ATV: Hagyó ellen vallottak a volt BKV-vezetők

Az MSZP ultimátumot adott Hagyónak?

Index

Antal és Hagyó, az MSZP-s dominó: vajon kik a tolvajvilág igazi irányítói?

Terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra két korábbi BKV-vezér, Antal Attila és Balogh Zsolt az atv.hu értesülései szerint. Antalt a héten vették őrizetbe, de Baloghot eddig csak tanúként hallgatták ki. A Hagyó elleni vizsgálatról egész héten pletykáltak, az MSZP vezetői állítólag még a hétvégén tárgyalnak vele.

Antal Attila korábbi BKV vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre – értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból. A hírt a rendőrség megkeresésünkre nem erősítette meg.

Az atv.hu úgy tudja, hogy hétfőtől már az ügyészség folytatja a történtek felgöngyölítését, amit az indokol, hogy az ügynek komoly politikai szála van. “A nyomozást mi folytatjuk, és mi is fogjuk” – válaszolta megkeresésünkre Tafferner Éva, a Budapesti Rend-főkapitányság szóvivője. Bővebben nem kívánt nyilatkozni, így arról sem beszélt, hogy valóban vallomást tettek-e Hagyóra.

Fazekas Géza, a politikusokat is érintő ügyekben eljáró Központi Nyomozóügyészség szóvivője is csak annyit mondot, hogy az ügyben jelenleg a BRFK folytatja a vizsgálatot.

Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, a héten őrizetbe is vették. Balogh Zsolt, aki Antal távozása után megbízott vezérigazgató volt, eddig elkerülte a gyanúsítást, őt a rendőrség tanúként hallgatta ki. Az ügyeket ismerő forrásaink szerint elképzelhető, hogy Balogh vádalkut kötött.

Arról, hogy Hagyó ellen is vizsgálat indulhat a BKV ügyeiben, a városházán napok óta pletykálnak. Az ATV “vezető szocialista körökből” arról értesült, hogy a párt vezetése már a hétvégén leül Hagyó Miklóssal megtárgyalni a kialakult helyzetet.

Az atv.hu információi szerint Demszky Gábor főpolgármester már a héten értesült arról, hogy a korábbi BKV-vezérigazgató terhelő vallomást tesz Hagyó Miklósra, ezért is nyilatkozta a sajtónak, hogy ő korábban figyelmeztette Hagyót arra, hogy amit tesz, az nem helyes.

Forrás: Index

Az MSZP ultimátumot adott Hagyónak?

A Hír Televízió információi szerint ultimátumot adott az MSZP vezetése Hagyó Miklósnak. A volt főpolgármester-helyettesnek keddig kell döntenie arról, önként lép-e vissza a budapesti listáról, vagy a párt veszi le onnan.

Az atv.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg: terhelő vallomást tettek Hagyó Miklósra a BKV egykori vezetői, Antal Attila és Balogh Zsolt. A szocialista politikus szerepéről a liberális főpolgármester már pénteken beszélt, Demszky Gábor elismerte, hogy Hagyó kézi vezérléssel irányította a tömegközlekedési vállalatot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg a terhelő vallomásról szóló hírt, mindössze annyit közöltek: a gyanúsítotti vallomásokat nem hozzák nyilvánosságra.

Forrás: Hír TV

47 hozzászólás “ATV: Hagyó ellen vallottak a volt BKV-vezetők” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Tömlöcbe mindet.

  2. Földhözragadva szerint:

    tolvajok

  3. Csepeli XXI szerint:

    Csak egyetlen komcsit mutassatok,aki elvitte a balhét amikor rájukszakadt a plafon.Csak egyet!Ilyenkor szokásuk szerint mindig a másikra mutogatnak.Egy kaptafára való mind.

  4. Demeter J. szerint:

    Természetesen, senki nem tud semmit.
    Még csak nem is hallott arról egyetlen “nagy hal” sem, hogy 1 év munkáért 30-40 milla végkielégítést osztogatnak. A Főpolgármester elmondta, csalódott egykori helyettesében. Szegény.
    A héten kiderült, a zusi is egyedül csinált mindent. Elvinné a balhét, csak a bűnszövetségben elkövetett cselekményekkel ne vádolják.

  5. Iványi Gabi szerint:

    Érdemes a fotót elemezni: a két akkor még jó barát (érdek-barátság) még csak poénkodnak az ellenőrzéssel…Lám, összejött…lehet karszalaggal, avagy nélküle…szépen, sorban végre tiszta vizet önteni a szegfűs bögrébe!

    Közben, bajnai menti át a túlsó partra az “embereit”….kinevezések: 2013, 2014,20??….Na….ha ezek az évek az elkövetett tettek miatti letöltendő szabadságvesztés éveit jeleznék….de nem..ez is a mutyi-politika része…

    Még a végén trükkösen bebetonozza Avarkeszit is!
    Podolák mikor tesz tanúvallomást?

  6. én szerint:

    Majd az ügyszség kimossa, mint mindet.

  7. csepelino1 szerint:

    Hagyó jugent(ek) most be lehet(nek) szarva!!!!! Csórik :-)))))

  8. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli XXI:
    2010. január 31. 00:45-kor

    Most a mutogatásnak Hagyó lett az eredménye…Csak minden félelem így végződne..Na..ha most előzetesbe helyezik Hagyót….akkor borul az egész bili…mszp-szdsz…de nézzünk körül a végeken is…van ott is félelem keltő tény…mutogatósok előre!:-)

  9. ... szerint:

    Az ATV “vezető szocialista körökből” arról értesült, hogy a párt vezetése már a hétvégén leül Hagyó Miklóssal megtárgyalni a kialakult helyzetet. -> Nem válságtanácskozás lesz ez sem, csak a szokásos pártértekezlet 🙂

  10. lolka szerint:

    Érdemes nézni a HIRtv Célpont müsorát most kezdődik!

  11. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik az országot!
    Mafia az állam!
    RENDSZERVÁLTÁST!
    HAJRÁ JOBBIK!
    Könyörgöm mindegyiket ……………. fel!

  12. nagyapó szerint:

    csepeli, ződ,blőd!
    Az ATV autentikus hírforrás?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Iványi Gabi szerint:

    nagyapó:
    2010. január 31. 10:46-kor

    Majd meglátod, hogy az lesz a hivatkozás, hogy a fidesz téved, hogy rosszak az információk, hogy rosszul tájékoztatták Kálmán Olgát, hogy a Hír TV.ect…..Nem, nem az egyenes vállalását követelik a disznó dolgoknak…

  14. kispajtás szerint:

    A börtönökben a helyeket feszabadítani, a tolvajokat kiengedni – a megüresedő helyekre bezsuppolni a vörösöket, akik sokkal, de sokkal többet lopnak el tőlünk, mint a most börtönben lévő pitiánerek.
    Pár kiló krumpliért börtönbe lehet jutni, akik milliókat lopnak el a köz pénzéből, azok meg a pofánkba röhögnek. Itt Csepelen is…
    Na, ezt az idegrendszerem már nem tolerálja!!!

  15. malacka szerint:

    Hol van csepeli, zed, ződ, meg a többi szegfűs provokátor?

  16. Zolika szerint:

    Az egész maszop elmehet a picsába!

  17. Jeniszej szerint:

    Egyre jobb a hozzászólók stílusa

  18. Iványi Gabi szerint:

    zed..mindig eltűnik, amikor legulyásozzák:-)

  19. Huba szerint:

    Hagyó ellen úgy tudom már nem nyomozhatnak mentelmi jog miatt. A választás ki van írva, a jelöltek mindegyikét mentelmi jog védi, megválasztásuk esetén 2014 tavaszig biztos, újraindulása esetén…………

  20. Iványi Gabi szerint:

    a mentelmi jog a bűncselekményekre, a bűnrészességre nem vonatkozik! ha csöpp esze van Antal és Balogh jogi képviselőjére ezt meglovagolja!

  21. Iványi Gabi szerint:

    jav: képviselőjének, ezt…

  22. Jeniszej szerint:

    Még ilyet! A demokráciában az ócska pitiáner politikusokat a haza és a nép ellen elkövetett gaztetteikért ne lehessen a méltó modón megbüntetni.
    A gazembereket az általuk kreált törvény védi.
    Tudatosítani kellene velük, aki a demokrácia és a nép ellen, tesz az bűnhődni fog a törvény (?) és a nép által elvárt módón.

  23. Iványi Gabi szerint:

    http://www.hirszerzo.hu/cikk.az_mszp_megvedi_a_nyugdijasokat.138618.html

    ez a mai nap legnagyobb hazugsága!
    Mesterházy a kis újabb ígérgetős!!!

    Be ne dőljünk már neki!

  24. fülöpke szerint:

    Úgy néz ki, hétvégén elengedik Hagyó kezét is azok, akik soha, semmiről nem tudnak.

  25. Iványi Gabi szerint:

    Úgy tudjuk, Demszky Gábor már a héten értesült arról, hogy a korábbi BKV-vezérigazgató terhelő vallomást tesz Hagyó Miklósra, ezért is nyilatkozta a sajtónak, hogy ő korábban figyelmeztette Hagyót arra, hogy amit tesz, az nem helyes.

    “Akit igaztalanul vádolnak, megvédjük, akiről pedig kiderül, hogy hibát vétett, nem védjük meg” – kommentálta a Hagyó-ügyet Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Hagyó Miklós az MTI-hez eljuttatott pénteki nyilatkozatában azt írta: “Egy régi mondás úgy tartja: az idő és az igazság jó barátok, azaz előbb utóbb minden kiderül. Én az idővel, és az igazsággal is szembe tudok nézni”.
    atv.hu
    Friss videók
    Élő adás
    Hirdetés

    ..Ellentmondások..Mi derül ki a beidézett részletekből?
    az mszp és az szdsz ellentéte…

    mesterházy egy hazug párt igazság-osztója, bajnoka akar lenni…A kormányzáshoz ez édes kevés..

  26. kispajtás szerint:

    Jeniszej:

    A törvény elég lenne… de ők fölülírják a törvényt, vagy leszarják.
    Lásd: csepeli mszp

  27. Iványi Gabi szerint:

    van egy másik mondás is: igencsak illik az mszp-re, a sikamlós ügyleteikre:

    ..nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja…
    A BKV ügyben…már tornádó van!

  28. Huba szerint:

    Iványi Gabi!
    Nézz utánna. Vonatkozik. Azért nem lehetett annak idején Kolompér OCÖ főnököt az EU választások idején kihallgatni, mert EU képviselőnek jelölték. Csak akkor lehetett folytatni, mikor nem kapott elég szavazatot a bejutáshoz.

  29. Iványi Gabi szerint:

    http://atv.hu/belfold/20100131_gyorshir_az_mszp_mar_targyal_hagyo_miklosrol

    http://atv.hu/belfold/20100131_burany_targyalasa_hagyoval_meg_nincs_eredmeny

    Huba:
    2010. január 31. 14:18-kor

    Köszi…igaz…Tudod, úgy kell az mszp-nek..ha marad Hagyó a listán..hát ez is olyan “stendalos”…vörös és (szégyen)fekete

  30. Tóth Mária szerint:

    új alkotmányt, és minden söpredéket a börtönbe! addig itt nem lesz se erkölcsi, se gazdasági változás!

    sólyom se védje az alkotmányt, mert szerinte”az jó, csak nem tartják be”.ez nem igaz, ezt ő is tudja, mivel megalkotásában mindkét keze nyakig benne volt!

    Szebb jövőt!

  31. Huba szerint:

    Tóth Mária!

    Nem gondolnám, hogy ahhoz új alkotmányra lenne szükség, hogy a bűnözőket börtönbe zárják, vagy gazdasági változás legyen. Pláne nem azért, mert “sólyomnak a jelenlegi alkotmányban mindkét keze benne volt nyakig.” Tudsz Te ennél okosabbat is írni, ha előtte gondolkodsz. Tedd ezt!

  32. lolka szerint:

    malacka:

    2010. január 31. 12:23-kor
    Hol van csepeli, zed, ződ, meg a többi szegfűs provokátor?
    HAVAT LAPÁTOLNAK A SZENT IMRE-téren A CSEPELI PARLAMENT ELÖTT…
    (be vannak rendelve)

  33. Tóth Mária szerint:

    Huba,

    nem gondolom,hogy Neked megfelel a bolsevista “tákolmány”!? Szerintem a Szent korona tan alapján kellene alkotmányt “írni”, mert az mindennek-jognak,etikának-az alapja. Olvass erről többet, talán egyszer egyetértünk? az az alaptörvény, és jogrendszer!!!

  34. Huba szerint:

    Tóth Mária!
    Ahhoz nem kell többet olvasnom, hogy tudjam: a jelenlegi alkotmányban szinte csak az időszerű, hogy köztársaság és fővárosa Budapest.
    De nem ez volt a téma. A h h o z nem kell alkotmányt cserélni, hogy a bűnözők börtönbe jussanak és fellendüljön a gazdaság, mint ahogy ezt voltál szíves leírni.

  35. Tóth Mária szerint:

    Miért, szerinted a bírák, és ügyészek betartják a jogot???? ha szocikról van szó,soha nincsen igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás! És mindennek alapja egy jó alkotmány, amely olyan jogra épül, hogy a bűnöző a “sitten” végezze!

  36. Csepeli XXI szerint:

    Kezdik már: 🙂

    “Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója és Balogh Zsolt korábbi megbízott vezérigazgató nemcsak Hagyó Miklósra, hanem Tóthfalusi Györgyre, a BKV igazgatótanácsának szabad demokrata elnökére is terhelő vallomást tett – értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból.

    Tóthfalusi 2009 szeptemberében az Országgyűlés költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottsága ellenőrző albizottságának úgy nyilatkozott, hogy nem volt információja a BKV-s végkielégítések mértékéről afővárosi tömegközlekedési cég igazgatótanácsának. Az MR1-Kossuth Rádió értesülése szerint azonban Tóthfalusi írta alá azt a végkielégítési szerződést, amelynek nyomán Futó Sándor 30 millió forinttal távozott a közlekedési társaságtól. A Kossuth Rádió értesülése szerint a két férfinak üzleti kapcsolata is volt.

    “Tóthfalusi írt alá több, nagyértékű értékű BKV-szerződést, és hamarosan ő is gyanúsított lehet” – nyilatkozta lapunknak rendőrségi forrásunk. Korábban arról számoltunk be, hogy Antal Attila és Balogh Zsolt Hagyó Miklósra tettek terhelő vallomást. Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, ám az ügyészség a BKV tulajdonosi jogait gyakorló fővárosi vezetők – a mentelmi joggal rendelkező Hagyó Miklós – felelősségét is vizsgálja. Lapunk úgy tudja, hogy hétfőtől már az ügyészség folytatja az ügy szálainak felgöngyölítését, ez pedig forrásunk szerint azért indokolt, mert az ügynek komoly politikai szála van. A nyomozók már kedd reggel begyűjtötték a két korábbi BKV-vezető által aláírt szerződéseket, majd kihallgatták őket. Együttműködőek voltak – nyilatkozta lapunknak rendőrséghez közeli forrásunk. “

  37. Iványi Gabi szerint:

    Az mszp a fáziskésés pártja! …komoly politikai szálak az ügyben….és komoly lopások…..A napnál is világosabb volt, hogy egyetlen csúcsvezető sem mer ekkora szarvas hibát..sőt hibákat elkövetni, ha nagy guru nincs mögötte…

  38. kispajtás szerint:

    Ezek a mocsok, szarháziak az elmúlt tízegynéhány évben annyi pénzt loptak el, hogy ma már nem a húszéves buszokkal, rozsdaette, széteső 40 éves metróval és hév-vel, hanem percenként induló helikopter-járatokkal tömegközlekedhetnénk a városban. De ellopták…!!!

  39. Tóth Mária szerint:

    Hubának,olvasásra:

    Dr. Halász József – Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona

  40. Huba szerint:

    Ahol Dr. Halász József hitelt érdemlően bizonyítja, hogy új alkotmányra van szükség a h h o z, hogy a bűnözőket börtönbe lehessen zárni és fellendüljön a gazdaság?? Ne röhögtess!

  41. én szerint:

    Hagyót elHagyó vezetők. Már kezdenek egymásra vallani! Tele a gatya és ez jó.

  42. Tóth Mária szerint:

    HUBA, tE K. OKOS VAGY, NEM KELL A SZAVAKAT KIFORGATNI, tE IS TUDOD JÓL, HOGY MIT AKARTAM MONDANI, DE A FÁTÓL, NEM LÁTOD AZ ERDŐT!

  43. csepeli szerint:

    Tóth Mária a Szent Korona-tan nevű fetisiszta zagyvaságot ajánlja az ország problémáinak megoldására.

  44. Tóth Mária szerint:

    csepeli, te nemes egyszerűséggel hallatlan bunkó vagy, és nem először!

  45. Huba szerint:

    Tévedsz! Látom a “fát” is, nemcsak az erdőt, de a felvetett problémára nem megoldás Vona király.

  46. Tóth Mária szerint:

    HUBA, tévedsz, nem Vona…, találd ki.

  47. Huba szerint:

    Ő pedig jó helyen van a vöröskereszt élén.

Itt lehet hozzászólni !