BM: Köszönet és anyagi megbecsülés a rendőrök munkájáért a járvány elleni védekezésben!

Csepel.hu

A hivatásos rendvédelemben szolgálatot teljesítők január 1-jétől 10 százalékos illetményemelésben részesülnek, emellett az arra jogosultak egyszeri, hathavi fegyverpénzt is kapnak – jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán.

Kontrát Károly hivatalos közösségi oldalán közzétett videójában azt mondta, az emeléssel a kormány a rendvédelmieknek a kiegyensúlyozott közrend és közbiztonság fenntartása érdekében kifejtett eredményes teljesítményét, a koronavírus-járvány megfékezésében és következményeinek enyhítésében tanúsított kiemelkedő helytállását és az illegális migráció elleni küzdelemben teljesített szolgálatát ismeri el. Közölte: a tízszázalékos kiegészítő juttatás a rendvédelemben hivatásos jogviszonyban foglalkoztatottak részére alanyi jogon jár.

 

Az államtitkár hozzátette: a kormány rendeletet hozott arról is, hogy a hivatásos állomány hathavi illetménynek megfelelő, egyszeri szolgálati juttatásban is részesül, a fegyverpénzt február 15-éig kifizetik az arra jogosultaknak.

A rendőrök, a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás, a terrorelhárítás, az idegenrendészet, a nemzetbiztonsági szolgálatok, a belső bűnmegelőzés és felderítés szervezeteiben foglalkoztatottak számára kifizetésre kerülő összeg idén meghaladja a 227 milliárd forintot, az intézkedéscsomag 55 653 embert érint.

“Magyarország előre megy, nem hátra a rendvédelem hivatásos állományának megbecsülésében is” – tette hozzá Kontrát Károly.

Koronavírus.gov.hu

4 hozzászólás “BM: Köszönet és anyagi megbecsülés a rendőrök munkájáért a járvány elleni védekezésben!” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    Követeljük a Trócsányi-féle önálló zálogjog törvény hatályon kívül helyezését, amely lehetővé tette, hogy a hírhedt EBRD paktum értelmében 2016-ban, mikor már egyértelmű volt a banki csalás ténye, a bankok engedményezték ezeket sunyi behajtó cégeknek, amiknek a száma megsokszorozódott.
    Teszik mindezt úgy, hogy mind a mai napig nincs rájuk vonatkozó törvény. Az elváló zálogjog értelmében egyszerűsödött az ingatlanok folyamatos engedményezése, melynek következtében kilakoltatások ezrei folytatódtak le, amit a magyarországi Pintér-hiénák biztosítottak!!!
    Többek között tényleg ezeknek a vérszomjas fenevadaknak is fizetés emelést kell adni a kisemmizettek adóforintjaiból, amikor tudvalevő, hogy a közjegyző és végrehajtó-maffia szolgálatában állnak százezres/havi jutalékokért?!

  2. László szerint:

    Sunyi behajtó cégek mellé, lett csendben egy sunyi bank is. Gránit. Vajon hány munkahelyen írják majd elő hogy ott vezesd a számlád…

  3. Gyula szerint:

    Pénz is van ott, vagy majd a Vejkónak is összedobjuk?

  4. apostolos szerint:

    Apa: Mondd kisfiam, mit szeretnél Karácsonyra?
    Gyerek: Tavaly már kaptam egy űrhajót, előtte meg egy repülőgépet. Kaphatnék egy bankot?
    Apa: Persze, kisfiam, miért ne?
    Gyerek: Aztán tudod Aapu, hogy jövőre is kell majd valami! Az lehetne mondjuk egy ország?
    Apa: Kicsit nehéz lesz, de megoldjuk.
    Gyerek: De én úgy szeretném! És Apu, mi lesz majd azután?
    Apa: Kisfiam! Nem lesz azután, mert ha csatlakoztunk a Kapuk bácsiék csapatához, addigra már csak tizedannyian sem élnek majd a Földön és egy bazi nagy klubban leszünk, ahol minden a közösbe megy majd.

Itt lehet hozzászólni !