Zámbó Jimmy fia drámai vallomása: Megrázó volt látni “aput”

Naphire.hu

Zámbó Jimmy fia életét felforgatta az apja életéből készült sorozat. Nemcsak azért, mert el kellett hagyniuk a csepeli házukat, hanem azért is, mert megrázó volt újra látnia édesapját Nagy Ervin alakításában.

A Király című sorozat több jelenetét is abban a csepeli családi házban forgatták, ahol Zámbó Jimmy a családjával élt, és ahol 2001. január 2-án eldördült a végzetes lövés. Jimmy özvegye és Adrián a mai napig abban a házban él, így a forgatások idejére el kellett hagyniuk otthonukat.

“Már az elején felmerült a kérés, hogy bizonyos jeleneteket szeretnének nálunk, a családi házban felvenni. Kicsit furcsa volt, hiszen ezzel a mi életünk is alaposan felfordult. Nyilván nem maradhattunk otthon, amikor forgattak, de végül is nekünk is az volt a célunk, hogy minél életszerűbb, és minél autentikusabb legyen ez az egész, így meghoztuk ezt az áldozatot” – mondta Jimmy fia, Adrián, aki a belvárosba költözött a forgatások idejére.

A család egyébként elégedett a sorozattal, Adrián azt mesélte, a forgatások ideje alatt is alig bírta ki, hogy ne menjen haza, az első rész megnézése közben pedig sokkot kapott.

Megmondom az őszintét, én majdnem minden nap igyekeztem hazamenni, hiszen rendkívül kíváncsi voltam. Megrázó volt látni “aput”, akit ugye Nagy Ervin alakít és a fiatalkori bátyámat, Sebastiant. Nagyon furcsa élmény volt”-

– idézte a Ripost Adriánt, aki a saját Youtube-csatornáján mesélt minderről. Zámbó Jimmy fia egyébként azt mondta, Nagy Ervin még akkor is szerepben maradt, amikor egy pihenőidőszakban odament hozzá beszélgetni.

Nagyon-nagyon furcsa, ugyanakkor egy nagyon jó érzés volt. Furcsa volt, hogy ahogy beszélgettem vele, a gesztusai, igazából mindenből apu köszönt vissza rám – mesélte Adrián.

Forrás: Naphire.hu

3 hozzászólás “Zámbó Jimmy fia drámai vallomása: Megrázó volt látni “aput”” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    naphire.hu? 🤣
    Biztosan gigantikus olvasottsággal bír.

  2. László szerint:

    Elő a farbával! Melyik húzta meg a kakast akarommondani a ravaszt?

  3. Armageddon szerint:

    Egy újabb fonts hír….

Itt lehet hozzászólni !