Féléves a Csepel.info

Csepel.info

 

Buli van!

Pontosan fél évvel ezelőtt, 2007. augusztus 14-én indult el a Csepel.info hírblog. A blogot szerkesztő baráti társaságunk akkor arra vállalkozott, hogy kendőzetlenül mutatja be a csepeli közélet azon oldalát, melyről a közpénzből, de az MSZP párthetilapjaként működő Csepel újság és a Csepel.hu hallgat, vagy éppenséggel félretájékoztat. Honlapunk látogatottsága indulása óta havi szinten több mint tízszeresére növekedett, cikkeinket több alkalommal is átvették – vagy idéztek belőlük, utaltak rá – a napi- és hetilapok, internetes újságok. Az alábbiakban stílusosan a huszonegy legolvasottabb cikkünket soroljuk fel.

 

Őrület: Hitler, Szálasi és Goebbels egy csepeli kocsma cégérén!

 

Hamarosan megoldódik a Csepel SC és a csepeli sportélet sorsa

 

A munkásőrségről neveztek el utcát Csepelen

 

Lángba borult a Vörös Csepel

Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen?

 

Baloldali értékrend és szolidaritás a csepeli MSZP honlapján

 

A Munkásőrséget védik Csepelen

 

Viszik a galvániszapot!

 

Nyílt levél Podolák György és Avarkeszi Dezső országgyűlési képviselőkhöz

 

Titokban tartják a csepeli MSZP „őszödi beszédét”

 

Valótlanságokat állít a Csepel újság

 

A lámpákért égtek a gyertyák – szó sincs életveszélyről!

 

Meggyalázott karácsony egy fővárosi „kulturális” központban

 

Botrány: aljas játékba kezdtek a Csepel SC privatizátorai

 

Elképesztő állapotok Királyerdőben

 

Több száz tonna galvániszap van még mindig Csepelen

 

Nyílt vitára hív a Fidesz a Szociális népszavazás kérdéseiről

 

Aki nincs velük az ellenük – még rosszabbra cserélnék a rosszat?

 

Közös közleményt adott ki a csepeli MSZP és Fidesz-KDNP a BKV-ról

 

Nyílt levél Csepel országgyűlési képviselőihez

 

Hajléktalanok a luxuslakóparkban

 

 

 

 

 

 

22 hozzászólás “Féléves a Csepel.info” bejegyzésre

  1. Öreg halász szerint:

    Örülök, hogy ma már – legalább azoknak akik rendelkeznek internet-hozzáféréssel – lehetőségük van nem csak a Csepel újságból, egyoldalúan tájékozódni. Szomorú volt látni, hogy mit művelt a lap pl. a Csepeli Kórház bezárásának időszakában vagy a galvániszappal kapcsolatban, de a sort sajnos sokáig lehetne folytatni. Arra is kíváncsi vagyok, hogy a legújabb lapszámban mi jelenik meg a Csepel SC-ről – ha egyáltalán megjelenik valami. Az interneten még nincs kint a lap.

    Bár láthatóan jobboldali a blog, jó, hogy civil szervezetek vagy éppen a Munkáspárt is megjelenhet benne, azaz valóban azt teszitek, amiről írtok (a közélet azon oldala, amiről valahogy mindig megfeledkezik a Csepel újság). Ugyanakkor az impresszumba is beírhattátok volna ezt a hiánypótló jelleget.

    Gratulálok!

  2. Csaba szerint:

    Örülök neki, hogy beindult ez a honlap! Végül is lehet rá mondani, hogy jobboldali, ebben sok igazság lehet, azonban sok mindent lehetne jobboldalinak nevezni, ami nem az MSZP alárendeltségében működik 🙂

    Szóval eddig is jó munkát végeztek a szerkesztők, csak így tovább fiúk, lányok!

    (Javaslat: lehetne az oldal szélén feltüntetni valami olyasmit, hogy legolvasottabb cikkek, mert néha annyira pörögnek a hírek, hogy hamar az oldal aljára kerül egy egy érdekes írás.)

  3. Kovács Ernő szerint:

    Én mint nem jobbos gratulálok a féléves kisbabának!

  4. jani szerint:

    Hát akkor én sem hagyhatom ki , mint az MSZP.-től eltérő balos!
    Gratula a” kisbabának” !!
    Ha így folytatja komoly felnőtt lesz belőle.
    Azért szeretek ide benézni, mert legalább itt kifejtheti az ember a véleményét , meghallgatásra talál, és másokkal lehet ütköztetni azokat. Olyan infokat is kap az ember, amit máshol kellene megtalalálni, de ott nem közlik, vagy elferdítve.
    Nem vagyok “nagy számítógépes” ezért meg tudná nekem mondani valaki hogy juthatok el a sok vélemény legvégére , mert ha mondjuk van 5o vélemény mind végig görgetem, hogy írni tudjak. Már 1o8 nál is van ahol tartanak a vélemények !! Elnézést , hogy ilyen kéréssel állok elő !
    Bocs’ és köszi !
    További sok sikert kivánok .

  5. Laja szerint:

    nyomd meg a “Page Dn”, vagy az “End” gombot

    Ja, és Gratula a szerkesztőségnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. atata szerint:

    Gratulálok fiúk! ha lány is van köztetek neki persze külön is. Ebben a jelenlegi info tengerben igyekszem magam minden hatás alól kivonni, de érdemes néha rátok nézni-már csak a közvetlen környezetem érintő ügyek végett is. Csak így tovább!

  7. jani szerint:

    T.Laja !
    Köszi szépen.

  8. anti szerint:

    Most jöttem haza Ausztriából. Az ünnep alkalmából gratulálok. A szellemi pezsgés jót tesz mindenkinek, ezt láttam a “sógoréknál” is. Pezsgőt az ünneplőknek, pezsgést Csepelnek! (Ez utóbbiból lesz bőséggel – ahogy látom.)
    Üdv.:

    Táncsics Antal

  9. Wass Albert barátja szerint:

    Én is sok sikert kívánok és maradva a “féléves baba” szlogennél,azért szeretek “itt lenni”,mert mivel kicsi a baba,igy nem engem szoptatnak a felkinált hírekkel!

  10. mocskoskomcsi szerint:

    “Olyan infokat is kap az ember, amit máshol kellene megtalalálni, de ott nem közlik, vagy elferdítve.”

    Kedves NAIV Jani!
    Aki tisztában van a csepeli közélet rejtelmeivel, az pontosan tudja, hogy ez a blog is “titokzatos” módon szelektálva, olykor orbitálisan ferdítve és csúsztatva közli “szenzációs híreit”…..

  11. CsepeliXXI szerint:

    Hajrá Csepel.info!
    Hajrá Csepel!

  12. Csepeli Galvániszap szerint:

    Lefogadom Mocskoskomcsi, az nem tetszik nektek, hogy ez a lap már párszor már lerántotta a leplet rólatok, a hazudozásaitokról, átveréseitekről. No meg a Csepel újságról. Menj ki a piacra, és érdeklődj a Csepel újságról. Az utolsó kofa és bármelyik melós meg fogja neked mondani, hogy ami abban van, annak “fe le sem igaz”. Ha egyáltalán beleolvasnak, és nem használják fel azonnal a zöldségek alá, koszvédőnek.

    Talán valami konkrétumot is tudnál írni? Mert az szimpla mocskos komcsi szokás, hogy a másikat hazugnak nevezik (lásd Tóth Mihályt és Zárait 2007. júliusában Csepel SC ügyben).

    A Csepel újság pl. miért nem tájékoztatott a galvániszap, a kórházbezárás, a gerincút ügyében, a az önkormányzat üléseiről, a Csepel SC-ről stb. stb.? Akkor lehet, hogy ilyen lap sem lenne, nem lenne szükség rá. Szerinted a ma megjelenő szám címoldalán az lesz, hogy “TÓTH MIHÁLY HAZUDOTT”? Kétlem.

    Ha már itt vagy: az elmúlt hat év (!) alatt valóban kétszer volt Avarkeszi és Podolák az önkormányzat ülésén? Ezt még Anti sem próbálta meg kétségbe vonni (állítása szerint ő ott szokott ülni). Nem gondolod, hogy ez NAGYON-NAGYON NAGY SZÉGYEN?

    Tisztelt Szerkesztőség!

    Fene sem gondolta, hogy máris ennyi idő telt el. Alig fél év után láthatóan több hír szól Csepelről mint addig, pedig az itteni Fidesz nem egy téli álmot alvó társaság. Gratulálok!

  13. Bubus szerint:

    Gratulálok a csapatnak!

    Csak így tovább! Hadd nyüszítsenek mocskoskomcsiék tovább arról, hogy “orbitálisan ferdít” a csepel.info, csak azért, mert ez nem MSZ(M)P-s újság! Bebizonyítani eddig sem tudták. Viszont annak örülök, hogy itt végre néhányszor bebizonyították, hogy a Csepel újság valóban orbitális, de nem a ferdítésben, hanem a hazudozásban, elhallgatásban.

    Iszapnak: nem csak a helyi Fidesz nyert ezzel. Láthatóan felpezsdült az élet, lehet olvasni a Munkáspárt véleményét, a civil szervezetek véleményét, programjait. Itt olvashattuk Podolák György és Avarkeszi Dezső közleményét, és Borka-Szász Tamásét is, akik tudtommal nem Fideszesek. Sőt. Olyan, mintha felszakadt volna a hazugság szürke köntöse, és a kis résen már látni lehet a való világot.

  14. Csaba szerint:

    Jók azok a kis rések 🙂 , de most ebben az esetben tényleg nagyon pozitív, hogy kezd kinyílni a világ a csepeliek előtt, mert ezzel a csepe.info-val sokkal jobban tudnak HITELESEN tájékozódni, mint az eddigi nyalógép médiákban.

    Csepeli Galvániszap felvetése nagyon érdekes, nem hinnék a szememnek, ha tényleg ez lenne az újság címlapján, hogy Tóth Mihály hazudott. Pedig ez a szín tiszta igazság. De nem csak ő, Zárai is.

    “Tóth Mihály és Zárai László, a polgármester és az SC első embere hazudott!” – na ez tényleg jó cím lehetne a főoldalon!! És ráadásul teljesen igaz (sajnos…).

    Hajrá csepel.info!! Csak így tovább!!!!!!!!!!!!!

  15. Csaba szerint:

    A csepelieknek szükségük van friss levegőre!

  16. jani szerint:

    T. Mocskoskomcsi !
    Lehet , hogy naiv vagyok – szerinted – ezért elmondom , hogy nem csak erről az inforól tájékozódom .Ahová lehet benézek és elolvasom a csepeli vonatkozásu híreket, infókat.
    Abban igazat adok neked , hogy nem vagyok tisztában mindenben a csepeli közélet rejtelémeivel. Hogy is lennék, hiszen sok mindent eltitkolnak , vagy nem teszik közzé, uram bocs’ fázis késéssel adják hírül.Tegnap is pélkdául lemaradtam a költségvetési vitáról a Csepp TV.-ben mert este tudtam leszedni az infot- későn- mert egyébként kora este zajlott a vita . Ez például nagyon érdekelt volna. !
    Egyébként én mindkét oldal felől, vagy több irányból
    próbálok tájékozódni , de igy is sem vagyok tisztában a “rejtelmekkel “,mert van amit – ki tudja miért -gondossan titkolnak ! Egyébként nem tisztem , hogy mindenben otthon legyek mert nem vagyok “főállásu” politikus, csak egy csepeli lakos aki elmondja , leírja mi a véleménye a dolgokról.
    Magam részéről azt is sikernek tartom ,ha beszélünk , és vitatkozunk a dolgokról. Az lenne számomra az igazi siker ha néhány dologban közös nevezőre tudnánk jutni., elkötelezettségtől függetlenül !!!

  17. lolka szerint:

    Gratulálok a Csepel Info dolgozóinak, további jó munkát kivánok!
    Üdvölök minden olvasót.

  18. Wass Albert barátja szerint:

    Sziasztok!
    Vidéken voltam,így csak most tudok sok sikert kívánni a Csepel.info-nak!
    Szeretem ezt a lapot,mert mindig naprakész és “mocsokkomcsival” ellentétben mem érzam,hogy “orbitálisan ferdítve”hozna le híreket.
    Gyerünk pörögjünk fel,mentsük meg a Csepel pályát,hajrá Csepel.info,hajrá Csepel!

  19. miska72 szerint:

    Hajrá Csepel! Zéró tolerancia a GAZEMBEREKKEL szemben! ÖNKORMÁNYZATI MAFFIA!

  20. miska72 szerint:

    Velem rábaszott az Önkormányzat!

  21. miska72 szerint:

    Az elmulasztott napok számával fog megegyezni a letöltendő évek száma! AZAZ 414!

  22. miska72 szerint:

    Már most kereshtnek egy jó ügyvédet!

Itt lehet hozzászólni !