Megjött Gyurcsány 100 milliós Audija

Vezess.hu

Gyurcsány Audija

Kényelmes, gyors, páncélozott

Megérkeztek Magyarországra a Köztársasági Őrezred új járművei. A magas rangú személyek szállítására rendelt páncélozott járműveket az Audi gyártotta.

Megérkezett az országba, és rövidesen üzembe is helyezik azt a három páncélozott, golyóálló Audit, melyet a Köztársasági Őrezred szerzett be a kormányfő és más védett vezetők biztonságos szállítására.

A speciális, 450 lóerős, akár komolyabb terrortámadásnak is ellenálló A8-asok mellett öt, állandó összkerékhajtású Audi Q7-es luxusterepjárót, két Mercedes mikrobuszt, valamint négy Volkswagen Passatot szereztek be. Mivel a 370 milliósra becsült autóvétel valamennyi részlete államtitok, nem lehet tudni, milyen felszereltséggel érkeztek az autócsodák, illetve mennyibe kerültek az autók külön-külön.

Gyurcsány Audija

Telefon, fax, tv, luxus

Ha magánszemély szeretne ilyen páncélozott A8-ashoz jutni, az önmagában akár 100 millióba is kerülhet. Egy állam- vagy kormányfő esetébe ez lehet olcsóbb, egyfelől a márka elismertsége miatt, másfelől, mert nagyobb megrendelés is társulhat hozzá.

Gyurcsány Audija

Hogy milyen autóba ülnek, nem a védett személyek döntik el, ebben a Köztársasági Őrezred határoz szakmai szempontok alapján, amibe adott esetben magának a védett vezetőnek sincs beleszólása. Eddig az Őrezrednek nem volt a feladatra alkalmas járműve, tesztelésre kölcsön kapott autókat használtak.

Forrás: HavariaPress, Vezess.hu

4 hozzászólás “Megjött Gyurcsány 100 milliós Audija” bejegyzésre

  1. Csaba szerint:

    Az egészségügyre, oktatásra nincs pénz, ezért duplán meg kell adóztatni az embereket.

    Gyurcsánynak 100 milliós kocsira pedig telik. Hogy is van ez? Valaki világosítson már fel, ha kérhetem.

  2. Földhözragadva szerint:

    Egy államfőnek -bármilyen náció is- reprezentálnia kell. Bizonyos technikai megoldásokat nem lehet egy Dacia-ba beépíteni. Inkább autót vegyen, mint filmet csináltasson magáról, mint korábbi cárok…;)

  3. Aki nem komcsi szerint:

    Na vazze ezért kell a víztitdij,meg a korházi napi lehuzódij!! Hogy fletónak uj audija legyen 🙁 ettöl okádni lenne kedvem.
    Márc ) aki Magyar és nem hazaáruló annak IGEN! IGEN! IGEN!

  4. miska72 szerint:

    A rádióban a hírek annyira tetszett! Meg itt is le van írva minden részlet. Hány lóerő? Mi az autók típusa? Mindent elmondtak a beszerzéssel kapcsolatban, mennyibe kerültek a gépjárművek, hogy komolyabb terrortámadásnak is ellenállnak. MIT LEHET EZEN MÉG TITKOSÍTANI? Vagy csak blöff az egész, és nem páncélozottak az autók? Miért kell elárulni, hogy komolyabb terrortámadást is kibírnak? Nóórmális? De lehet, hogy én vagyok a hülye! Mindenesetre be vannak szarva rendesen!

Itt lehet hozzászólni !