Szorult helyzetbe került a busz

Blikk.hu

A 148-as járat vezetője azt hitte, elfér a két másik busz között. Tévedett

Se előre, se hátra – úgy beszorult a 148-as busz két másik busz közé a KÖKI terminálon, hogy vontatót kellett hozzá hívni. A beragadt busz foglyul ejtette saját utasait is, de senki nem sérült meg az abszurd vesztegzárban. A különös balesetet Balogh Ádám (29), a Blikk olvasó-riportere örökítette meg, amiért jár az ilyenkor szokásos 10 ezer forint.

– A buszomra vártam épp, amikor láttam, hogy a 85-ös épp a kanyarból fordult kifelé. Ekkor érkezett a 148-as busz, amely a szabályosan a megállójában álló busz és a 85-ös között akart volna elhajtani. De nem sikerült neki. Nem hallatszott sem csattanás, sem súrlódás, csak lecövekelt, és úgy maradt összeragadva a három busz – idézte fel a történeket Balogh.

– Hallottam, hogy a menetirányítók arról beszélnek, hogy vontatót kell hívni. De még 20 perccel később sem történt semmi. Elképzelni sem tudom, mikor szabadulhattak ki a 148-as busz utasai – jegyezte meg Ádám.

A BKV sajtóirodája szerint mindössze 5-10 percet voltak bezárva az utasok. Mint kérdésünkre közölték, a balesetet az okozta, hogy a kanyarodás közben megcsúszott az autóbusz hátsó tengelye. Senki nem sérült meg, viszont a járművekben 320 ezer forintos kár keletkezett.

Azt még ne tudni, a vezető hibázott-e, és ha igen, milyen munkajogi következményei lesznek a történteknek.

V.J.Z. – blikk.hu

A hírre Mr. Gabee hívta fel a figyelmünket.

Itt lehet hozzászólni !