Születésnapi faültetés Csepelen

Csepel.info

A Csepeli Alkotó Fórum hagyományainak megfelelően 11. születésnapja alkalmából, 11 emlékfát ültet május 4-én 10 órakor a csepeli Béke téren, az Olvasó munkás szobor mögött.

Szeretettel várunk minden kedves kertész-kedvű érdeklődőt, tegyünk együtt egy-egy kapavágást a ZÖLD CSEPELÉRT!

Erdei Éva

a Csepeli Alkotó Fórum elnöke

7 hozzászólás “Születésnapi faültetés Csepelen” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Mindig dícséretes, ha valaki fát ültet. De, mint a korábbi diófa projektnél is említettem, fát ősszel szerencsés ültetni…ill. ki fogja a csemeték késöbbi gondozását elvégezni? Csevak? Hm, kicsit félek…:(

  2. zed szerint:

    Majd az LMP! 😀

  3. Gordon szerint:

    Legalább csinálnának végre valamit Csepelért. Valahol el kell kezdeni.

  4. ződ szerint:

    A gödör ásásnak nyolcéves hagyománya van! Nehogy az a valaki ne érjen rá, aki betemeti!

  5. lolka szerint:

    Ott valamikor padok is voltak, kb. 6-8 db. Lehet, hogy át vitték az Áruház térre, mert Csepelen csak a Szent Imre tér és az Áruház tér létezik…Még az a satnya Petőfi szobor is oda került. Tavasszal a mikor vártam , hogy kinyisson a rendelő, na mondom szerencsétlent oda rakták abba a kis kabátba a bejárattal szembe, olyan kis tüdőbeteg kis vékonyka, a kis kabát… a mozdulat, mintha menne a melegre…Olyan nagy az a park, nem tudom miért épp a bejárattal szemben helyezték el. Nagy költőnk szabadság harcosunk nem ezt érdemelné! Legalább olyan ostobaság, mint a járdába épített világítás. Ha már ment ott már valaki sötétben az biztos tudja és tapasztalta. Na de, hogy jön ez a faültetéshez?-sehogy az egy jó és szép dolog, csak úgy elő jött…

  6. maminti szerint:

    Nagyon remélem, hogy ősszel a Fidesz megnyeri az önkormányzati választásokat is, és akkor felülvizsgálja a Garden KFT-vel kötött “faápolási” szerződéseket. Ha már az előtt is tudnának valamit tenni az ügyben, az nagyon jó lenne, mert a “szakemberek” már megkezdték a fák lecsonkolását a Kertvárosban.

  7. Nagyapó szerint:

    Májusban fát ültetni merész dolog. Akkor inkább állítják a fát (májusfa), nem ültetik, de ha már ültetnek fát a Székrekedés szobor köré, emlékfa helyett platánt, vagy égert javasolnék.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !