Jövő héttől már csak csütörtökönként lehet oltakozni a Tóth Ilona szakrendelőben

Csepel.hu

Folytatódik az oltási akcióhét, melynek keretében előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást a Tóth Ilona szakrendelőben. Információink szerint az oltási akció már csak a héten tart.

A jövő héttől kizárólag csütörtökönként lehet felvenni az oltást a helyszínen. Aznap maximum 120 ember beoltására van lehetőség, és négyféle vakcinával oltanak. Ezek a Moderna, Pfizer, Sinopharm, Janssen.

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében januárban és februárban is minden csütörtök és péntek délután, és szombaton oltási akciót szerveztek a kórházi oltópontokon, köztük a Tóth Ilona szakrendelőben, és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben. Továbbra is kiemelten várják az oltatlanokat és azokat is, akiknek már 4 hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat.

A központi oltópontokon továbbra is öt vakcina közül lehet választani. Az oltási akciónapokon a 12 év feletti korosztályt várják az oltópontokon.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Jövő héttől már csak csütörtökönként lehet oltakozni a Tóth Ilona szakrendelőben” bejegyzésre

  1. Werthan szerint:

    Milyen kár…

  2. Gyula szerint:

    Számolgattam egy gyorsat…
    Úgy az olthatóak 30%-a, akinek még ér is valamit, amit kapott?

  3. PáLoS TReND szerint:

    A FELCSÚTI ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK és VAKCINÁZTATÓ TERRORISTÁINAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSÉK HELYTARTÓI ELNYOMÓ SZEREPÜKET: MAGYARMATON!!!
    MILYEN SOKKHATÁS KELL MÉG a HÜLYE SZÜLŐKNEK a KISKORÚ BEOLTATOTT GYERMEKEIK DRASZTIKUS TELJESÍTMÉNYCSÖKKENÉSÉN és ÉLETERŐ ELILLANÁSÁN TÚL, HOGY FELESZMÉLJENEK, HOGY FELELŐSSÉGÜK KIVÉDHETETLEN?!
    http://www.youtube.com/watch?v=-UYcqkMOtvY

  4. Nagyapó szerint:

    PáLoS TReND megint kukázott, de csak szemetet talált!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !