Csepeli testőrének kampányol Gyurcsány

Csepel.info

Automata telefonhívásokkal keresi a csepeli és soroksári lakosokat a Demokratikus Koalíció. A hívás során Gyurcsány Ferenc előre felvett üzenetben próbálja rávenni a hallgatókat arra, hogy támogassák Paál Gézát, a párt csepeli elnökét az előválasztáson. Aki igennel válaszol, annak a számát adatbázisban regisztrálják – értesült a Csepel.info.

Paál Géza korábban Gyurcsány Ferenc alkalmi testőreként tűnt ki a szürke tömegből. 2020-ban választotta a párt csepeli csipet-csapat tagsága elnökének. Akkor Paálnak nem volt kihívója. Azt már nem engedte a magát demokratikusnak tartó párt vezetése.

A DK zaklatásra hivatkozva mindig tiltakozik a politikai jellegű telefonhívások és azok adatbázisai miatt. Így tett eddig Paál Géza is, aki képes volt azon kiakadni és tiltakozni, hogy a csepeli polgármester és az alpolgármesterek besegítenek a koronavírus elleni oltás szervezésében – és ezzel az életmentésben. Kíváncsiak vagyunk, hogy most is lesz-e tiltakozás, vagy önmagukkal kivételt tesznek-e. Mi arra tippelünk, hogy igen. És önök?

Csepel.info

3 hozzászólás “Csepeli testőrének kampányol Gyurcsány” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Kis Paál és a Borz! Több mint testőr…
    Miért nem ezt a szöveget mondja inkább fel a Böszme?

  2. Nagyapó szerint:

    Igaz, hogy hülye, de akkor még nem volt az arca püffedt az alkoholtól.
    Van aki isiászos lesz, van aki élelmiszer allergiás, de a vége gyomormosás!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !