Szabó Szabolcs leleplezte a 168 Órát, a fideszes propagandalapot

Csepel.info

Fideszes álhír-cunamira hívta fel a figyelmet Szabó Szabolcs, aki a Facebook oldalán máris odapörkölt a kormánypárti propaganda legnagyobb bástyájának, az Orbán rezsim titkos fegyverének, a 168 Órának. Lesz itt még nemulass az Orbán diktatúra keretlegényeinek, mert ez csak a kezdet – derül ki írásából.

A Jobbik és Momentum képviselőjelöltje régóta bizonyítja naponta több posztban is, hogyan tombol a totális diktatúra. Szabó szerint ennek megfelelően – az elnyomó rezsim mások számára láthatatlan furmányai miatt – a butább emberek szemében ellenzékinek látszó média is vérfideszes. Az engesztelhetetlen ellenzéki hős most megingathatatlan vádiratnak beillő írásban rántotta le a leplet  az Orbán-hívő 168 Óráról:

“a Fidesz érzi a vesztét, ezért tényleg mindent be fog vetni. Már az előválasztás alatt is elindult a tudatos megosztási kísérlet a fideszesek részéről (lásd pl. 168 óra kamuzását, miszerint a DK sorosozik), és ez csak erősödni fog, ahogy megyünk előre az időben. Álhírekkel, deepfake-ekkel, szivárogtatásokkal, “belső információkkal” bombázzák majd a csalódott ellenzéki szavazókat, akik Dobrev Klárára szavaztak. Így akarják ellehetetleníteni az ellenzéki győzelmet. Ne dőljön be ennek senki! Igaza volt Dobrev Klárának: a Fidesz fő ellensége a hatékony összefogás! A csalódottságát most tegye félre mindenki, és koncentráljunk a valódi ellenfélre. Orbánra.”

– fogalmazott a Jobbik és a Momentum jelöltje a Facebook oldalán.

Érzékeny Sorosra és a korrupcióra

Szabó Szabolcs Soros György iránti érzékenysége legendás. Kérlelhetetlen igazságérzete mellett ennek az lehet még az oka, hogy ő is olyan civilnek álcázott, ám politikai céllal létrehozott szervezetek öléből került a politika forgatagába, melyeket a gonosz fideszesek Soros Györgyhöz kötnek. Ezek a hamis vádak pedig pusztán azért születtek, mert az érintett szervezetek a milliárdos pénzéből és irányítása alatt működnek.

Ha Sorost vagy az illegális bevándorlókat szidják egy-egy graffitiben, Szabó máris ott terem, és letörli

Soros Györgyöt így Szabó jelenlétében semmiképpen sem érheti kritika. Bár a politikus általában véve érzéketlen például a graffitikre, azonnal ellentámadásba lendül, ha Soros urat meri fenyegetni valaki.

Szabó szerint senki nem vetekedhet olyan mérhetetlen gonoszsággal és agresszióval, mint ami a magyar férfiakban van

Szabó emellett – Soros szervezeteivel egyetemben – kiáll az illegális bevándorlók betelepítése mellett, és megingathatatlan  igazságérzettel számol le a békés illegális határátlépőkkel szemben álló szexéhes, erőszakos magyar férfiakkal.

De a diktatúra ellen harcoló lánglelkű szabadságharcos a korrupciót is elítéli. 2018 közeledtével, amikor kiállt a támogatói közül a csepeli MSZP, Szabó azonnal észlelte, hogy Szenteczky János, a párt helyi erőssége és az MSZP valójában tele van kétes ügyekkel. Hasonló történt akkor is, amikor más csepeli szervezetek sem kértek belőle.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a balliberális csepeli polgárok mindig hittek Szabó engesztelhetetlen igazságérzetében, és így mindig mögé álltak. Ez történt legutóbb is, amikor a magát szociális érzékenységgel és baloldalisággal hirdető Komjáthi Imrét vetették oda a kérlelhetetlen csepeli ellenzékiek a politika szemétdombjára.

Csepel.info

10 hozzászólás “Szabó Szabolcs leleplezte a 168 Órát, a fideszes propagandalapot” bejegyzésre

  1. Dórika szerint:

    Még egyszer meglátom a környéken ez a kö**ög bu**t akkor jól elverem az tuti, márpedig sajnos erre szokott csúszni mászni!

  2. Gyula szerint:

    Menj el gyúrni, vagy kérd meg aput, hogy foglalkozzon veled! 😁😂😜👏👍
    Mindjárt lehiggadsz…

  3. László szerint:

    Itt kezdődött a 168óra mélyrepülése. Még ettől az embertől is féltek.
    “Kirúgták Rózsa Pétert, a 168 Óra főszerkesztőjét egy Orbán-családról készült fénykép miatt
    Egy olyan fotóról van szó, amelyet a lap Orbán Viktor nyilvános Facebook-oldaláról vett le.”
    Népszava 2020.09.02.

  4. Nagyapó szerint:

    Szabó – a Jobbik és Momentum képviselőjelöltje – miután Fegyőr pofára esett, Jakab meg komcsi lett, hatalmas nyelvcsapásokkal igyekszik Gyurcsányné felé. Szabó egy színes egyéniség – minimum kettő.😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Gyula szerint:

    Olyan mint Viktor, nem?
    KISZ titkár, liberális, demokrata, nemzethy, szélsőjobb és ezek zagyvaléka?

  6. PáLoS TReND szerint:

    1 ferde-hajlamúakért, hím-ringyókért rajongó deviáns-simogató gén-korcs magyarországi ómigráns, (aki vadidegen Csepelen is!!!) ne mondja meg, hogy ki a fő ellenség Magyarországon!!!
    Viszont mielőbb húzzon vissza sajátjai közé…- az ún. apartheid Israhellbe!!!

  7. Dórika szerint:

    Kussoljál Gyula te perverz bu*i, tuti te fényezed ennek a szabó bu*inak a lába közét!

  8. pl szerint:

    Tóth kati helyett kaptuk ezt az ótvart?

  9. kismiska szerint:

    Na,az Ábel már megint nem írta alá a cikket…

  10. pl szerint:

    Csinovnyiktól ne várj aláírást, csak hasoncsúszást!

Itt lehet hozzászólni !