A 65 év felettieknek ingyenes tüdőgyulladás elleni védőoltás a Covid-oltással két hét különbséggel adható

Csepel.hu

A krónikus légúti betegeknek minden évben javasolt az influenza vírus elleni védőoltás és a pneumococcus, a tüdőgyulladást okozó baktérium elleni védőoltás. Az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata saját forrásból tüdőgyulladás (pneumococcus) elleni ingyenes védőoltást biztosít a 65 év feletti csepeli polgároknak.

A tüdőgyulladás elleni védőoltás légúti betegségek ellen véd, így feltétlenül ajánlott az egészség védelme érdekében. Fontos tudni: a pneumococcus baktérium által okozott tüdőgyulladást nem szabad összekeverni a koronavírussal. Ám a védőoltás segít abban, hogy akinek legyengül a szervezete – akár koronavírusos fertőzés, akár más betegség miatt – az ne fertőződjön felül, ne kapja el szövődményként ezt is. Az oltás tehát adott esetben életmentő lehet.

 

A védőoltás Regisztrációs lap benyújtásával igényelhető, amely kérhető a háziorvostól, a Csepeli Polgármesteri Hivatalban (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.) és elérhető a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat (1212 Budapest, Görgey A. tér 8.) földszinti hirdető pultjaiban.

Védőoltásra jogosult az a személy, aki a Regisztrációs lap benyújtásakor

–           legalább 1 éve Budapest XXI. kerület Csepel közigazgatási területén lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik és

–           a 65. életévét betöltötte, valamint az alábbi betegségek közül legalább az egyikkel rendelkezik:

-cukorbetegség

-krónikus légzőszervi betegség

-krónikus szív és érrendszeri betegség

-krónikus vese vagy májbetegség

-immunrendszert gyengítő betegségben szenvedő (pl.: lépbetegek, daganatos betegek, gyulladásos bélbetegségben szenvedők)

A Regisztrációs lapot kitöltve és a háziorvossal aláíratva kérjük személyesen leadni, illetve postán megküldeni szíveskedjenek az alábbi címre (ha nem csepeli a háziorvos, de a beteg csepeli lakos, akkor a beteg viszi el az oltóanyagot, és visszahozza az orvos által kitöltött igazolást, hogy az oltást megkapta.):

Csepeli Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti Ágazat,

1211 Budapest, Szent Imre tér 10.

A borítékra kérjük feltüntetni: „Védőoltás”

A 65 év felettieknek Csepel Önkormányzata által biztosított tüdőgyulladás elleni ingyenes oltás igényléséhez szükséges Regisztrációs lap letölthető az alábbi linkről: https://dokumentumtar.csepel.hu/?f=902

A Regisztrációs lap szkennelt vagy fénykép formában az intezmenyfelugy@budapest21.hu e-mail címre megküldve is benyújtható.

A Regisztrációs lapokat folyamatosan fogadjuk, beérkezett Regisztrációs lapok alapján a jogosultak beoltása az Igénylő saját háziorvosánál történik.

A pneumococcus és koronavírus elleni oltás beadása között két hét különbséget javasolnak a szakemberek.

Csepel.hu

2 hozzászólás “A 65 év felettieknek ingyenes tüdőgyulladás elleni védőoltás a Covid-oltással két hét különbséggel adható” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    ÉSZBEN TARTANI: „A COVID-19-et az ÚJ VILÁGREND diktatórikus bevezetésére kreálták és FÚJTÁK ún. „VILÁGJÁRVÁNNYÁ””!!!…- amit perceken belül KÍMÉLETLEN KATONAI DIKTATÚRÁVAL TARTANAK MAJD FENT a FÖLDKEREKSÉG MINDEN STRATÉGIAILAG FONTOS PONTJÁN!!!
    KAPANYÁNYI MONYÓKOK (BANK és MÉDIA!!!) és FEHÉRLÓFIA, azaz HÍREK és a
    TÉNYEK, EGEKET SZAGGATÓ PÁRVIADALA!!!
    A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!…- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

    A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.
    Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!
    Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.
    És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.
    Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.
    …és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.
    Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!

    BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG
    MENNYISÉG – MINŐSÉG
    TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG
    SZERKEZET – SZERVEZET

    NOS?
    LELKES vagy LELKETLEN?!
    ISTEN vagy ISTENTELEN?!

    TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

    Szerrel és tettel: PáLoS TReND

Itt lehet hozzászólni !