Megnyílt a Csepeli Jégpark

Csepel.hu

Ismét várja a látogatókat az ország legkülönlegesebb, legszebb jégpályája. November 25-én este a 11-szeres magyar bajnoki címmel és világbajnoki 8. hellyel rendelkező Team Passion ‒ a Magyar Országos Korcsolya Szövetség Jégtánc Szakosztályának tagjai ‒ fellépése után hivatalosan is megnyílt az ország első jégfolyosós pályája.

A bemutató előtt Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a szép számmal összegyűlt közönséget. Elmondta, hogy a csepeli önkormányzat ‒ a nehézségek ellenére ‒ azért tudta idén is megnyitni a jégparkot, mert egy korábban kötött előnyös szerződés miatt a tavalyi árakon tudják üzemeltetni a pályát. „Nagy szükség van az ilyen közösségi élményekre, a csepeliek várják és szeretik ezeket a programokat” ‒ hangsúlyozta, majd átadta a szót Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek, aki kislányával érkezett. „Ennek a jégpályának főváros-szerte híre van, én most jöttem először, és fantasztikus, amit látok” ‒ mondta.

Nincs másutt ilyen jégfolyosós, tanulópályás korcsolyázási lehetőség, aki ehhez hasonlót akar látni, egyenesen Bécsig kell utaznia. Évről-évre felfigyel a pályára a média is, különböző csatornák mutatták be a csepeli jégparkot. A Nagy koripálya teszten például ezt írták: „A pálya nagyon hangulatos, tetszett, hogy sötétedés után díszkivilágításban korizhatunk. Korizás közben a mai modern diszkóslágerek szóltak, jó volt látni, hogy a fiatalok dinamikusan és önfeledten mozogtak a jégen. A körfolyosókban olyan éles kanyarok váltották egymást, hogy jócskán megemelkedett az adrenalinszintünk.” A Travelo pedig a maximális 10 ponttal jutalmazta az előző évben a csepeli pályát.

A pálya mellett melegedő és különféle büfék is vannak: kapható erdélyi kürtőskalács Farkaslakáról, s a közkedvelt Dr. BBQ ételeiből is vásárolhatnak.

Fiatalok egy csoportja a megnyitó után azonnal jégre lépett. Ahogy egyikük elmondta, Csepelen lakik, de az egyik belvárosi gimnázium tanulója, és ott is sokan ismerik és járnak a csepeli pályára. „Hosszú lesz a téli szünet, sokat leszünk itt a barátaimmal, osztálytársaimmal. Nagyon jó hely, hangulatos a kivilágítás, szeretünk itt lenni. Évek óta visszatérő programunk a korcsolyázás. Régebben a Városligetbe jártunk, de most inkább ide jövünk” ‒ mondta a harmadikos diák.

Nyitvatartási idő:

tanítási napokon: 14:00 – 21:00 óráig

szombat, vasárnap, munkaszünet és tanítási szüneti napokon: 8:00- 21:00 óráig

december 24-én, és december 31-én 08.00 órától -16.00 óráig

iskolai csoportok oktatása: 8:00 -14:00 óráig

Tanítási napokon 8.00 órától 14.00 óráig kizárólag iskolások korcsolyaoktatása zajlik a pályán, csoportos beosztás szerint.  A tanulók számára a délelőttönkénti csoportos korcsolyaoktatás és a korcsolyakölcsönzés ingyenes.

Térítési díjak:

belépődíj csepeli lakososok részére: 1.200 forint/fő

belépődíj, nem csepeliek részére: 2.000 forint/fő

korcsolyakölcsönzési díj: 1.000 forint/korcsolyapár

korcsolyaélezési díj: 1.500 forint/korcsolyapár

Idén is lehetőség nyílik a NOE Csepeli szervezet tagi számára, hogy kedvezményesen vegyék igénybe a Jégparkot.

Forrás: Csepel.hu

30 hozzászólás “Megnyílt a Csepeli Jégpark” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Rendes lehet az az üzemeltető. Bukik rajta, akkor is megcsinálja. Persze a kötik a szerződések. Talán visszajön valami a megemelt jegyárakból.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Elmondom, hogy tavaly nem lehetett 2022. évre előre sehol és senkinek (kivétel Fidernyák?) lekötni áramárat. A hülyék a túloldalon járnak.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Teljes mellszélességgel támogatom a dollárbaloldal politikáját. Isten engem úgy segélyezzen!

  4. Gary Ridgway szerint:

    Nyald ki a seggem, te kis kretén! 🤣
    Figyelj rám te Fidiszténi barom! Nekem mindegy ki volt/van kormányon, semmi hasznát nem éreztem egyiknek sem. Felfogtad azzal az 1 bites “érdekagyaddal”? 😛

  5. Nagyapó szerint:

    Így tud örülni minden jónak – ami Csepelen történik – a moslékkoalíció!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Kiről beszélsz, ratyi? 🤣
    Érintett vagy benne, vagy mi?

  7. László szerint:

    Halkan jegyzem meg más kerületben ingyenes, persze nem jégparknak hívják meg nincs benne körfolyosó. Az iskolákban van hideg folyosó… 🤣🤣🤣

  8. kormánypárti szerint:

    Neked minden ingyen kéne, te ingyenélő lumpenproletár! Fogd fel azzal az IQ-szegény csökött agyaddal, hogy nem létezik ingyen ebéd!

  9. Nagyapó szerint:

    Hát igen. Más kerületekben – az ellenzékieknél – “Az iskolákban van hideg folyosó..”, persze, mert a zorbán nem fűt!
    Ami rossz az embereknek, az jó az ellenzéknek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. László szerint:

    Hideg folyósokért ki a hibás? Aki ötödáron vette a gázt vagy legalábbis ezt hazudta. Orbán híveknek minden drágábban kell. Meg is kapjátok. Mi van veletek mazochisták vagytok? 🤣

  11. Gary Ridgway szerint:

    Leáldozóban az ócsitott benya. Tegnap Csepel nagy részén nem is volt. Tényleg fasza partner Putyler?

  12. László szerint:

    Hát nem elromlik az a finomító. Nem akarja az előállítani az ócsított benyát….

  13. Gary Ridgway szerint:

    Behozni meg senki nem fog egy árva decit sem!
    El kell ezt engedni a francba!

  14. kormánypárti szerint:

    A MOL nem tud behozni olajat a szlovákiai finomítóból, mert a hétfőn életbe lépő szankció ezt megtiltja. A szankciós bombák tönkretesznek minket! Brüsszel a hibás!!!

  15. László szerint:

    Melyik hétfőn lépett életbe ez a szankció? Most sincs már benzin te bomba. 🤣🤣🤣

  16. Nagyapó szerint:

    kormánypárti! Legközelebb szótagolva írjon, hogy a moslékkoalíció 6agjai is is megértsék.🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. László szerint:

    Szótagolom ezt is gestapó: Origo: “Mint a kormányfő elmondta, ezeket a pénzeket politikai nézeteltérések miatt nem adták oda, ehelyett a baloldalnak juttattak guruló dollárokat. – orbán is várt guruló dollárokat, nem neki gurultak a dollárok… 🤣🤣🤣

  18. Gary Ridgway szerint:

    kicsirigó!
    Nem a MOL-ra gondoltam, de degenerált! ű
    De nyomd a faszságodat! 🤣😁👏👍

  19. Gary Ridgway szerint:

    Az öreg szarházinak is szólt.

  20. László szerint:

    2023. februártól lesz szankcionálva a vezetékes kőolaj szállítás. Üzekedés közben, mikor egymásnak feszűlnek, szótagolja már a kormányos haverjának Nagyapó…

  21. pl szerint:

    A csoportos gerinctornában az a jó, hogy ott garantáltan nem találkozol fideszesekkel!

  22. kormánypárti szerint:

    Az orosz nyersolajból készült termékek, olajszármazékok mozgása lesz korlátozva holnaptól.

  23. László szerint:

    A tengeren való mozgatása. Balatont ne nézze annak. Már megint mentességet kaptunk. Nagyon gonosz ez a Brüsszel.

  24. kormánypárti szerint:

    Holoda úr nyilatkozatában olvastam a Mandineren, aki amúgy szerintem inkább az ellenzékhez húzó szakértő. Eszerint a pozsonyi finomítóban inkább benzint állítanak elő és Százhalombattán inkább gázolajat. Az orosz olajból előállított termékekekt holnaptól nem szabad átvinni a határon, miközben az EU egyik alapelve az áruk szabad mozgása. Ezek a finomítók csak orosz nyersolajat képesek befogadni, másból nem tudnak dolgozni. Azért van fennakadás a karbantartásban, mert benzin előállítására állítják át a hazai üzem felét. A MOL-on kívül a többi importőr cserben hagyta a magyar benzinkutakat. Úgy hiszem Gyurka bá adott utasítást a szállítások leállítására.

  25. László szerint:

    Holoda úr 1989-óta kötődött valamilyen formában a MOL-hoz. Most jön az atomtitok, figyeljen kormányos: Azért nyilatkozik az ellenzékinek, mert a kormánypárti sajtó nem keresi meg. Volt MTVA dolgozó megaszonta, csak a fidesznek kedvező témák mehetnek a tévében. Ilyenkor van EU alapelve? Orbán hányszor szegte meg? Egy kis bünti az adófizetők pénzéből kifizetve osztjónapot. A MOL finomító is inkább csendben “elromlik” minthogy occsóért adja a naftát. Megunták. Holoda pár napja nyilatkozta, januárban a kormány beszünteti az árstoppot. Sanszos. Persze erről Putyin hamarabb gondoskodik. A magyar benzinkutasok a MOL-tól várják-várták az üzemanyagot nem a többi “importőrtől” Gyuribá meg szabadságon van, ezek sem emlegetik.

  26. kormánypárti szerint:

    A négy szabadság elve közül az egyik az áruk szabad mozgása, amiért egyáltalán létrehozták az Uniót.
    Miért tiltakoznak már huzamosabb ideje a tanárok? Hogyhogy nem unták még meg, ezeknek nincs magánéletük? Télen, hidegben tüntiznek a karácsonyi készülődés helyett. Szerintem ez a történet erősen Soros-szagú.

  27. László szerint:

    A kormány részéről csak annyit kellett volna tenni hogy valaki meghallgatja a tanárokat pl. pintérsanya oda megy közéjük, pár napot eltölt velük: na mi a problémátok bumburnyákok? Ez nem történik meg.
    “Figyelemmel kíséri a polgári engedetlenségi akciók miatt kirúgott tanárok történetét az Európai Bizottság is – erről tájékoztatta az ATV Híradóját a Pedagógus Szakszervezet alelnöke.” – kell ez nektek?
    Megint leírom, megint mentességet kaptunk olajügyben.
    Ami az áru szabad mozgását illeti, ha valami bejön az unió területére és onnan átmegy egy másik országba már rá lehet írni hogy made in EU. A bírka meg nézni hogy ez minőségi uniós termék.
    Orbán meg a Szijártó miért nem készülődik Karácsonyra? Utazgatnak állandóan! Erősen Putyin szagú…🤣

  28. kormánypárti szerint:

    Ez a mentesség azt is jelenti, hogy a MOL mégis tud behozni Pozsonyból benzint?
    Ha a miniszter vagy más fontos személy szóba áll velük, az a gyengeség jele a kormány részéről, ami olaj a tűzre. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha a tiltakozásoknak nincsen hozadéka, viszonylag rövid időn belül elülnek. Lásd KATA-tüntetések, rezsitüntetések vagy akár korábban a rendvédelmi dolgozók korai nyugdíjának eltörlésével kapcsolatos tüntetéseket. A hídlezárással mindössze a közlekedők bosszantása érhető el. Szóval ebben az ügyben sincs komolyabb társadalmi támogatottság jelenleg, mivel a magyar emberek meghatározó része csak akkor megy ki az utcára, ha közvetlenül érinti őt valami, amit sérelmez. Ilyen volt a netadó kérdése, de az meg nagyon ügyesen lett kezelve. Én úgy látom, tök feleslegesen mozgolódnak a tanárok és ennek ellenére kitartanak. Márpedig ha egy csoport látszólag hiába csinál valamit, akkor általában létezik egy másodlagos motiváció is, ami érdekeltté teszi a tevékenysége folytatásában.

  29. László szerint:

    MIért lenne a gyengeség jele? Még az én szememben is kicsit nőne az illető, végre valaki meghallgatja őket. Erőből ezeket nem fogja elhallgattatni. A rendvédelmi dolgozók be lettek fenyítve, csendben is vannak már pár éve. KATÁT a fidesz találta ki, alkalmazkodtak hozzá az emberek. Aztán a katások lettek szidva hogy adócsalók. A Netadó valóban ügyesen lett kezelve. Úgy is lehet fogalmazni. Vissza lett mondva minden. “180 fokos fordulatot venne a kormány netadó-ügyben – Index.” A kormány visszavonja az internetadó bevezetésére vonatkozó, a távközlési különadó kiterjesztését jelentő javaslatát. Hülyeség volt a netadó ötlete – mondta Deutsch Tamás…

  30. Konrád szerint:

    A csepeli párttagság sem tudott róla, hogy a rezsibiztos feloszlatta a helyi Fidesz-szervezetet. A kritikus helyzetben öt kormánypárti képviselő az ellenzékkel szavazott, a kormánypárti polgármester ellenében.

Itt lehet hozzászólni !