Szervezett bűnbanda alakult az Örs vezér terén

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat. Az egykor szebb napokat megélt környéket ellepték az ittas és bedrogozott kéregetők, akik óriási koszt hagynak maguk után. Utasként megrázó végigsétálni az aluljárón, ahol a saját vizeletében fekvő ittas ember is mindennapos látvány.

A Metropol rejtett kamerás felvételein jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós tűnik a főnöknek, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett, és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. Miután kiosztotta a „teendőket”, úgy csináltak, mintha nem ismernék egymást.

Egy női ruhás férfi fel-alá járkál, szemével fürkészi az embereket, hogy kihez mehetne oda. Minden bizonnyal szexuális szolgáltatást adna, erre utal az ilyen alakoknál megfigyelhető, látható helyre rögzített kézfertőtlenítős flakon is.

A videóban felbukkan egy kölyökkutyás alak, aki az „értekezlet” után eltűnik, majd percek múlva felbukkan a metró távolabbi kijáratánál, és letelepedik az egyik oszlop mellé kéregetni, úgy, mintha senkit sem ismerne – írják. Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni. Próbáljuk őket elküldeni, de mindig visszajönnek. Sokszor a vásárlókat is elüldözik” – mondta a lapnak az egyik bolt eladója, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban. Egy másik kereskedő is panaszkodott, hogy az utóbbi pár évben nagyon leromlott a tér biztonsága.

Nagyon nehéz így nap mint nap dolgozni, de sajnos meg kell szoknunk. Kéregetnek, kiabálnak, zavarják az embereket. Már hat éve van itt üzletem, de ilyesmi az elején nem fordult elő, mára teljesen eltűnt a közbiztonság.”

Borbély Ádám, Zugló Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselője a Metropolnak elmondta, hogy a kerület korábbi jobboldali vezetése egyszer már felszámolta a problémát.

Rendeletben tiltottuk be a közterületen való életvitelszerű tartózkodást, amitől a közbiztonság is jobb lett. A rendelkezést viszont később a baloldali többségű testület elkaszálta. Magyarul az akkor kerületi polgármesterként tevékenykedő Karácsony Gergely »engedélyezte« a hajléktalanok közterületi lakhatását, aminek meg is lett a következménye” – jelentette ki a Metropolnak a képviselő.

A forgalmasabb zuglói közterek, mint a Bosnyák tér, a Stadionok vagy a vasútállomás környéke, is egyezést mutat az Örs vezér terei viszonyokkal.

Fotó: Index

Forrás: 888

26 hozzászólás “Szervezett bűnbanda alakult az Örs vezér terén” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    A kialakult helyzetért felelősek: orbán viktor és kéthétalattrendlesz pintér sándor…

  2. Gary Ridgeway szerint:

    Pestiesen:
    – ez ki a faszt érdekel Csepelen?

  3. Hozzászóló szerint:

    Hasonló állapotokat hozott volna a Csepel központjába tervezett hajléktalanszálló titkos-projectje. Szerencsére ez nem valósult meg.
    Az Örsön helyenként balkáni állapotok uralkodtak évek óta, most talán egy mérsékelt liberális lapnak és a nyilvánosság erejének köszönhetően végre valamelyest rend lesz. A helyzet évek óta konzerválva volt a szúrós szarszagú agresszív csövesekkel, határon túli és a metrón harmonikázva kolduló szőröstalpúakkal, a “kisapróvanhanincsmárittsemvagyok” kisöreggel. Minden nap láttam ezeket az elemeket, ahogy a hatóságok is. Csak eddig leszarták. Ha KariGeri itt rendet tesz, azzal valódi pirospontot szerezhet a szivárványos zászlajára.

  4. Attila szerint:

    Országos probléma ez, nem sok köze van hozzá karigerinek. Közbiztonság a béka se**e alatt…

  5. 2084 szerint:

    Gary Rideway: Ha majd Karácsony Gergely lesz a miniszterelnök és dőlni fog mindenhonnan az érzékenyítés és a csöveseknek vagy a migránsoknak JOGA lesz az utcán élni az életét, majd beszélgethetünk, illetve akkor már nem lesz miről, mert a liberálisok mindenféle kritikát irtani fognak, mint a dicső elődeik!

  6. Anickav szerint:

    Elkényelmesedett a Fidesz, Pintér Sanya ilyenkor hol van?

    Megjegyzem: a probléma nem fog megoldódni, csak átkerül más metróállomáshoz ( Blaha, Keleti stb. ). Amíg az ilyen csőcseléknek több joga van, mint a rendőrnek, semmi jóra nem számítok..

  7. pl szerint:

    2084… Na, te honnan másztál elő? Arra is kisütött a nap?

  8. worm szerint:

    Még szerencse, hogy Csepelről nem lehet ilyen cikket írni, mert itt nincsenek húgyszagú közterületek, utcán alvó hajléktalanok. Olyan sem fordul elő a kertvárosias részen, hogy az utcán futó nőknek beszólnak a kocsma előtt iszogató férfiak. A csepeli buszokon is rend és fegyelem van. A Tesconál sem kéregetnek.

  9. pl szerint:

    “Amíg az ilyen csőcseléknek több joga van, mint a rendőrnek”…
    Soha nem volt több joguk, mint a rendőrnek, csupán az a baj velük, h ők is emberek, akiknek a gondját a rendőr nem tudja megoldani, mint ahogy a romák problémáját sem! (mellesleg Pintér sem!)
    Ez a kormány dolga! Talán nem Iványit kellene zaklatni, elvenni pénzeket, amik más szervezetnek egyébként jár, lehetetlenné tenni a hátrányos helyzetűeknek működtetett iskoláját, szállóit, kifizetni az ítélet alapján járó milliárdokat!
    A pénzt nem ellopni kéne, Flórit egyszer végre meg kellene kérdezni, hova tűnt sok sok milliárd, nem úgy nyomozni utána, h ki sem hallgatják évek óta, sőt megint besegíteni valami romaszervezet élére!
    És legfőképp nem kéne háttérben bratyizni a cigányozó, zsidózó, buzizó szervezetekkel!

  10. PáLoS TReND szerint:

    Az ún. rendszerváltásnak hazudott cionista gyarmatosítás kezdete óta jelen vannak az “Örsön” ezek a kétes elemek, és az őket irányító kőkemény bűnözők!!!…- de hát ez sajnos a zuglói zsernyákoknak sem újdonság; – hiszen a “csiripfercsik” nyelvjárása szerint is vastagon kenik a korrupt fakabátokat, hogy ilyen mélyen kussoljanak és még véletlenül se védjenek meg egyetlen egy ártatlan adófizető áldozatjelöltet sem!!!
    Mondjuk a kialakult helyzet önmagáért beszél!!!…- és az is, hogy Pintér rendőrbűnözői ilyen aljas és gátlástalan módon paktálhattak le (havi apanázsért!) ezekkel a megátalkodott gengszterekkel…- igazolva azt, hogy Orbániában/Magyarmaton valóban “Fejétől bűzlik a hal”!!!

  11. pl szerint:

    hülye!… Amilyen tébolyodott vagy, neked már nem is kell háttérhatalmazni… 🙂

  12. Zsivány szerint:

    Ha a főváros egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontján sem működik megfelelően az állam, nem képes fenntartani a rendet, akkor mit várunk pl. egy borsodi zsákfaluban? Ideje lenne végre leszámolni azzal a liberális felfogással, hogy a retkes, büdös, mélyigénytelen hajléktalanok, az erőszakosan nyomuló rossz arcú kéregetők, a közterületen saját hányadékukban és ürülékükben fetrengő félzombi drogosok és alkoholisták a társadalom áldozatai, mi tettük őket ilyenné, ezért muszáj elviselnünk őket, tolerálnunk kell a magatartásukat és a hátrahagyott mocskukat feltakarítani.

  13. Nagyapó szerint:

    Jó téma a csepeli moslékkoalíciónak az Örsi banda tevékenysége, igaza van annak, aki ezt írta “– ez ki a faszt érdekel Csepelen?”, viszont lehet jót zorbánozni. Tudom a “múltat végképp eltörölni” jegyében nem emlékeznek a Demszky korszak-béli koszos Budapestére, amit Tarlós rendbe tett, majd Vigyori újra visszaviszi a Fővárost az MSZP-SZDSZ korszakba.
    Az egész időszak alatt Pintér Sándor volt a belügyminiszter.
    Érdekes, hogy az Örsön, a MÁV-HÉV állomáson rendet tartanak, csak a BKV területén van bandaterror. Vajon miért?
    Különben a “A lakossági panaszokra reagálva Budapest rendőrfőkapitánya elrendelte, hogy a rendőrök éjjel-nappal, megemelt létszámban járőrözzenek az Örs vezér terén. (HVG)”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Attila szerint:

    Mitől lenne nagyobb rend a hév felöli oldalon? Járt már arra és mikor? Milyen hugyosok fekszenek a gombánál meg a Sugár oldalában? Az intézkedett akinek a DOLGA a rendőrfőkapitány. Éppen ideje…

  15. Gary Ridgeway szerint:

    Fater!
    Nem kell az agitált barom dumád!
    Járom ezt az országot eleget, itt nem karigeri szintjén van a baj, hanem veletek, mert a buzizáson és a 0-24-ben zajló ellenségkeresésen túl, az elbaltázott ragálykezelésen át itt mindent leszartok, mert jövőre választás. Nincs rend az utcákon semmilyen tekintetben, sem gyalog, sem autóval. Nincs rendőr, nincs a törvény betartatva, mert ha valakit b@sztatnak, az népszerűtlen. Na, innentől a Balkán alatt vagyunk, Szevasz!

  16. pl szerint:

    Pofátlan Salabakter Noé!
    “Jó téma a csepeli moslékkoalíciónak az Örsi banda tevékenysége”
    HÉT NEM TI HOZTÁTOK IDE EZT AZ USZÍTÓ CIKKET? EZT IS RÁNK KENNÉTEK?

  17. Gary Ridgeway szerint:

    Elutaztak a paralimpiára…
    Tegnap és ma a Sanghai Airlines volt az udvari szállító.
    A spanyol Air Europa nem ért már rá.

  18. Gary Ridgeway szerint:

    Kihagytam, hogy átszállással… 😁

  19. Gratulálok szerint:

    Nagyapó még Csepelen is fél kimenni az utcára, s összerezzen ha ráköszönnek!

  20. Gary Ridgeway szerint:

    Valami C3-al csapatja az öreg. 😁👍

  21. Attila szerint:

    Nagyapó örül annak ha foglalkoznak vele, itt barátok közt van.

  22. Utazó szerint:

    Ha Csepel nem ellenzéki vezetésű kerület lenne, már két hét alatt rendet raktak volna a döntéshozók. Ja, nem az, bár a területgazda egy neve nincs ellenzéki. Látni még nem lehetett. Ki lehet jönni most is. Kurva anyjázák a rendőröket a padon üldögélő alakok, román és kelet magyarországi c.nyok, lecsúszott alkoholisták, intézkedés nincs. Ennyi fizetésért inkább elsétalnak mellettük. Szar ország ez, ki kell mondani. Igénytelen társadalommal. Még jó, hogy a főnök megmondta ki a férfi. Ő? :DD Akire csak két összevarrt konfekciós zakó megy rá? Nem tud mértékletességet tanúsítani. És nem csak a hájára vonatkózóan. De még mindig van elég barom, aki megszavazza.
    Remélem a piacon elkezdik árusítani a szilárdi lecsót. Normális országban, társadalomban más munkát nem is kaphatna. Jut eszembe?! Mi van a Jedlikkel? Mi van az ígért sétáló utcai szolgáltató házak felújításával. Erről kéne harsogni csepeli döntéshozók, nem az ellenzék gyalázásáról. Megteszik azt maguk is a rémgyene felhozatallal.
    Reménytelen hely ez.

  23. apostolos szerint:

    Ez nem a Balkán, sokkal inkább valami nyugati nagyváros slumjára emlékeztet.
    A Balkánon egy szerb/ macedón/bosnyák csávó vagy a bandája addig ütné az ilyen férget, amíg mozog. Ott ilyenkor fordulna el a rendőr, nem pedig fordítva, ahogy nálunk van.

  24. PáLoS TReND szerint:

    …ha és amennyiben nem cenzúráznátok ilyen eszement bolsevik tempóban és módon ezen az oldalon, akkor még “érvényes” vitákat is folytathatnánk akár…- “magunkon kívüli” olvasóink előtt.

Itt lehet hozzászólni !