Újabb nácit támogat a DK?

Nagyon úgy tűnik

Magyar Nemzet

Gyurcsány Ferenc mellett elfér az antiszemitizmus és a cigányellenesség is

Gyurcsány Ferenc személyesen jelent meg és kampányolt a jobbikos Tóth Péter előválasztási pultjánál. Tóth szélsőséges rasszista és antiszemita kijelentéseitől tele van az internet. Korábban egyebek mellett nyilvánosan követelt fajvédelmet, a cigányság visszaszorításáról is értekezett, a melegeket pedig genetikai hulladékoknak nevezte.

A Jobbik támogatottjai között nyüzsögnek a különböző szélsőséges politikusok. A szintén neonáci kijelentéseivel elhíresült, költségvetési csalással vádolt Bíró László mellett Szabó Szabolcs is a párt támogatottja. Szabó az ellenkező véglet: ő az országba az illegális bevándorlókat, az óvodákba, iskolákba pedig a homoszexuális és genderpropagandát engedné be. Szabót még a DK sem támogatja, csak a Momentum és a Jobbik állt ki mellette. 

Tóth Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, „bibsizett” és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette – derül ki a hét évvel ezelőtti cikkből.

„Köszönöm minden Csongrád megyei jobbikos harcostársamnak a munkáját!” – írta egy Kurucinfó-cikkhez kapcsolódva, ami arról számol be, hogy a megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást. „1920-ban is már látták a problémát” – ezt egy olyan újságcikkhez írta, ami a zsidóságot állítja be a világ problémájának. A Tavares-jelentés kapcsán pedig ezt írja: „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”.

A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán. Arról is beszámolt, hogy kinyílt a bicska a zsebében és számon kérte kisfia bölcsödés csoportvezetőjét, mert játékból szoknyát adtak rá. „Kezdem úgy érezni, hogy szép csöndben ellep minket a liberális szar” – fűzte hozzá, mellétéve a nyíltan Szálasi-tisztelő Vádló Bitófák együttes egy dalát, amiben többek között a „kampós orrú csürhe, ami vigyáz rájuk” sor hangzik el.

Tóthegy évvel később pedig átnevezési harcba került a helyi DK-val. Azt javasolta egy 2015-ös sajtótájékoztatóján, hogy ne csak a Ságvári Endréről elnevezett iskolát, hanem a Károlyi Mihály kollégiumot is nevezzék át, és azt is kijelentette a párt önkormányzati képviselője, hogy a terrorista pártján állnak a Je suis Ságvári szlogent használó tiltakozók is. Akkor a DK szegedi elnöke lemondásra szólította fel Tóth Péter önkormányzati képviselőt.

„A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint Károlyi Mihályt nem terheli felelősség a gyalázatos trianoni békéért. Ő volt az, aki 1916-ben megpróbálta a különbékét megkötni az Antanttal, és arra próbálta felhasználni kapcsolatait, hogy Magyarország legalább elfogadható feltételekkel tudjon kijönni a vesztes háborúból

– jelentette ki Binszki József, a párt helyi szervezetének elnöke.

Tóth nevéhez kötődik a három évvel ezelőtti hangfelvétel-botrány is – írja a DK által is szerethetőnek tartott jobbikosról a Mandiner.

Forrás: Csepel.info, Mandiner

 

9 hozzászólás “Újabb nácit támogat a DK?” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nyilasból lett az igazi kommunista (szocialista, nemzeti szocialista)! A múlt visszaköszön.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Attila szerint:

    “”Korábban egyebek mellett nyilvánosan követelt fajvédelmet, a cigányság visszaszorításáról is értekezett, a melegeket pedig genetikai hulladékoknak nevezte.”” – és nincs igaza csepel.info?

  3. Ottó szerint:

    Igaza van Attilának!!!!! Mert jómagam órákat mesélhetnèk milyen dolgokat látok, sőt tapasztalok, azonban a rend őrei inkább azzal voltak elfoglalva, hogy kinek van maszkja az utcán, miközben tették a dolgukat a rossz arcok.

  4. Horváth János szerint:

    Ez is érdekes:

  5. Gary Ridgeway szerint:

    Fater belenézett a tükörbe? 😁😜👏👍

  6. Gratulálok szerint:

    Röhejesek vagytok a feltételes módba tett mondataitokkal! Ugyanezt teszi az országos Fidesz is a közszolgálati médiában, hogy az ellenzék ezt vagy azt TENNÉ! Persze nem kell semmit bizonyítani, mert feltételezés.

    Ilyet én is tudok, a Fidesz az iskolákban a kötélmászás mellé bevezetné az esőcsatorna mászást is. A tűzoltóságokon a pihenőből a garázsba vezető csúszórudat levezető esőcsatorna csőre cserélnék! Így jó? 😉

  7. Nagyapó szerint:

    Katalinok, Cseh, Tüttő!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !