A budapesti rendőrök őrizetbe vették az eltiltás ellenére vezető férfit

BRFK, Mr.Gabee, Csepel.info

Még 2013-ban tiltották el véglegesen a vezetéstől azt a férfit, aki most mégis a volán mögé ült. A XXI. kerületi járőrök ellenőrzés alá vonták.

A csepeli járőrök 2021. április 7-én 9 óra körül Budapest XXI. kerületében, a Szabadság úton megállítottak egy gépkocsit és annak vezetőjét, egy 57 éves férfit. Az ellenőrzésen kiderült, hogy D. Gábor nemcsak a biztonsági övet felejtette el bekapcsolni, arról is megfeledkezett, hogy 2013-ban a Budapesti Környéki Törvényszék végleg eltiltotta a járművezetéstől.  A rendőrök megállapították azt is, hogy a gépkocsin nem volt biztosítás és műszaki állapota sem volt megfelelő, így azzal nem lehet közlekedni.

A járőrök D. Gábort elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt a rendőrök a szabálysértővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, míg a biztosítás hiánya és a jármű műszaki állapota miatt feljelentéssel éltek.

Egy hozzászólás “A budapesti rendőrök őrizetbe vették az eltiltás ellenére vezető férfit” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Pont láttam…
    Aki ilyen, kár, hogy nem kap letöltendőt. 😫

Itt lehet hozzászólni !