Csepelen játszott a Felcsút – itt volt Orbán Viktor is + Képriport

Csepel.info

Csepel SC-Felcsút

A csepeli becsületgól az U17 csapatánál. Orbán Viktor (balra, a kapu mellett) sajnálatunkra ezen a meccsen nem látott többet

Csepelre látogatott szombaton Orbán Viktor, aki azonban most nem pártelnöki minőségben volt jelen, hanem Gáspár fia mérkőzésére jött szurkolni.

2:0-ra verte a Csepel SC a Felcsút U19-et. Azonban a felcsúti U17 – ahol Orbán Gáspár is játszik – sajnos nyolcat rúgott a csepeliek hálójába, míg a hazai csapat csak egy becsületgóllal büszkélkedhetett. Erőviszonyok tekintetében azonban a felcsúti U17-es csapat magasan a csepeli fölött állt, és játékosaink láthatóan minden tőlük telhetőt megtettek a pályán. Úgy tudjuk, Orbán Gáspár a hatos mezben játszott, édesapja pedig minden játékosnak gratulált a meccs végén. A meccsről készült fényképeket a Csepel.info galériájában láthatják, melyet itt érhetnek el (a fényképek szabadon letölthetők, felhasználhatók).

Csepel.info

5 hozzászólás “Csepelen játszott a Felcsút – itt volt Orbán Viktor is + Képriport” bejegyzésre

  1. admin szerint:

    Valami gond van a Google képgalériával, hogy nagy méretben nem jelenek meg a képek, csak holnapra tudjuk ígérni a javítást.

  2. Bubus szerint:

    Ha nem jelenik meg nagyban egy kép, még mindig van a jobb oldalon egy link, hogy “fotó letöltése”.

    Legközelebb nem ilyen nagy fotókat kell feltenni, a másik webképtár simán működik.

  3. Lora :) szerint:

    Hirtelen mondom ez a csepeli Fenerbache szinek (Süküdüm Türkiye!) :o)

    Gratulalunk Csepelnek, gondolatban ott ültem/alltam es szurkoltam! :o)

  4. Kovács Ernő szerint:

    Finom volt a sör! A képek? Csütörtökön érdemes lenne kijönnöd fényképezni a Csepel stadionba, mert Magyar kupa meccsett játszunk a KispestII csapatával. Állítólag 100-150 kispesti ultra fog kilátogatni hozzánk szurkolni, mert a Bozsik stadinba nem mennek be, amíg ilyen gyalázatosan szerepel a csapatuk! Mi Csepel drukkerek is leszünk szép számmal, és lesznek mad görög tűzek, látványelemek! A Kispestiek is biztos befognak mutatni valami érdekeset. Én kint leszek, és fényképezek, klippezek!

  5. Miley szerint:

    Orbán Gáspár nagyon helyes!!!!(L)(L)(L)

Itt lehet hozzászólni !