Kigyulladt az egyik csepeli Döner Kebab

Mr. Gabee, Csepel.info

 

Mr. Gabee információi szerint kigyulladt a Kossuth Lajos utca egyik Döner Kebab gyorsétterme.

A fenti videót egy olvasónknak, a fotókat pedig a Csepeli vagyok és a Csepel Hol-mi Facebook csoport tagjainak köszönjük.

Folyamatosan frissítjük a bejegyzést.

A hatalmas tűz gázpalack cseréjekor következett be.

Szerkesztőnk információi szerint az egyik alkalmazott az eset során megsérült, felvonult egy gyermekmentő autó is, sajnos egy babakocsival épp arra sétáló anyuka és pici gyermeke is megsérült, hogylétükről nincs információnk. A tetőszerkezet ropogva potyogott a földre. Egy ott fotózó férfit a rendőrök hiába kértek, hogy ne fényképezzen, a férfi ellenállt az intézkedésnek, a rendőrök bilincsben elvezették.

A mentési munkálatok miatt  lezárták a Kossuth Lajos utcát a Karácsony Sándor utcánál, mert tűzoltók dolgoznak.

Ezért a 36-os, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Karácsony Sándor utca és a Széchenyi István utca megállót, a 35-ös autóbusz pedig a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót.

Felrobbant és kigyulladt egy gyorsbüfé Csepelen péntek délután – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté elmondta: a csepeli Kossuth Lajos utcában egy 25 négyzetméteres üzlethelységben történt a robbanás. A tűz tovább terjedését megakadályozták, eloltották, a gyorsbüféből pedig 4 gázpalackot hoztak ki.


 

7 hozzászólás “Kigyulladt az egyik csepeli Döner Kebab” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    Égett mint a Vörös Csepel! Legalább rendesen átsült a husi.
    😀

  2. Gyula szerint:

    Elpukkantott valamit rendesen valaki. 🙁

  3. kormánypárti szerint:

    A Katasztrófavédelemnek nem szabadott volna engedélyeznie az üzlet működését a palackos gázkészülék miatt, mert nem megfelelőek a körülmények, üzemeltetési feltételek (pl. nincs biztonságos palacktároló helyiség). Ha az alkalmazottnak nincs gázszerelői képesítése, nem jogosult kicserélni a gázpalackot. Pl. a saját lakásában bárki kicserélhet egy villanykörtét, de munkahelyen ugyanezt nem teheti meg.

  4. Attila szerint:

    Látná ki és hogyan szállítja oda a palackokat a többi giroszoshoz is. Amúgy a kormánynak nem kéne engedélyeznie. Ki üzemelteti? Kik vannak a pultban? Látta már kormányos? Állítólag nem vagyunk bevándorló ország…

  5. Marika szerint:

    Felgyújtották ők magukat hogy fizessen a biztosító, aztán szépen újraépítik, az erdősor utcában is van egy szolárium, soha senki nem megy be oda, de azért azt is felgyújtották pár éve emlékszem

  6. Marika szerint:

    Kedves Attila, ha bevándorlók lennének, akkor nem csinálnának gyrost vagy kebabot hanem otthon ülnének a valagukon és piálnának mert idáig nem ér el allah keze

  7. […] További képek és videók a korábbi cikkünkben tekinthetők meg. […]

Itt lehet hozzászólni !