Majdnem agyoncsapta őket a lámpa + videó

BKVfigyelo.blog.hu

Leesett lámpa

Réka és gyerekkori barátnője Judit nem mindennapi történetet írt a BKV-figyelőnek. Békésen utaztak a 48-as buszon, amikor a felettük lévő lámpa az ölükbe esett. Hírtelen nevettek az eseten, majd elgondolkodtak azon, mi lett volna ha nem az ölükbe, hanem a fejükre esik. Ha más nem is, ez jól megmutatja a BKV járművek elhanyagoltságát…

A történetet továbbítjuk a BKV-nak is, kíváncsian várjuk, Karola hogyan magyarázza majd ezt ki. A lányok leveléből a videó alatt részletet olvashattok.

48-as busz lámpája

Kedves BKV-Figyelő!

Ma (2008.08.08-án) nem mindennapi dolog történt velem és a gyerekkori barátnőmmel. Régen találkoztunk, ígyhát át akartunk menni hozzájuk. 12 óra körül csepeli 48-asra vártunk, ami a Határ úti végállomás felé megy. Mi a Kikötő utcai megállóban álltunk, a busz jött is majd felszálltunk. Fontos megemlíteni a megálló után van egy nagy kanyar. Itt befordoltunk majd 1-2 másodperccel később a fejünk fölött lévő lámpa leszakadt! Bele az ölünkbe!

A kezünkben tartottuk a busz lámpáját, nem kis meglepetésünkre. Elkezdtünk nevetni hirtelen, aztán elővettem a telefonomat és lefotóztam honnan is esett le a lámpa. A leesett lámpáról nem tudtam csinálni fényképet, mivel beértünk a végállomásra, és ahogy fényképeztem volna a vezető kezdte bezárni az ajtót, mert jelzett már, így le kellett jönnöm a buszról. Ahogy a mellékelt képen látszik, a vezetékek össze-vissza lógnak. Remélem a buszgarázsban feltűnik, hogy a járművön hiányzik valami…

Forrás: BKVfigyelo.blog.hu

4 hozzászólás “Majdnem agyoncsapta őket a lámpa + videó” bejegyzésre

  1. bhu szerint:

    Szerintem az ottani qrv*nagy úthiba miatt esett le. Eleinte sajnáltam a VOLVO-kat, már majdnem írtam a BKV-nak, hogy szóljanak már az FKF-nek, mert az ő buszaik hullanak széjjel. Aztán nem írtam, nem az én dolgom. De néha a vesém kiszakad a kanyar után, tuti ott adta meg magát a lámpa.

  2. Jeniszej szerint:

    Nem szép dolog rongálni a közhasznú járműveket. Magától az nem esik le.
    Mint ahogy az ablakok sem maguktól koszosak

  3. Gordon szerint:

    Az ablakok attól koszosak, hogy nem takarítják őket. A Volvok szinte sírnak a fővárosi utakon.

  4. jani szerint:

    Vigasztaljon majd bennünket, hogy lesz új számozás a buszokon az majd mindent megold !
    Át kell az agyament ötlet miatt iratni ,festetni a táblákat, az utas tájékoztatót, menetrendeket a buszmegállókban, ha tovább gondolom a térképeket is ujra lehet majd gyártatni… nem folytatom. Jó üzlet lesz megint egy két a tűzhöz közel üllőnek.
    A nagy jutalmakat az eszement ötletekért már rég felvették az “okosok ” !!
    A buszok meg olyanok amilyenek, koszosok, nem biztonságos fékkel járnak stb. , stb. !
    Magyar közlekedés 2oo8. ban Budapesten felelős főváros irányítokkal !!!

Itt lehet hozzászólni !