Folytatódott a Csepeli DAC atlétáinak nagyszerű szereplése a fedettpályás versenyszezonban

Csepel.hu

Az elmúlt héten, Székesfehérváron az ARAK által megrendezett fedettpályás versenyeken vettek rész atlétáink, ahol sorra döntötték korábbi egyéni rekordjaikat, s bizonyították, komolyan kell számolni velük majd az idei szabadtéri versenyek során is.

Csütörtökön a nyílt magasugró versenyekre került sor, ahol a különböző korosztályok együtt indulva, versenyezve mérettették meg magukat. A női magasugró mezőnyben 22 induló között Pintér Nóra 155 cm-es egyéni rekordot jelentő ugrásával a 6. helyen fejezte be a versenyét. A férfiak mezőnyében a 18 induló között két Csepeli DAC-os versenyző is indult, Tari Tibor György 180 cm-es ugrásával a 6., Ardey Zsolt 168 cm-es ugrásával a 8. helyen végzett.

 

Vasárnap az U-16 fiú 60 m-es gátfutásban Moskola Zsombor az előfutamban és a döntőben is egyaránt 8,63 mp-es, egyéni rekordot jelentő eredményt ért el, mellyel a 2. helyen ért célba. Az U-20 férfi 60 m-es gátfutásban Pesti Máté az előfutamban 8,48 mp-re javította az egyéni rekordját, majd a döntőben még jobb időt futva, tovább javítva rekordját 8,20 mp-es eredményével nyerte meg a versenyt. Ugyan ebben a korcsoportban és versenyszámban Tari Tibor György szintén kétszer javította meg eddigi legjobb eredményét, az előfutamban 8,83 mp-re, majd a döntőben 8,81 mp-re. Ezzel az eredményével 2. helyezett lett.

U-18 női távolugrásban indult Pintér Nóra, aki a 36 induló közül 505 cm-es egyéni rekordot jelentő eredményével 7. helyen fejezte be a versenyét.

Gratulálunk a versenyzőknek és Füredi Zsuzsanna, Fehér Gábor és Tari Tibor edzőknek!

Hajrá Csepeli DAC!

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !