Házrobbantásokkal fenyegetőzött a drogos

Stop.hu

Bomba

Őrizetbe vette a rendőrség azt a drogfogyasztással is gyanúsítható fiatalt, aki két ház felrobbantásával fenyegette rokonait Csepelen. A 31 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kedden délelőtt, XXI. kerületi családi házukban azzal fenyegette meg szüleit, hogy felrobbantja házukat, valamint volt élettársa házát.

A családtagok komolyan vették a fenyegetőzést, és a rendőrök segítségét kérték, akik a XXI. kerületi Bodzás utca egyik házában fogták el a férfit. A nála tartott házkutatás során kábítószer-fogyasztáshoz használatos tárgyakat, valamint kábítószergyanús anyagot is találtak, úgyhogy a fenyegetőzés mellett emiatt is büntetőeljárásra számíthat. A férfit a XXI. kerületi rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

Forrás: Stop.hu

A Csepel.hu beszámolója:

 

Két ház felrobbantásával fenyegette meg rokonait Csepelen, a Bodzás utcában egy 31 éves férfi. A fenyegetőt a XXI. kerületi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették. A HavariaPress beszámolója szerint a 31 éves férfi április elsején délelőtt, csepeli családi házukban azzal fenyegette meg szüleit, hogy felrobbantja házukat, valamint volt élettársa házát. A családtagok komolyan vették a fenyegetőzést, és segítséget kértek a rendőröktől, akik a Bodzás utca egyik házában elfogták a fenyegetőt. A házkutatás során kábítószer-fogyasztáshoz használatos tárgyakat, valamint kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök. Ennek alapján további büntetőeljárásra is számíthat az őrizetbe vett férfi.

Forrás: Csepel.hu

IWIW-es vagy és szeretnél hírlevelet Csepel legfrissebb híreiről? Jelentkezz ismerősnek a Csepel.info-nál!

 

Itt lehet hozzászólni !