Cipősdoboz akció 2022

A Segítség Köve Alapítvány karácsonyi jótékonysági akciója

Csepel.info

Az elmúlt hetek lázas tervezgetése, készülődése után örömmel jelentjük be, hogy 2022. november 28-tól december 19-ig ismét megszervezzük a Csepeli Önkormányzat segítségével a karácsonyi Cipősdoboz akciót.

Tudjuk, sokan várják már, hogy az idei évben is több száz csepeli nehézsorsú gyermek karácsonyát varázsoljuk szebbé együtt! Mi mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön, de egyedül nem vagyunk erre képesek! Ezért várjuk mind azokat a segíteni tudó csepeli jószándékú adakozókat, akiknek szívügyük ez a fajta segítségnyújtás!

Hogyan készíthet cipősdoboz ajándékot?

1. A cipősdoboz tetejét és alját külön-külön vonja be színes csomagoló papírral.

2. Döntse el, hány éves fiúnak vagy lánynak szánja ajándékát.

3. A cipősdobozt töltse meg az ünnephez méltóan, új (újszerűnek látszó) ajándékokkal.

4. A doboz tetejére írja rá jól látható módon, hány éves lánynak/fiúnak szánja ajándékát.

Támogathatja munkánkat a következő bankszámlaszámon is:

10400195-49575451-57561013

Az elkészült ajándékcsomagot november 28-tól december 19-ig juttassa el az alábbi helyszínekre:

Rizmajer Kézműves Sörház

1212 Budapest, Táncsics Mihály út 110.

Nyitvatartás: minden nap 9 órától -18 óráig

Polgármesteri Hivatal

1211 Budapest, Szent Imre tér 10.

Nyitvatartás: december 16-ig munkaidőben

 

9 hozzászólás “Cipősdoboz akció 2022” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!
    ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!
    ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!
    A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28500 Ft, helyett 60000 Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az az összeg, mely felett a jövedelem korlátlanul elvonható.- itt a korábbi 142500 Ft, helyett 200000 Ft lett meghatározva.
    VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
    Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60000 Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani. -ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követő radikális változtatása szükséges!!!

  2. PáLoS TReND szerint:

    ÁLLAMPOLGÁRSÁGI NYILATKOZAT…- MAGYAROKNAK!!!
    Felismerve, hogy a Magyarország nevű állam kifejezetten nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, ezért nem helyette, hanem mellette jött létre, élve a nemzetközi gyakorlatban elismert optálás jogával kinyilvánítom kifejezett akaratomat, hogy a Magyar Köztársaságban meglévő magyar állampolgárságomról nem kívánok lemondani.

    A jogszerű Magyar Államhoz akarok tartozni, és mostantól nem mint az állam kiszolgáltatottja, hanem mint az állam jogszerű kedvezményezettje!

    Az állampolgársági nyilatkozat az optálás teljes bizonyító erejű okiratban való kifejezése a jogszerű Magyar Államhoz, amelynek jelenlegi neve Magyar Köztársaság. A Magyar Állam Közigazgatási Hivatala az általa befogadott állampolgársági nyilatkozatok alapján igazolja, hogy a nyilatkozó nem tartozik a Magyarország nevű párhuzamos de facto állam intézményeinek joghatósága alá.

    Bár a tulajdonosi jog levelezéssel is megszerezhető a MATT oldalán keresztül, mégis arra kérünk mindenkit, hogy az alábbi linkre kattintva válassza ki az egyre bővülő számú irodánk közül a hozzá legközelebb lévőt, vegye fel vele a kapcsolatot és fáradjon el oda két igazolványképpel:

    VÁRUNK MINDENKIT HAZA!!!

    „Az egyének optáláshoz való joga államutódlás esetén értelmezendő, és alkalmazására az érintett személyek vonatkozásában elsősorban szétváláskor, elszakadáskor és területátadáskor kerülhet sor.”
    Ganczer Mónika: Az optáláshoz való jog a nemzetközi jogban

    http://optalas.hu/nyilatkozat.html

  3. PáLoS TReND szerint:

    Az OLTÁS-TERRORISTÁK FELELŐSSÉGRE VONÁSA NÉLKÜL NEM LESZ MEGBÉKÉLÉS!!!
    Az ún. megbékélési folyamatot a prominens, de kilóra megvett hírharangként működött propaganda-bűnözők jelenlegi magatartása inkább tovább hátráltatja, mint elősegíti!!!
    Sok nyilatkozatuk azt a benyomást kelti, hogy ahelyett, hogy valóban hozzájárulnának a megbékéléshez, inkább arcmentő módon akarnak kiszállni ebből a rettenetes viszonyból.
    A dolgok ilyen “lezárása” teljesen a visszájára fordulhat, mert az emberi és erkölcsi megbékélés lehetősége nem áll nyitva a végtelenségig.
    Minél inkább a Corona-terror és politikai diktatúra (és más válságok) kárai kerülnek a nyilvánosság elé, annál kevésbé lesz hajlandó a lakosság megbocsátani, mivel napról-napra tisztábban látja az egész folyamat sátáni természetét.
    Az őszinte bűnbánat és a töredelmes bocsánatkérés még mindig sokat számíthat, ha kártérítik a kirekesztetteket és megalázottakat!!!
    Néhány hét múlva azonban már túl késő lesz…- és igenis vért kíván és bosszúért kiált!!!

    https://tkp.at/2022/12/04/ueber-das-irren-bei-corona-und-vergeben-von-autoritaerem-verhalten/

  4. Fauszt szerint:

    Több mint másfél év után másodfokon is pert nyer a K-Monitor korrupciókutató szervezet abban az perben, amelyet Orbán Viktor 2021. augusztusi, római útjának adataiért indított.

  5. Csepi szerint:

    Ezt is tegyétek a cipősdoboz mellé:

    Az OPUS csoport működése során először átlépte az 1000 milliárd forintos mérlegfőösszeget – tájékoztatta az OPUS GLOBAL Nyrt. csütörtökön az MTI-t a cég idei harmadik negyedéves, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett jelentése alapján.

  6. László szerint:

    “Tanuljatok tikis. Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!” – mondta a nép egyszeri embere. Követni kéne példáját…

  7. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció is hozzájárul a Segítség Köve Alapítvány támogatásához, ha mással nem is, de “ideológiával”!
    Pfuj!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. László szerint:

    A Segítség Köve alapítvány a következő tevékenységeket végzi:
    1.) szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése tevékenységen belül különösen
    • Mozgássérültek külföldről behozott tolókocsihoz juttatása, gyógyászati segédeszközök külföldről való behozatala, gyógyszerek juttatása, ingyenes ruha-cipő-játék akciók szervezése (évente többször)
    • Élelmiszer osztás rászorult családoknak, tisztítószerek osztása
    • Családlátogatás – család gondozás (fabeszerzés, favágás)
    • Hospice szolgálat beteg emberek felé, beteglátogatás stb…..stb…..stb….

    – Pfuj!!! Undorító!!! Hogy mit képzelnek ezek….

  9. Gary Ridgway szerint:

    Öreg szutymák! Te mit dobtál be?

Itt lehet hozzászólni !