Mesterházy nagyon-nagyon elrontotta Török Zsolt napját

„Nem túl baráti beszélgetést” folytatott  a két politikus

MTI, Magyar Nemzet, Csepel.info

Belső viták gátolják az építkezést

Nem a szocialista párt vezetésének álláspontját, hanem magánvéleményét fejtette ki Török Zsolt szóvivő, amikor a Facebookon az MSZP-ben folyó pártszavazást néhány unatkozó ember pótcselekvésének nevezte, és azt állította: a voksolást szorgalmazókat a „Fidesz–Jobbik fizeti”.

Ezt Mesterházy Attila tudatta hétfői sajtótájékoztatóján, megjegyezve, hogy Török Zsolt már bocsánatot kért szavaiért.

A pártelnök kérdésre válaszolva hozzátette: reggel magához kérette a szóvivőt, és „nem túl baráti beszélgetést” folytatott vele a közösségi oldalon megfogalmazott véleményéről. Mesterházy Attila kifejtette: nem elfogadható, hogy bárki így minősítse párttársait, még akkor sem, ha magánvéleményét fogalmazza meg. A pártelnök arról is beszélt: reméli, hogy azok is követik Török Zsolt példáját, és képesek bocsánatot kérni, akik hasonló stílusban nyilatkoznak az MSZP politikusairól, vezetéséről és egyes testületeiről a Facebookon.

A szóvivő a már említett kijelentései mellett többek között lükéknek és majmoknak nevezte a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció platform által kezdeményezett pártszavazás támogatóit, akik szerinte „kollaborálnak a Fidesz-Jobbikkal”, az éhezőknek pedig azt üzenik: „éhezzetek tovább, mi addig pártszavazunk, nem foglalkozunk veletek”. Ezt követően a Demokratikus Koalíció közleményt adott ki, hangsúlyozva, hogy a szóvivő a pártszavazáson részt vevő több ezer embert sértette meg. A platform arra kérte az MSZP elnökségét, nyilatkozatban tegye egyértelművé, hogy Török Zsolt a pártvezetés hivatalos álláspontját közvetítette-e, vagy magánvéleményét fogalmazta meg.

Török Zsolt hétfőn délelőtt a Facebookon elnézést kért a Demokratikus Koalíció platform vezetőitől, tagjaitól és mindazoktól, akiket megbántott. Mint írta, a „magyar emberekért és az MSZP-ért mint közösségért érzett szeretet és felelősség miatt” ragadta el a hév, és meggondolatlanul, helytelenül fogalmazva foglalta össze „az utóbbi hetekben a párt szimpatizánsaitól érkező, a pártszavazással kapcsolatos véleményeket”.

mno.hu

5 hozzászólás “Mesterházy nagyon-nagyon elrontotta Török Zsolt napját” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Ceterum censeo… A kommunista kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. kuku szerint:

    Alakul az egység

  3. grün szerint:

    „Nem túl baráti beszélgetést” folytatott a két politikus!
    Na , ne túlozzunk!
    Ki itt a politikus?! 🙂

  4. kiskovi szerint:

    nagyapó, kikre érted, hogy kommunista? Csak mert az állításod szerint a vezíred is az. Ezek szerint végre látod a fától az erdőt?

  5. nagyapó szerint:

    kiskovi!
    Butaságból veres csillagos ötös. Írásában semmi logika, igazi “balos” írás.

    Ceterum censeo… A kommunista kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !