Damu 4 és fél órán vert – állítja egy újabb nő

TV2

“4 és fél órán keresztül folyamatosan vert” – ezt mondta egy nő Damu Rolandról a Frizbi felvételén. A nő azt mesélte, hogy Damu bezárta őt egy lakásba, ütötte-rúgta és meg is fenyegette. Damu ezért 1 év felfüggesztett börtönt kapott. Korábban a bíróságon erről azt mondta, hogy csak 1 pofont adott, önvédelemből.

“Most már mi is előveszünk olyan bizonyítékokat, hogy bebizonyosodjon, hogy ez a nő hazudik és nem én hazudtam” – ezt mondta Damu Roland 10 napja az elsőfokú bírósági tárgyalás után, amikor 6 év letöltendő börtönt kapott. Azzal vádolják, hogy megerőszakolta volt barátnőjét, Palácsik Tímeát.

Hajdú Péter néhány nappal később egy felhívást tett közzé az Aktívban, hogy jelentkezzenek azok a nők, akiket bántott Damu. Többen jelentkeztek, és egyikük, aki papírokkal igazolni is tudta az állításait, nyilatkozott Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben. A nő a Frizbi felvételén elmesélte, hogyan verte meg őt 10 éve Damu Roland, miután bezárta egy lakásba. Azt mondta: “4,5 fél órán keresztül folyamatosan vert, voltak kisebb-nagyobb szünetek, amikor kifejtette, hogy miért is kapom én ezt. ”

A felvételt félbe kellett szakítani, mert a beszélgetés annyira felzaklatta a nőt, hogy közben elsírta magát. Ugyanerről a múlt héten Damu Roland azt mondta a Frizbiben, hogy ő csak egy pofont adott. Hajdú Péternek azt mondta, hogy ezt a pofont a bíróságon is vállalta. Az akkori ítéletet a megvert nő ügyvédje olvasta fel. Eszerint Damu tagadta, hogy többször ütött. Csak egyetlen ütést ismert el.

Ugyanaz az ügyvédje van most már Damu Rolandnak, mint Stohl Andrásnak, aki 10 hónapot kapott jogerősen, amiért részegen balesetet okozott, úgy, hogy a karambol előtt drogozott is. Az ügyvéd azt mondta telefonon, hogy szerinte Damu Roland folyamatban lévő ügyét nem befolyásolja a régi pofon.

Damu Roland volt barátnőjével készült teljes interjút megnézhetik a vasárnap esti Frizbiben.

Forrás: TV2

4 hozzászólás “Damu 4 és fél órán vert – állítja egy újabb nő” bejegyzésre

  1. meghát.... szerint:

    Számomra ennek nincs hír értéke. Cigánybú nem lesz szalonna.

  2. grün szerint:

    “Damu 4 és fél órán vert – állítja egy újabb nő”
    Szorgalmas ember!
    Különben a zilyesmit lassan, élvezettel kell csinálni! 🙂

  3. meghát.... szerint:

    T.zed! Hát a bekopizott film is bizonyiccccsa,hogy cigánbú ,nem lőn szalonna.A női (celeb riherongyok) lehet,hogy mazochisták! De hogy egy ilyen retekkel összefekszenek,mindenesetre orvosi esetek!

Itt lehet hozzászólni !