös székletmintáknak nincsenek szüleik, akik néhány megérdemelt sallert helyeznének el a pöcsösök pattanásos pofiján?” ))) 😛 (((

  2. mamika szerint:

    ezt egy hülye diák csinálhatta csak, ilyet egy tanár vagy komoly ember nem tesz. Elterelésnek most jó, nem figyelnek komolyabb dologra, ez a baromság elveszi most a figyelmet

  3. felix szerint:

    Mamika!
    A parlamentben is egy hülye diák kérte a listázást?
    Nem mamika ez a jobbik.

  4. hitetlen szerint:

    Szerintem meg: félnek a “senkik”, hogy erősebbek, eltökéltek a diákok és véghezviszik amit akarnak. Ezért próbálják lejáratni a HÖK-öt.

  5. felix szerint:

    Nekem úgy tűnik, hogy a HÖK akarja lejáratni a tiktakozókat, de a fagyi visszanyalt.

  6. vermes szerint:

    A lényeg az egészben az, hogy egy botrányt kreáljanak, s a HÖK hiteltelenné váljon.

    Ha kiderül (hónapok/évek múlva), hogy a lista hamis, az már senkit nem fog érdekelni. Lényeg, hogy az a pár száz hülyegyerek (Haha) meg jól jöjjön ki az egészből.

    A média bármiből ügyet tud kreálni. Machiavelli nyomán ez lehet ez ügy mögött…

  7. felix szerint:

    Nekem úgy tünik, hogy a HÖK átment a tiltakozó diákok és tanárok ellenzékébe.

  8. Paul szerint:

    Félix!
    Az általatok nagyra tartott USA-ban, nézd meg a listákat, hogy mik alapján készítik el, és utána lehet a Jobbikot kritizálni! Izraelben sem lehet az képviselő aki kettős állampolgár.

    http://www.pewforum.org/Government/Faith-on-the-Hill–The-Religious-Composition-of-the-113th-Congress.aspx

    http://www.fas.org/sgp/crs/misc/R41647.pdf

    Izrael, a faji diszkrimináció iskolapéldája

    A világon az egyik legkirekesztőbb állampolgársági törvénye minden kétséget kizáróan Izraelnek van. A zsidó állam 2003-ban olyan jogszabályt fogadott el, amely megtagadja a házasság útján szerzett állampolgárságot az iraki, iráni, szíriai, libanoni, líbiai, szudáni, jemeni, afganisztáni, pakisztáni és palesztin lakosoktól.
    Az ENSZ és számos emberjogi szervezet tiltakozása ellenére az izraeli legfelsőbb bíróság 2006-ban, majd 2012 januárjában is megerősítette a diszkriminatív törvényt, a bírói indoklás szerint „az emberi jogok nem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”.
    Az izraeli nemzetbiztonsági törvény ezenkívül előírja, hogy ha egy izraeli állampolgárnak más állampolgársága is van, akkor őt külföldinek kell tekinteni, és kötelező katonai vizsgálatnak kell alávetni.

  9. felix szerint:

    Paul!
    Ki az a általatok?
    Messze nem érdekel, hogy máshol kik milyen listákat csinálnak. NEKEM AZ A FONTOS, HOGY ITT NE LEGYENEK LISTÁK ÉS FŐLEG NEM ILYENEK.
    Lövöldözni sem akarok az utcán pedig az USA.-ban egyre gyakrabban megteszik.
    Érvek helyett nem jók ezek az utalások

  10. John Doe szerint:

    Remélem ez a Jobbik a saját székletébe fog fulladni.

Itt lehet hozzászólni !