Köszönet a csepeli választóknak

Csepelen.hu

A Magyar Szocialista Párt Csepeli Szervezete köszönetet mond minden csepelinek, aki a demokratikus jogaival élve április 11-én és április 25-én is részt vett a 2010-es országgyűlési választásokon.

Külön köszönetet mondunk azoknak, akik az MSZP pártlistáját és egyéni jelöltjeit támogatták a két választási fordulóban. A baloldali értékek képviseletét és érvényre juttatását folytatjuk. Mindent megteszünk azért, hogy a csepeliek sok ezer szavazatában kifejezett bizalmat megőrizzük, erősítsük.

Az MSZP Csepeli Szervezete

51 hozzászólás “Köszönet a csepeli választóknak” bejegyzésre

  1. B. János szerint:

    T. Csepeli MSZP!

    Önök a baloldali értékeket SOHA nem képviselték és SOHA nem juttatták érvényre. Teljese mértékben hiteltelenek. Ezért buktak el.

    Üdvözlettel egy volt szavazójuk, aki marad baloldali, de SOHA TÖBBÉ MSZP!!!

  2. Nyugger szerint:

    Nincs mit!

    A sok vén, sokat látott és tapasztalt csatalovat, ha már a harctéren inkább nyűg mint előny, vágóhídra küldik.

    Azt akarom mondani, sokuknak vissza kéne vonulni, a többieknek meg haladni kéne a korral.

  3. LB szerint:

    Nyugger!

    Mit nem mondasz! Azt hiszed, a hatalom mákonyától, ami már a csontjukig beléjük ivódott, olyan könnyű megszabadulni? Ráadásul már az utódaikat (Dr. Gulyás, Deme, Szenteczky, …) is megfertőzték! 🙁

  4. Gordon szerint:

    Szívesen csepeli MSZP. Máskor is nagy örömmel szavazok le/ki benneteket. Ne legyenek soha jobb százalékos eredményeitek. 🙂

  5. csepelino1 szerint:

    Üdvözlettel egy volt szavazójuk, aki marad baloldali, de SOHA TÖBBÉ MSZP!!!

    Ez tanulságos. Nekem baloldaliként, aki szerint az MSZP sokat vesztett a baloldali értékéből, a szociális értékéből meg “majdnem” mindet.

  6. zed szerint:

    Ez egy korrekt köszönetnyilvánító közlemény. Mi méltósággal vesszük tudomásul a választás eredményét (nem úgy ahogy a Fidesz szokott tenni hasonló helyzetben), és nem gúnyoljuk az ellenfél szavazóit. A győztes oldalról sajnos ez nem mondható el. Nem az MSZP szítja a gyűlöletet.

  7. zed szerint:

    Ezt írja N. Sz. B. L-dal közös köszönetnyilvánító közleményében:
    “Csepel lezárta a hazugságokra, az elv- és üzlettársi kapcsolatokra épülő mutyi-politizálás korszakát, megbuktatta a hatalommal visszaélő politikusokat. {…}
    Minden igyekezetünkkel és tudásunkkal azon leszünk, hogy {..} megnevezzük és elszámoltassuk a felelősöket…”

    Szerintem N. Sz. sem gratulált volna Avarkeszi és Podolák képviselőknek, ha ők viszi el a pálmát -amennyiben egyenes ember és következetes politikus. Ellenkező esetben az nem lenne őszinte gratuláció. Vagy netán a kezét nyújtaná, ahogy egyszer a polgármester úrral miután rárontott a KT ülésen és azt mondaná, ‘Ilyen a politika, képviselőtársaim.’? Ezesetben viszont a képviselő úr morális értékrendje defektes.

  8. LB szerint:

    zed!

    N.Sz-nek mint magánembernek nem is kellett (volna) gratulálnia!
    De N.SZ-nek, mint a csepeli Fidesz vezetőjének, illett volna!
    Ahogy a csepeli MSZP-nek és vezetőjének is illett volna gratulálni N.SZ és B.L győzelméhez. Ahogy Mesterházi és Lendvai is gratulált Orbánnak!

    Azonban az MSZP csepeli szervezete által kiadott közlemény még utalást sem tesz erre! 🙁

  9. zed szerint:

    jav.: …ha ők viszik el a pálmát…
    …ahogy egyszer a polgármester úrral tette, miután…

  10. PODOLÁK MENJEN TANUSKODNI! szerint:

    MOST AKKOR MÁR VÉGKÉPP TANUKÉNT MEG KÉNE HALLGATNI PODOLÁKOT! DERÜLJÖN VÉGRE FÉNY AZ IGAZSÁGRA, DERÜLJÖN KI, SZENTECZKY MIT VALLOTT A TÜKÖRSZOBÁBAN!

  11. zed szerint:

    LB! Németh Szilárd (és B. L., aki felteszem csak aláírt) a választópolgárok felé adott ki közleményt. A “győztes csepelieknek” gratulál (=akik rájuk szavaztak győztek azok felett, akik nem rájuk voksoltak), továbbá mocskolja a vesztes ellenfeleit, akikre amúgy ezrek szavaztak, miközben pártszimpátiától függetlenül a csepeli polgárok támogatását kéri. Aki egy kicsit is járatos a diplomáciában, megérti, hogy itt nem kérésről van szó, hanem arról, hogy az új képviselők diktátumot intéztek azon csepeli választókhoz, akik nem kértek belőlük. Márpedig a csepeli MSZP részben ez utóbbi választói csoportot képviseli, akiket szánt szándékkal megsértettek a győztes jelöltek. Bántaná a szocialista szavazók önérzetét, ha a csepeli MSZP gratulálna azoknak, akik “komcsik”-nak nevezik (Kubatov) és direkt sértegetik őket.

  12. anticsóka szerint:

    zed, de mostmár komolyan! Mi a fészkes fenét polírozod itt a csepeli mszp-t? Miért nem húzol már el innen a retekbe?
    Még a végén kiderül, hogy ki vagy… ennyi szemétkedés után, amit te itt elkövettél, előbb-utóbb utolér valami/valaki

  13. zed szerint:

    anticsóka: Nem győzött meg az érvelésed! 😉

  14. Vica szerint:

    Kedves zed!
    … és mi a fenét csinált a csepeli MSZP eddig, és még most is? Hiszen a lemondó nyilatkozat aláírásával is azt akarta T.M. közölni, hogy hiába nyert a FIDESZ, a Polgármesteri Hivatalban még mindíg az MSZP az úr, és azt tesz, amihez kedve van (tök mindegy, hogy mennyit árt vele a csepeli polgároknak). Mi ez, ha nem diktatúra, sőt a legrosszabb fajtából. Az eddigi diktárorok megszokták, hogy hatalmon vannak. Sz@r ügy, hogy át kell majd adni valaki másnak a hatalmat, lemondani róla nem könnyű, inkább pusztuljon minden, ha már Ők nem maradhatnak. Lehet, hogy legszívesebben fölégetnék az egész szigetet??? Nem látod, mennyire undorító? Deghogynem…

  15. Vica szerint:

    diktárorok=diktátorok

  16. LB szerint:

    zed!

    Amit írtrál, az nem ok, legfeljebb ürügy, hogy legyen mire hivatkozni.

    Az alábbi, általad is belinkelt idézettel mi a problémád?
    “Csepel lezárta a hazugságokra, az elv- és üzlettársi kapcsolatokra épülő mutyi-politizálás korszakát, megbuktatta a hatalommal visszaélő politikusokat. {…}
    Minden igyekezetünkkel és tudásunkkal azon leszünk, hogy {..} megnevezzük és elszámoltassuk a felelősöket…”

    Abban egyetértünk, hogy ez így sajnos MÉG nem igaz! 🙁 Összel tovább kell lépni, és akkor talán sikerül!

  17. anticsevakos szerint:

    zed, a bátor, nagypofájú nyúl!

  18. csepelino1 szerint:

    ZED! Hagyd végre abba a sírásodat! VESZTETTÉL – VESZTETT A PÁRTOD (direkt nem baloldalt írtam)! Én baloldaliként elmondom neked, hogy: MEGÉRDEMELTE AZ MSZP!
    És hagyd már abba ezt a Tóth Mihályos, Németh Szilárdos általad vélt affért! Ezt csak Te kelted itt! Senkit nem érdekel. Vagy nem tudsz emiatt nyugodtan aludni? Másik cikkhez írtam már neked ez ügyben, hogy pár évvel ezelőtt az MSZP is Szocialista párt volt! MSZP is változott (hátrányára) – ezért meg is büntették Őt a választáson, Németh Szilárd is változhat. Fogd fel. És Ők nyertek. Inkább GRATULÁLNI KELLETT VOLNA!
    De aki gratulált tőletek, azt is leb.sztad! Szégyelld magad!

    Fogd fel, VÉGE VAN AZ MSZP-nek.

    Zed. Mi van neked beígérve????? Ezt ingyen nem csinálhatod.

  19. Öreg halász szerint:

    Én úgy emlékszem, hogy 2006-ban a fideszes képviselőjelöltek tavasszal, majd ősszel is gratuláltak az MSZP-seknek. Hozzáteszem, hogy tudtommal Podolák biztosan beszélt és gratulált Borbély Lénárdnak, Avarkeszit nem tudom.

    Zed!

    A Fidesz nem gúnyolódott az ellenfelein. Az MSZP-től viszont évekig hallhattuk a “vigaszág” dumát. Talán tagadod? Ha visszakeresném a hozzászólásaidat, szerinted találnék ilyet? Szerintem igen.

    Most is csak azon erőlködsz, hogy az MSZP-nek miért nem kell gratulálnia a Fidesznek. Kár.

  20. anticsóka szerint:

    Győzzön meg téged kétszásszal a Wiener-Walzer!

  21. zed szerint:

    LB: N. Sz. és B. L. a csepeli választópolgárokhoz szóltak!!! A sajátjaiknak gratulálnak, a többieknek dirigálnak! Szerintük úgy néz ki Csepel, mint a világháborúban a többszöri szőnyegbombázást követően, ezért meg kell kezdeni a romeltakarítást és neki kell látni az újjáépítésnek. A közleményükben -alaptalanul- azt állítják, hogy Podolák és Avarkeszi képviselők hazugok, korruptak, tolvajok, hatalmukkal visszaélők, de majd ők jól ellátjuk a bajukat -ez természetesen csak üres fenyegetőzés, a leköszönő képviselőket nincsen miért felelősségre vonni. Aki nem hajlandó elfogadni az új rendet, beállni a sorba és az új “képviselőiket” követni, az csúnyán megjárja! Pl. elveszíti a munkahelyét, vagy más kellemetlenség érheti -vélhetőn.

    csepelino1: Te identitászavarban szenvedsz, de ez nem az én problémám.

  22. LB szerint:

    zed!

    Nézzél szét nyitott szemmel a szomszédban: Erzsébeten, Ferencvárosban, Tétényben, Újbudán!
    És akkor te is látni fogod, hogy hozzájuk képest Csepel valóban úgy néz ki mint Drezda az amerikaiak szőnyegbombázása után!
    És igen, végre neki kell látni a kerület felvirágoztatásának, amit úgy is nevezhetünk: az újáépítésnek!

    Apróság: mikor néztél szét utoljára az Imre téren? Neked nem bántja a szemedet az a gaztenger (tyúkhúr, pitypang, …), ami a fű helyett pl. az 56-os emlékmű környékén található? A park gondozása nem a Csevak feladata lenne? A körzet MSZP-s képviselője miért nem teszi ezt szóvá a Csevak vezetőjénél?

  23. LB szerint:

    Azt írod:
    “Aki nem hajlandó elfogadni az új rendet, beállni a sorba és az új “képviselőiket” követni, az csúnyán megjárja! Pl. elveszíti a munkahelyét, vagy más kellemetlenség érheti ” – Hogy valóban így lesz-e, nem tudom. Nagyon bízom benne, hogy nem. De biztos vagy te benne, hogy az elmúlt 8 évben nem történt ez meg?

  24. loastman szerint:

    Kedves Zed!

    Milyen gyűlöletről beszélsz, nem értelek drága barátom… Az MSZPnek mi volt a kampányának a mondanivalója? Azt harsogta, hogy akadályozzuk meg Orbán Viktor telj hatalmát, szorítsuk a háttérbe az erősödő fasiszta elemeket, stb… Az MSZP nem tudott semmit sem felmutatni, csak 8 év gyalázatot… Csak fröcskölődni tudott, és rémisztgetni, mert alapvetően mást nem tudott csinálni… Szóval akkor ki folytatott gyűlölet kampányt, és melyik párt is szított akarta megosztani a magyar nemzetet? Mert egyetlen másik párt sem a másikat mocskolta, hanem a saját programját próbálta megismertetni…
    Szóval az MSZP, és a szimpatizánsai nekem ne meséljenek a gyűlöletről. És folytathatnánk még a sort, hogy miért is zakózott ekkorát az MSZP…
    Én azt mondom, hogy ez a 2/3 igen veszélyes dolog. Mert ha nem csinálja meg a Fidesz azokat, amiket nagy hangon beígért (és most nem elsősorban az adócsökkentésre gondolok, hanem a számonkérésre ❗ ), akkor 4 év múlva biztosan nem fognak nyerni, hanem ugyanilyen hatalmasat fog zakózni. Gyakorlatilag a 8 év mocskától 4 év alatt kell megtisztítania az egész országot. Megjegyzem, nem fog menni.

  25. nem írok nevet szerint:

    LB-én sorbaállás nélkül is munkanélküli lettem!
    Csepel pitypangos lehet csak egy ne legyen soha VÖRÖS!!!

  26. zed szerint:

    LB: Véleményem szerint nincsen semmi gond Csepellel, jó itt élni és viszonylag jó ütemben fejlődik a városrész kissé lemaradva a szomszédoktól a Fidesz hátráltató tevékenysége miatt. Szerintem az Imre tér, mint főtér a Fővárosi Kertészet hatáskörébe tartozik.

    loastman: Az MSZP felhívta a figyelmet a veszélyekre, mi várható a Fidesz túlhatalma esetén, mindez be is fog következni. Amúgy a Fidesz programja egy nagy nulla. A Fidesz nem ígért semmit, aki pedig részleteket árult el a tervekről, nemkívánatos személlyé vált a köreiben. Gyűlöletkampányt a Fidesz papagájkommandója folytatott, sajnos jó eredménnyel. Egyébként a Fidesz ugyanott fogja folytatni, ahol 2002-ben abbahagyta. Ez is lesz a veszte, mert a 2/3 miatt nem háríthatja át a felelősséget senkire. A gond az, hogy ebbe néhányan bele fognak halni, annyira ellehetetlenülnek az életkörülményeik.

  27. loastman szerint:

    Kedves zed!

    Nem érZED 😉 , hogy esetleg mindenki szembejön? Nem kell a veszélyre felhívni a figyelmet, hiszen az utóbbi egy évben sorra derült ki, hogy nem Magyarországon élünk, hanem Mutyiországon… A mutyik, a hazugságok, a lopások pedig veszélyesebbek, mint a 2/3 😉

  28. loastman szerint:

    Mitől is adósodtak el az önkormányzatok? Kitől nem kaptak pénzt? Khm…
    Látom viszont, hogy MSZPs “barátaid” ráérnek… :mrgreen:

  29. szigetország szerint:

    Ez a hazug mszp most azt sulykolja, hogy ők a demokraták…
    Jól értettem? Hogy van ez?
    Nem ők voltak azok, akik rendőrökkel verették véresre az embereket az utcákon, amiért tiltakozni mertek? Nem ők voltak azok, akik nem akartak előre hozott választásokat, miközben az ország nagy része ezt követelte, de ők féltek a néptől? Nem ők voltak azok, akik meghonosították a nagyiparban űzött korrupciót és hazudozást?
    Ők volnának a demokraták?
    Emberek, ne felejtsünk!

  30. Iványi Gabi szerint:

    A gyűlölet nem a fidesz oldalon áll! Belső viszályok, hatalmi harcok áldozatává vált az mszp…Köpönyegforgatás, hazugság, érdekhajsza…Most a sértődött gőg beszél belőletek, helyettetek.
    A baloldali demokrácia eltűnt..vagy a nyolc éves mszp-s kormányzásra visszatekintve, csak fedőnévre használtátok. Ezt kritikának szánom!
    A tévedések elkerülése végett, hangsúlyozni szeretném: a fidesznek nem volt alkalma 8 évig a hátráltatásra. Ki is kormányzott? Ott keressétek a hibát…8 év múlva majd esetleg itt lesz az ideje az összehasonlításnak. Most meg kell elégednetek a süllyesztő politikai helyzetetekkel!

  31. Ditte szerint:

    Tessék demokratának lenni, és nem félni, elvtársak! A népet nem lehet leváltani!

  32. csepeli szerint:

    szigetország: autókat borogatni, tévészékházat felgyújtani nem éppen a tiltakozás békés formája. Majd ti is meglátjátok, amikor Orbánnak kell a Jobbikos zavargókat megfékeznie nemsokára.

  33. anticsóka szerint:

    Forever Borbély – forever Németh – forever Fidesz – forever Csepel!!!

  34. csepelino1 szerint:

    ZED! Szerintük úgy néz ki Csepel, mint a világháborúban a többszöri szőnyegbombázást követően, ezért meg kell kezdeni a romeltakarítást és neki kell látni az újjáépítésnek. – Miért nem így van? Mit fejlődött Csepel az elmúlt 16 évben????? Az a 10 egyéni önkormányzati “fejlesztésről” beszélünk, amit anno ide bemásoltatok? Az LÓF.SZ!
    “a leköszönő képviselőket nincsen miért felelősségre vonni.” – DE! Mit “hoztak” Ők Csepelre? Gerincutat? Csatornázást? Minden majd, majd, majd… Aztán a majdból nem lesz semmi.
    Téged nem vonnak felelősségre (ha nem lennél jó ELVTÁRS A CSEVAKBAN – de mondjuk máshol dolgoznál – ami nem realitás), ha kiad a főnököd neked valami munkát, és azt nem csinálod meg? De! Még p.csán is rúgnak rossz esetben! Akkor?
    Az országgyűlési képviselőket engedd már meg, hadd lehessen eltávolítani, ha a választói így akarják. ÍGY IS KAPTAK PLUSSZ 4 ÉVET!

    Ezt el kell fogadnod! EZ A DEMOKRÁCIA!

    SZÁNALMAS VAGY ZED!

    Mi van neked beígérve?!

  35. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    Mi neked abban a jó, hogy a fenyegetőző, kárörvendő politikai jósnok szerepét töltöd be? Itt élsz…neked sem (lehet) mindegy, hogy mire fordítja az erejét az új kormány.

  36. DFK szerint:

    A zed-eknek, minden megfelel, csak szoci legyen. Ezért nem lát semmilyen problémát Csepelen.

  37. kispajtás szerint:

    Dolgoznotok kéne, termelni, gazdálkodni, az energiátokat bedobni a közösbe, hogy tehessük együtt a dolgunkat mindenki boldogulására kedves csepeli és zed!
    Vagy maradtok inkább férges gyökerek? Tiétek a döntés!

  38. Jeniszej szerint:

    🙂

    Azért vicces amikor egy rakás milliárdos énekli, hogy “föl te éhes proletár”

  39. bögöly szerint:

    Csepeli, Zed és a hozzá hasonlóak egyszerűen csak a megélhetésüket féltik, ők ugyanis fizetett forradalmárok.

  40. Iványi Gabi szerint:

    bögöly: anarchisták!

  41. islander szerint:

    “Véleményem szerint nincsen semmi gond Csepellel, jó itt élni és viszonylag jó ütemben fejlődik a városrész kissé lemaradva a szomszédoktól a Fidesz hátráltató tevékenysége miatt. ”

    Zed! Egy olyan párt, amelyik nem volt döntéshozó pozícióban hogy tudott hátráltatni? Na erről győzzél meg!
    Tudnék neked mesélni ki mit hogyan hátráltat Csepelen!

  42. anticsóka szerint:

    Éljen Május elseje! Éljen a Fidesz majális!
    Még a levegőnek is jobb illata van Csepelen vasárnap este óta.

  43. gyalog szerint:

    Emlékszem:
    Balatonakalin ültem a strandon 1989-ben három sör meg két nálam némileg idősebb úr társaságában.
    (Én akkor 24 éves voltam, és túl voltam két évvel korábban egy olyan történelem órán, ahol Bill Lomax szamizdat könyvecskéjéből tartottam órát ’56-ról, igaz voltak ott munkásőrök unokái is.)

    Szóval ültünk és beszélgettünk. A két úrból az egyik munkásőr volt, a másik forradalmár. Nem estünk egymás torkának, nem vádoltuk egymást hazaárulónak stb. Ott és akkor a civilek között létrejött a nemzeti megbékélés. Aztán jöttek az új rend politikusai és széttaposták az egészet.
    Hát akkor most mi legyen?
    A győzőket megnyugtatja vajon a nagy hatalom?
    A veszteseket bölccsé teszi a meggondolás ideje?
    Mi itt lent támogatjuk egymást, és abban őket, hogy tegyék, amit fent említett módon tenniük kell?
    Szeretettel, Gyalog

  44. zed szerint:

    islander:
    Szerintem te nem azt szeretnéd, hogy meggyőzzelek, hanem, hogy ürügyet szolgáltassak a számodra a fikázásra, személyeskedésre. A Fidesz is hasonlóan viselkedik, nyílt levelekkel bombázza a polgármestert és a Csevak vezérigazgatóját mindenféle apró-cseprő problémával kapcsolatban, amelyeket ráadásul nem is önkormányzat ill. a vagyonkezelő “asztala”, lásd pl.:
    http://szenteczky.hu/index.php?mact=Blogs,cntnt01,showentry,0&cntnt01entryid=53&cntnt01returnid=52
    Szenteczky úr elég jól megvilágította a hátráltatás módját a kommentjében:
    http://csepel.info/?p=9035#comment-54614

  45. zed szerint:

    …ill. a vagyonkezelő “asztala” orvosolni…

  46. miska72 szerint:

    Szerencsére nem kellett sok köszönömöt kiosztaani. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  47. islander szerint:

    kedves Zed!

    Nem ez volt a kérdésem. És nem fikázok senkit, ezt kikérem magamnak!
    Nem a 83 éves néni ügye érdekel, mert ahhoz nem tudok és nem is kívánok hozzászólni. A többi piszlicsáré ügy, amire hivatkozol, roncsautó, meg zöldhulladék…:-))
    Azt hittem konstruktív vagy és vitaképes. Ha nem, akkor nem kérdezek többet.

    Szerinted fajsúlyos, egész kerületet érintő ügyeket is meg lehet ellenzékiként akadályozni, pl. Kis-Duna part eladás, Akácfa utcai kiserdő sorsa, Háros stb. stb?

    Tehát még 1x, akkor-ki-mit hogyan tud ellenzéki szerepből megakadályozni, gátolni? És ki hátráltat kit-mit és miben?

  48. anticsóka szerint:

    zed:
    Pont az Orosz hablatyolást elhagyhattad volna. Ő az, aki a legkevésbé hiteles Csepelen. Tett érte, viselje!

Itt lehet hozzászólni !