Kutyamérgezések Csepelen?

Laci, Csepel.info

Boxer

Három nap alatt vérzett el

Több napos szenvedés után múlt ki egy boxer a sétányoknál, a kutya gazdái és az állatorvos mérgezésre gyanakodnak – értesült a Csepel.info. A történtek többek szerint nem számítanak egyedi esetnek, és mindez nem csupán a kutyatulajdonosoknak lehet fenyegető jel, hiszen gyerekek is felszedhetnek, szájukba vehetnek bármit, amit a földön találnak.

Három napos szenvedés után múlt ki az a boxer, amelyet gazdái az eset előtt a Cirmos és a Puli sétányoknál sétáltattak. A kutya gyakorlatilag elvérzett, anélkül azonban, hogy bármilyen sérülés érte volna. A gazda és az állatorvos szerint a tünetek mérgezésre, patkányméregre is utalhatnak. Az állatorvos szerint a kollégáktól érkező hírek alapján az is lehetséges, hogy nem egyedi esetről van szó, hiszen márciusban több mérgezésre utaló eset is volt Csepel különböző részein. A legutóbb a Királymajori Lakótelepnél található Kis-Duna partszakaszon történt hasonló.

Csepel.info

IWIW-es vagy és szeretnél hírlevelet Csepel legfrissebb híreiről? Jelentkezz ismerősnek a Csepel.info-nál!

8 hozzászólás “Kutyamérgezések Csepelen?” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Az én kutyusomhoz is nemsokára szintén jön az állatorvos! Ha kiderül, hogy tudatosan csinálják akik, lebukásuk esetén megetetem a patkánymérget velük!

  2. Csepeli Galvániszap szerint:

    Borzasztó aljas dolog, ráadásul gyerekeket is veszélyeztet aki ilyet csinál. Ernő, te hol sétáltattad a kutyát?

  3. Cseppi szerint:

    Sziasztok!

    Nekem is van kiskutyám és a kicsim ráadásul, oda jár sétáltatni, mert a kutyunak a vőlegénye ott lakik. Együtt szoktak játszani, de így már nem megyünk arra. Ebben az országban már mindent meg lehet tenni, mérgezni a környezetünket illegális hulladékkal, mérgezni a kedvenceinket. Ha esetleg a rendőrség eljárást is indítana, azt úgyis lezárják hamar ismeretlen elkövető jogcímén. Egy kutya tehet a legkevésbé arról, hogy ilyen a világ és ilyen is lesz, ha nem változtatunk rajta!

  4. Földhözragadva szerint:

    A kutya-állat dolgot gyökeresen át kellene alakítani Mo-on. 1. A kutya nem ember. 2. Mint állat, nagyon sok jog illeti(né) meg. 3. Ezen joggal együtt nagyon sok kötelessége is volna a Gazdinak!!! Mindenkinek nagyon sok jó tapasztalata van a kutyával kapcsolatban, aztán nem néz kicsit a lába alá és elillan az öröm…:( Az utcánkban kiskutyákat mérgeztek meg, mert ugatták a bicikliseket…Ki a hibás? A kutya felelőtlen gazdája, vagy a betoji biciklisek? Úgy gondolom, mindkettő. Ki szenvedett? a kutyák, akik a legkevésbé tudtak volna változtatni a dolgokon…:(

  5. Kovács Ernő szerint:

    Bocsánatot kérek! Az enyémnek, mint kiderült kullancs problémája van. Még bizonytalan, hogy életben marad-e? De erre nem is merek gondolni!

  6. munkásököl szerint:

    Ernő! Jobbulást kívánok a kutyusodnak!

    A kutyákat mérgező primitív tuskók pedig nem érdemlik meg az “ember” kifejezés használatát.

  7. Kovács Ernő szerint:

    Most hívtam a Tétényi állatkórházat, és úgy néz ki, hogy van esélye az életben maradásra! Köszi a jókivánságodat!

  8. munkásököl szerint:

    Ernő! Örülök, hogy jobban van a kutyus, remélem rendbe jön!

Itt lehet hozzászólni !