A Momentum adománygyűjtést indított Gyurcsány Ferenc nyugdíjaztatására

Index

Csillag Tamás, a Momentum Mozgalom egyik alapítója létrehozott egy nyugdíjalapot, ahová adományokat gyűjt annak érdekében, hogy segítsen nyugdíjba vonulni Gyurcsány Ferencnek.

Az Index is beszámolt róla, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke kedd este a Partizán vendége volt. A korábbi miniszterelnök többek között beszélt arról, hogy miért maradt ki az árnyékkormányból, miért nem állt Márki-Zay Péter mögé a választási vereség estéjén, és hogy miként tervezik megújítani az ellenzéki politikát a következő időszakban. Az ellenzéki párt vezetője szerint a vesztébe rohan az ország a Fidesz kormányzásával, ezért kínál alternatívát a szavazóknak árnyékkormányával a DK.

Gyurcsány Ferenc az interjú végén azt is elmondta, hogy már nem tervez hosszabb távra a politikában, legfeljebb egy vagy két ciklust vállalna még.

Azonban van olyan politikus, aki már most nyugdíjba küldené a 61 éves korábbi magyar kormányfőt. Csillag Tamás, a Momentum Mozgalom egyik alapítója közösségi oldalán jelezte, hogy megnézte az interjút Gyurcsány Ferenccel, amely szerinte katasztrófa volt.

Gyurcsány részéről nulla felelősségvállalás. Ők nem tehetnek róla. Ők ott se voltak…

– írta Csillag Tamás az áprilisi választási vereséggel kapcsolatban.

A Momentum politikusa szerint párhuzam fedezhető fel Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor között abban, ahogy Márki-Zay Péterre hivatkoznak, ahogy név szerint meg sem említik őt, csak „jelöltnek” vagy „a hódmezővásárhelyi polgármesternek” hívják a korábbi miniszterelnök-jelöltet.

Vannak pillanatok, mikor a volt miniszterelnök egyértelműen hazudik. Például: »Nem is gondoltam volna, hogy a DK jelöltjei egyéniben ilyen gyengén teljesítenek« – na persze

– fogalmazott Csillag.

A Momentum egyik alapítója szerint a korábbi magyar miniszterelnök gátja a sikeres ellenzéki politizálásnak.

„Egyet kell értsek azokkal, akik szerint Gyurcsány tehertétel az ellenzék számára. Egy szűk, a DK-val szimpatizáló réteget leszámítva, széles körben teljesen elutasított politikus. Számomra érthetetlen, hogy ezt ő miért nem látja be, miért nem képes elszakadni a közélettől” – véli a politikus.

Csillag Tamás szerint Gyurcsány Ferencnek inkább könyvírással kellene foglalkoznia, civil szervezetet kellene alapítania vagy egy főzős YouTube-csatornát kellene indítania.

A politikus jelezte azt is, hogy létrehozott egy crowdfunding nyugdíjalapot Gyurcsány Ferenc részére.

Bár nem igazán szorul rá, ennyit igazán megérdemel mindenki Ferije

– írta Csillag Tamás, aki

20 EZER FONTOT, MINTEGY 9,1 MILLIÓ FORINTOT AKAR GYŰJTENI ARRA A CÉLRA, HOGY „NYUGDÍJBA KÜLDHESSE” GYURCSÁNY FERENCET.

A DK elnökének létrehozott nyugdíjalap itt érhető el.

Forrás: Index

18 hozzászólás “A Momentum adománygyűjtést indított Gyurcsány Ferenc nyugdíjaztatására” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Gyurcsányt is érinti a rezsiemelkedés, ezért eladja villájukat. No nem visszaadják eredeti tulajdonosainak, hanem eladják. Azt nem tudom, hogy hogyan, mert neki csak egy fél pápai lakása van, de ügyes ember. Aztán hova költöznek? Most nehéz másik villát lopni! Igaz, az Apró klán majd megoldja!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Gyula ↸⨌ szerint:

    Nem értem a nyekergést! Miért nincs sitten, ha a vázoltak igazak? Esetleg a holló sztori? 😂🤣👍

  3. pl szerint:

    Ennyit tud a momentum… Úgy gondol még néhány tizedet, h a legerősebb ellenzékit nyugdíjba küldi… Már az összefogás mutyija bizonyította, h Magyarországon csak egy tisztességes ellenzéki párt van…

  4. László szerint:

    Nagyapó! 2010-óta ki van hatalmon? Miért nem fogták már meg azt a jóembert? Loptak villát a leköszönő bajszos klímaharcosnak is. azta, jó az a mindenszo,hu. Minek megemlíteni azt a cikkben hogy ki írta, mi annak az oldalnak az elérhetősége, tulajdonosa stb. Kóka Jánossal volt Indonéziában. Kinek a szekerét tolja azóta? Csak nem a fideszét? Kinek a magánkórházában gyógyulhatnak a közmédia dolgozói csak nem Kókának hívják azt is?

  5. azta szerint:

    Tudjuk, hogy egyik kutya, másik eb. Sőt, saját kutyáik kölykei. Ezen már nem izgulok.
    Csak a hová költözikre a válasz.
    Talán.
    Ott nem kell fűteni.

  6. kormánypárti szerint:

    Elárulom, hogy Apró-villa hivatalosan társasháznak minősül, a közös képviselője Apró Piroska. Abban az időben alakították társasházzá, amikor az ún. luxusadót tervezte bevezetni a gyurcsányi-kormány. Tehát gyurcsányi számára azt jelenti a közteherviselés, hogy ő kimarad belőle. A luxusvilla társasházi mivolta miatt nem hiszem, hogy a gyurcsányi családot olyan nagymértékben érinti a rezsiemelkedés, mivel a szolgáltató az albetétek számával szorozza fel a kedvezményesen elfogyasztható energiamennyiséget.

  7. László szerint:

    Persze hogy társasház: “A Szemlőhegy utcai ingatlan földszintjén egy 102 négyzetméteres, kétszobás, az első emeletén egy 220 négyzetméteres négyszobás és egy 159 négyzetméteres két egész és három félszobás lakás is helyet kapott. Emellett a tulajdoni lap nyilvántart egy 22 négyzetméteres garázst is. Tartozik hozzá uszoda, szolárium, szauna valamint belső lift.” Milyen jó lenne most az a luxusadó…

  8. Nagyapó szerint:

    László! Az nem tűnt fel, hogy a Patkány villát is most értékesítik?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Gyula ↸⨌ szerint:

    kormánygép!
    Megint tolod a faszságot.
    Mészáros cégeinél hol a “Ryanair-adó”???
    Egyéb?
    Fater!
    Kussoljál, ti sem vagytok különbek, sőt…
    Tőled is… Miért nincs senki sitten?
    Neked is szevasz…

  10. László szerint:

    Mi a gond azzal hogy feta eladja villáját? Korda házaspár is eladta a villáját. Drága lehet egy ilyennek a fenntartása. Ez nem a mi világunk fater. Más dimenzió.

  11. kormánypárti szerint:

    Gyurcsányi 61 éves és alkoholproblémái vannak. Emiatt még idejében gondol a leszármazóira. Nyilván megbeszélték családilag, hogy mi legyen a villa sorsa. A gyerekek nem szeretnének itt lakni, és nem tervezik más módon sem hasznosítani. Pl. Péter fia egy igazi lúzer: műtősként dolgozik egy kórházban, albérletben él és tömegközlekedést használ. Tehát nem arról van szó, hogy a gyurcsányi házaspár ne lenne képes fenntartani az otthonát.

  12. László szerint:

    Kórházi dolgozó lúzer? Albérletben élő lúzer? Tömegközlekedő lúzer? 👍👍👍

  13. pl szerint:

    Na hülye kormánypárti Balogh… Most akkor mesélj a Gáspár kiskirályról is, mi minden sok értelmeset tesz, h még Franciaországba is csak két fiúágyassal merik kiküldeni közpénzen katonáskodni(LOL)!

  14. Hozzászóló szerint:

    Kenyeret és cirkuszt.

  15. robi szerint:

    Mi lesz Gyurcsánnyal?
    Ez korunk legégetőbb problémája? Sötét népség.

  16. Gyula ↸⨌ szerint:

    robi!
    Égető kérdés a nemzethy oldalnak, hiszen Feri a kampányarc.

  17. László szerint:

    12 éve nincs hatalmon, 12éve nem az történik amit ő kitalál, 12éve 1db elenzéki javaslatot sem fogadott el a fidesz kormány. És mégis emlegetik, mindenért ő a hibás. Van még ilyen ország? 🤣

Itt lehet hozzászólni !