Csepelen a polgármester és az alpolgármesterek is hívhatnak az oltásra

Csepel.info

Borbély Lénárd polgármester is besegít a telefonálásba

A csepeli önkormányzat aktívan segíti a kerület háziorvosait a koronavírus elleni oltásban. Olyannyira, hogy a Polgármesteri Hivatal és az önkormányzati tulajdonú a Csepeli Városkép Kft. munkatársai mellett Borbély Lénárd polgármester és alpolgármesterek is beállnak a telefonálásba.

A csepeli önkormányzat nem kezdett oltásellenes kampányba. Sőt, a kerület vezetői azzal segítik a háziorvosokat, hogy munkatársaikkal közösen végzik el az oltásra történő hívásokat és az adategyeztetést.

“A szervezői munkában én is részt veszek a kollégáimmal együtt és csupa jó tapasztalatokat gyűjtünk. Úgy látom, a csepeliek várják, hogy be legyenek oltva! (…) Továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy aki még nem tette, regisztráljon a vakcinainfo.gov.hu oldalon! Merkely Béla professzor úr szavait idézve, a jó oltás az, amelyik már a vállunkban van.”

– fogalmazott Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a Facebook-oldalán.

“Borbély Lénárd polgármester úr mellett én is kiveszem a részemet a koronavírus elleni oltások szervezőmunkájából. Ma a kínai Sinopharm oltásra hívtam a csepeli embereket. Már várták a hívásunkat, és örültek az információknak.

Most már látni az alagút végét, ezért sem szabad csüggedni. Mindenkit arra biztatok, hogy regisztráljon, és vegyen részt az oltásban! Most már a kor és az egészségi állapot sem számít, hiszen a magyar kormánynak köszönhetően a nyaralások idejére sorra kerülhet minden regisztrált, a fiatalok és a makkegészségesek is. Azért, hogy ők is egészségesek maradjanak, és újraindítsuk közösen a gazdaságot: mert Magyarországnak működnie kell! ❤🙂

– fogalmazott Ábel Attila alpolgármester. Mellette Morovik Attila alpolgármester is jelezte, hogy részt fog venni a telefonálásban, amely kampányszerűen folyik olyankor, amikor befut egy-egy vakcinaszállítmány.

Csepelen a polgármester beszámolója szerint nagy erőkkel zajlik az oltás, így több mint 12 ezer beadott vakcinánál jár már a kerület. A háziorvosok mellett a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épületében is ezen dolgoznak, ott öt oltópontot alakítottak ki. A regisztráltak több mint fele kapta meg eddig legalább az első oltását.

Csepel.info

18 hozzászólás “Csepelen a polgármester és az alpolgármesterek is hívhatnak az oltásra” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Tisztelt Uraim! Mennyi telefonba kerülne elintézni, hogy az orosz vakcinát is lehessen csepeli oltópontokon megkapni? Csepelről Rókusba, autó nélkül, BKV-val, (+pótlóbusz) négyszer átszállni és ezt kétszer!

  2. kormánypárti szerint:

    Itt nem lehet biztosítani a tárolás megfelelő feltételeit, a ~200K hőmérsékletet.

  3. Gratulálok szerint:

    302! Ilyen számmal kénytelen lesz a Fidesz 2022-ben új miniszterelnök-jelölttel indulni!

  4. Tóth kati szerint:

    Beteke azt hittem a dk-soknak nem kell keleti vakcina.

  5. Betke szerint:

    Tóth Kati miről beszél? Nagyon becsipődött ez a hülyeség!
    Kormánypárti, az oroszhoz is kell a – 200fok? Én úgy tudtam csak a pfizerhez, azt viszont a csepeli sztk-ban adják be!

  6. csakúgymondom szerint:

    A pfizert a Semmelweis Külső Klinikai Tömb Korányi Tömbben adják be. Átbumlizva a városon, HÉV-, metró pótló, kellemes volt.

  7. Betke szerint:

    Csakúgymondom, pfizert múlt héten kedd-szerda-csütörtök a csepeli sztk-ban adták. Hozzátartozóm szerdán kapta az elsőt és ápr. 28-án kapja a másodikat szintén itt az alagsorban. Ezért nem értem, hogy az oroszt miért nem lehet ide szervezni?

  8. Gratulálok szerint:

    Nem is lehetett jobbkor előjönni az eszement egészségügyi szolgálati viszonnyal, mint pandémia idején! 5000 embert üldöztek el az egészségügyből! Gratulálok!

  9. kormánypárti szerint:

    Nem igaz, hogy pályaelhagyásra szánták el magukat ezek az emberek. Mivel ez egy életpálya, így aki elment, azoknak a nagy része a magánegészségügyben folytatja, akár külföldön.

  10. Horváth János szerint:

    Magánegészségügy vagy külföld. És mit nyert vele az ország?

  11. Kis taxis szerint:

    Én is várom szíves válaszod „nemecsek“ 🙂

  12. Gyula szerint:

    Az szép és jó, hogy van elég oltóanyag, de miért kell így szétszórni az oltópontokat? Astra-t a Jahn Ferencben kaptam meg, ott voltam fél órát és ennyi.
    Az érem másik oldala már nem ilyen rózsás, de tarol a dilettantizmus, már a társadalomban is.

  13. htom szerint:

    Hogyan-milyen törvény alapján jutnak-jutottak hozzá a betegadatokhoz?

  14. Politikusok agitálnak egy elvileg jogállamban ahol még az orvosoknak sincs halvány gőzük se az ún. vakcinák hatásairól és mellékhatásairól?!
    Na, ez aztán a diktatúra és a lelki terror propaganda netovábbja!!!
    Szégyen és gyalázat, hogy ezt ilyen nyíltan és büntetlenül tehetik ezek a senki által meg nem választott politikus-bűnözők!!!
    http://www.ttps://www.youtube.com/watch?v=2wZmLZu5e64

  15. pl szerint:

    Akarsz róla beszélni? Tkp mit is írtál?

  16. Lili Züllig szerint:

    Mi lesz avval a temérdek sok pénzzel, ami a koronavírusban elhunytak számláin volt, és nincs rokon, vagy épp a rokonnak fogalma sincs, hogy egyáltalán megtakarítása volt az elhunytnak?

    Mi lesz azokkal az ingatlanokkal, amit koronavírusban elhunytak hagynak hátra örökös hiányában?

    Mi lesz azokkal a kis állatokkal, házi kedvencekkel, akiknek a gazdája koronavírusban hunyt el, család/ismerősök hiányában ki gondozza tovább?

  17. kormánypárti szerint:

    Lili
    A világ gazdasága hitelgazdaság, a forgalomban lévő pénzt túlnyomó része pedig hitelpénz (hitel felvétele útján keletkezett fizetőeszköz). Ha a hitelt nem törlesztik (pl. lakáshitel, autóhitel), a hitel fedezete a hitelező (általában pénzintézet, bank) tulajdonába kerül. A dematerializált vagyoni megtakarítás a valóságban nem létező dolog: egy betétszámla egyenlege nem más mint a betétes követelése a betétkezelővel (általában bankkal) szemben, azaz fizetési ígérvény (fizetési ígéret). Egy banki átutalásnál (tranzakció) mindössze az ígéretek cserélnek gazdát, nem jön létre új érték (termék, szolgáltatás, dolog). Azt a betétszámlát, amin régóta nincsen mozgás, hír nélküli számlának nevezik.
    A kedvtelésből tartott háziállatok örökös hiányában minden más vagyontárgyhoz hasonló módon jogilag az állam tulajdonába kerülnek.

  18. Gyula szerint:

    Köszönöm, hogy törődtök velünk. 👍
    Gratula, hogy az oltott faterom is felhívtátok. 😁👏

Itt lehet hozzászólni !