Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban

Csepel.info

A csepeli birkózók 2019. november 22-én, amikor még úgy tudták, hogy leendő otthonuk előtt állnak

Miután kizárta otthonukból a Csepeli Birkózó Clubot (CSBC), Németh Szilárd megpróbálhatott egy másik csepeli birkózó egyesületet kreálni, hogy a forrásokat átcsoportosítva ne csak otthonuktól, de sportolóitól is megfossza az egyesületet. Úgy tűnik, hogy ezt eddig nem sikerült teljesen elérnie.

A 2021-es év birkózó egyesületi rangsorában ugyanis sehol nincs a “Csepeli Torna Club Birkózó Szakosztálya”, amit Németh Szilárd jelenleg a Facebook oldalán reklámoz. A rejtélyt a CSBC Facebook bejegyzése igyekszik feltárni – értesült a Csepel.info.

Tény, hogy a “Csepeli Torna Club Birkózó Szakosztálya”nem látható a Magyar Birkózó Szövetség 2021-es egyesületi rangsorában. A rangsort bemutató dokumentum alapján a tavalyi év legeredményesebb egyesülete 3757 ponttal a Budapesti Honvéd volt. Őket követi az ESMTK 2575 ponttal, az FTC 1451 ponttal, majd – negyedik helyen – az otthonától megfosztott Csepeli Birkózó Club, melynek működését közben minden szinten igyekeztek megnehezíteni, birkózóikat pedig elszipkázni.

A CSBC vasárnap reagált a Nemzeti Sportban megjelent egyoldalú és elfogult cikk állításaira, melynek Deák Zsigmond, Németh Szilárd sajtófőnöke a szerzője.

“Németh és Süle uraknak szüksége volt csepeli birkózókra ahhoz, hogy a CSBC helyére birkózókat hozzon, ezért kettészakították az akkor csúcson lévő egyesületet és a kadet, junior szabadfogásúakból, néhány diákból megalakították egyesületüket. Az egyesület neve azóta kétszer változott, és az átcsábított versenyzők nagy része sajnos azóta felhagyott a komoly, versenyszerű birkózással. Ha ez a jelentős többség, akkor mi büszkén vállaljuk, hogy a jelentéktelen birkózóinkkal tavaly negyedik helyen végeztünk az egyesületi pontversenyben, megelőzve a CSÖSE-CSEPP-L KFT-CSTC egyébként valóban kitűnő birkózókból álló csapatát.

Tettük ezt azért, mert mi is továbbra is komolyan készülünk. Az utánpótlás csoportunk heti 3, a diák versenyző csoportunk heti 4, a serdülő-junior- felnőtt csoportunk heti 8 edzéssel ( a reggeli edzéseket is beleszámolva, aki suli mellett tud járni) . Ez 15 edzés, minimum 30 óra teremigény hetente. Az kb 125 óra havonta, amit ha 4000 forinttal megszorzunk, minimum 500.000 Ft terembérlet, és akkor még a hétvégéket nem számoltuk, valamint azt, hogy az edzéseken illik hamarabb megjelenni és szokás utána pluszmunkázni. Ehhez képest sehogy sem jön ki a matek a havi 110.000Ft-os terembérrel, amit a kurátor úr nyilatkozott. Arról nem beszélve, hogy kevesen szoktak a saját lakásukban albérletet fizetni.

És végül. A KIMBA első toborzó évében egyetlen CSBC versenyző sem juthatott el még alapprogramosként sem az akadémiai programba, mi ez ha nem diszkrimináció 14-23 éves fiatalokkal egyesületi hovatartozásuk miatt.

– emeli ki a közlemény, amely teljes egészében itt olvasható. Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a Csepeli Birkózó Clubot – őket az otthonuk mellett egy népszerű verseny szervezési jogától is megfosztották -, de a csepeli birkózókat is diszkriminálja a Németh Szilárdhoz kötődő szervezet.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Nem lesz strandbirkózó országos bajnokság Csepelen

Rendőrt hívtak Csepel polgármesterére

Még a birkózószövetség beszámolója szerint is látogathatóvá kellene tenniük a csepeli fitnesz parkot

Polgármester: le kell bontani a KIMBA melletti kordont

52 milliárd forintról egyeztetett Németh Szilárd – saját magával

Mégsem adta fel: Németh Szilárd szállodát építene a csepeli Kis-Duna-parton?

Kollégiumba franciaágyat? – szállodaépítéstől tart Csepel polgármestere

Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban

10 hozzászólás “Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban” bejegyzésre

  1. Kisapó szerint:

    Úgy látszik azért a FIDESZ-es REZSIBIZTOS Szilárd is tud capcarázni!!!! Veri a mellét ( ami már lassan 110D ), hogy Ő mekkora csepeli, aztán a csepeli sportolókat nem engedi be. Gusztustalan @.

  2. Csepeli lokál szerint:

    Kedves választott FIDESZ-esek!
    Szégyen ez a helyzet. Egyszerű szavazóként, adófizetőként nem értem mi történik. Hogy tudtatok idáig süllyedni, hogy egymást marjátok. Nem erre esküdtetek. Találjatok a párton belül megoldást. Mindig jusson eszetekbe, hogy honnan jöttetek. Csepel ennél sokkal többet érdemel!

  3. kerdes szerint:

    Csepeli lokal: “Egyszerű szavazóként, adófizetőként nem értem mi történik.”
    Pedig nagyon egyszerű.
    Help: A csepeliek 80 %-a nem akar újabb hodályt a sétányra. Aki ennek ellenére azt akar, az vajon kinek az érdekeit nézi?

  4. szcs szerint:

    Egyetértek Csepeli lokállal, mindkét fél részéről rettentően kínos ez az ügy és végtelenül szomorú.

  5. kerdes szerint:

    szcs: Miért mindkét fél részéről? 🙂

  6. […] Sehol nincs Németh Szilárd birkózó szakosztálya az egyesületi rangsorban […]

  7. pl szerint:

    A 16 éves Németh Szilárd megy haza az edzésről, kék-zöld foltokkal.
    -Na fiam, mit tanultatok?
    -Birkózni.
    Másnap ugyanez, csak még egy nagy monokli a szeme alatt.
    -Hát ma?
    -Boxolni!
    Harmadnap össze-vissza vágásokkal az egész testén, véresen.
    -Ne is mondd, kitalálom! Ma vívni tanultatok.
    -Nem, dehogy. Késsel, villával enni.

  8. robi szerint:

    Nagy a csend, pedig nemrég még arról olvashattunk, hogy kik és mit szereztek vissza a csepelieknek?
    Hogy áll a bál a stadionban?
    Tán csak nem a józanodás időszakába jutottak a kerületi szavazópolgárok?

  9. […] Németh Szilárd korábban 2,4 milliárd forintot kapott a kormánytól a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére. Azonban, amikor elkészült a birkózócsarnok, a politikus a CSBC-t megalázó módon szorította ki nekik épült otthonukból, és új birkózó szakosztályt alapított. Hiába költötték számolatlanul a közpénzt, Németh birkózó szakosztálya egyelőre sehol nincs a Magyar Birkózó Szövetség 2021-es eredménylistáján. […]

  10. […] nem engedte be őket a birkózó csarnokba. Helyette létrehozott egy birkózó szakosztályt, és ők kapták meg a CSBC otthonát. Németh Szilárd a magánvagyonaként kezeli a Kozma István Birkózó Akadémiát (KIMBA), amely […]

Itt lehet hozzászólni !