Feljelentették a mentősöket, mert húsvétkor enni merészeltek

Országos Mentőszolgálat

Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz a Húsvéti ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaink ebédet vásároltak. Erről fényképet is mellékelt a felháborodott panaszos, amin az látszik, ahogyan a mentőegység egyik tagja (a kötelező távolságot tartva) hamburgert kér elvitelre egy Szentendrei úti büfénél – számol be a történtekről az Országos Mentőszolgálat Facebook oldala.

A bejegyzésből kiderül, hogy a bejelentés után vizsgálatot indítottak a mentősök hamburgerezése miatt, és mire jutottak:

“Az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a “bevonulás” útvonalát. A panasz szerint ez hosszú percekig tartott, (a mentő fedélzeti számítógépe alapján) valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy bajtársaink ugyan megvásárolták a kifogásolt hamburgert, állomáshelyükhöz érve azonban riasztást kaptak, így elfogyasztani csak jóval később tudták ebédjüket.

A panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga reagált. Válaszában (a tények ismertetése után) megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság!”

– fogalmaz az Országos Mentőszolgálat Facebook oldala.

Forrás: Facebook

7 hozzászólás “Feljelentették a mentősöket, mert húsvétkor enni merészeltek” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    Enni vagy nem enni, az itt a kérdés! 😀
    Ez aztán a gyorsbüfé, hogy kb. másfél perc alatt összedobnak és becsomagolnak egy hambit. Meg aztán egy hambi több személyre? Ennyire szegények lennének a mentődolgozók? 😉
    Lássuk, mi történhetett valójában. Látszik, hogy az egyik mentős az autóban maradt, amíg a társa a büfé előtt áll, valószínűleg üdítőt vásárol. Szerintem van még egy kollégájuk, aki ezalatt a szomszédos lottózóban feladott egy lottószelvényt. Ugyanis a lottózók nyitva tarthatnak. Enni, inni természetesen mindenkinek kell, de szerencsejátékon szerencsét próbálni nem létszükséglet. A képen látható virágüzlet meg szép csendben tönkremegy, mert nem nyithat ki.

  2. Attila szerint:

    Az a szégyen hogy nincs ezeknek sem rendőrnek, tűzóltónak üzemi konyhájuk. Saját pénzen veszik az ételt. Vagy kapnának valami utalványt hogy na ide mehetsz kajálni. Ez a kormány szégyene.

  3. Lennox szerint:

    Álljon sorba épp ebédért a mentős amikor ennek az unatkozó, szarrágó feljelentőnek szüksége lenne rá! Tényleg ez a legnagyobb problémája? Hihetetlen…

  4. Hálából a feljelentő neve nyilvánosan is elérhető lesz a hundub.com-on!…:D

  5. Gyula szerint:

    Szerintem egy túlpörgött nerlovag lehetett! 😁
    Mindemellett a szemébe tudnék az ilyen köcsögnek nézni, jó mélyen, pl.: collos cső? 😫

  6. Attila szerint:

    Megfigyeltétek Petryt a focistát hányan bevédik, mennyi politikus? A hamburgerező mentőnél csak az OMSZ magyarázkodott.

  7. Gyula szerint:

    Az is a faszt játsza a népnemzethyt? A pénz jó volt? A másikkal sem kellett volna foglalkoznia, mert a véleménye, így járt! 😁
    Igen, elmehetnek a büdös picsába, akik nem álltak a Hölgy mellett!

Itt lehet hozzászólni !