Közel 250 gyereket rúgnak ki a Csepel SC területéről?

Csepel.info

Ultimátumot kaptak: a gyerekek egyetlen bűne az, hogy az önkormányzat támogatja a sportot és az utánpótlás-nevelést

2022. június 30-án kizárnak közel 250 utánpótlás korú csepeli focistát a Csepel SC területéről, amennyiben nem igazolnak át Németh Szilárd új sportszakosztályába. Úgy tudjuk, a Csepel FC felnőtt sportolóit is hasonló sors fenyegeti. A módszer hasonló ahhoz, ahogy Németh a csepeli birkózókat zárta ki a nekik épült birkózócsarnokból. Nem kis cinizmus, hogy a Csepel SC a gyerekek kizárását örömhírként, összefogásnak nevezve jelentette be.

A Csepel F.C. SE kontraktusa 2022. június 30-án lejár, ezért el kell hagyniuk a központi sporttelepet, nem úgy a labdarúgóknak és edzőknek. Számukra a Csepel SC Alapítvány együttműködve a Csepel Torna Clubbal mind a jogi, mind pedig a gazdasági hátterét megteremtette annak, hogy a továbbiakban is ott sportolhassanak, dolgozhassanak, ahol eddig, a Béke téren. Ennek csupán egyetlen technikai részlete lesz: átigazolni a Csepel TC- be.” – fogalmaz a Csepel SC közleménye. A kapcsolat megújítására ajánlat ugyan nem, ultimátum viszont érkezett a Csepel FC SE részére: kihátrálni a tavaly bejelentett, 2022. 07. 01-től életbe lépő fúzióból, amit a Csepel Utánpótlás Sportegyesülettel kötöttek. “Nem akarunk a Csepeli Birkózó Club sorsára jutni!” – írták közleményben az érintettek a Facebookon.

Úgy tűnik, Németh számára már csak azok csepeliek, akik az ő szakosztályba járnak – pedig a Csepel SC-nek deklaráltan a csepeli sportéletet kellene támogatnia. A pályákat júliustól mégis csak a Csep-Gól FC sportolói használhatják. Ők ígéretet tettek a megszűnésre, és a Csepel Torna Club néven létrejövő labdarúgó szakosztályába való átlépésre. A Csep-Gól FC Csepel legkisebb fociklubjainak egyike.

Mindenki más akkor focizhat tovább a Csepel SC pályáin, ha az önkormányzathoz is kötődő, Csepel legnagyobb fociklubját, illetve a többi kisebb klubot otthagyják, és átigazolnak Németh Szilárd új szakosztályába, ami egyébként a kerület legkisebb csapatai között lesz. És ők ezt nevezik összefogásnak.

A módszer hasonló, az önkormányzat az ellenség

Németh Szilárd korábban 2,4 milliárd forintot kapott a kormánytól a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére. Azonban, amikor elkészült a birkózócsarnok, a politikus a CSBC-t megalázó módon szorította ki nekik épült otthonukból, és új birkózó szakosztályt alapított. Hiába költötték számolatlanul a közpénzt, Németh birkózó szakosztálya egyelőre sehol nincs a Magyar Birkózó Szövetség 2021-es eredménylistáján.

A csepeli focistákat is kitiltották már egyszer a Csepel SC pályáiról, ám akkor a polgármester és a csepeli sportolók kérésére visszaengedték őket. Németh Szilárd most az új szakosztály bejelentésével elérkezettnek látja az időt arra, hogy végleg kirekessze a legnagyobb csepeli utánpótlás csapatot. A bűnük vélhetően annyi, hogy az a csepeli önkormányzat is támogatja őket, amit Németh az ellenségének tart, és a hírek szerint szeretne meg is buktatni. A Csepel Utánpótlás Sportegyesület közleményét itt olvashatják el.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Nem lesz strandbirkózó országos bajnokság Csepelen

Rendőrt hívtak Csepel polgármesterére

Még a birkózószövetség beszámolója szerint is látogathatóvá kellene tenniük a csepeli fitnesz parkot

Polgármester: le kell bontani a KIMBA melletti kordont

52 milliárd forintról egyeztetett Németh Szilárd – saját magával

Mégsem adta fel: Németh Szilárd szállodát építene a csepeli Kis-Duna-parton?

Kollégiumba franciaágyat? – szállodaépítéstől tart Csepel polgármestere

Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban

 

4 hozzászólás “Közel 250 gyereket rúgnak ki a Csepel SC területéről?” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Le vagyok maradva.

    Most akkor mi lesz a Béke téren?
    Tavaly még nem azt írta a Csepel.info, hogy Nemzeti Paralimpiai Sportközpont épül?
    Úgy rémlik, alapkő letétel is történt, vagy valami hasonló.

  2. Fater trollja szerint:

    A pusztulás…

  3. Gratulálok szerint:

    Minden sportolónak összefogva bojkottálni kellene Németh Szilárd egyesületét! Sportoljon egymaga a sporttelepén! Nevetségessé kell tenni Németh Szilárdot és akkor Orbán úgy vágja ki, mint macskát szarni!

  4. […] Közel 250 gyereket rúgnak ki a Csepel SC területéről? […]

Itt lehet hozzászólni !