Pesterzsébetre költözik az ELMÜ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálata

Mr.Gabee, Csepel.info

Fábián László, oldalunk egyik lelkes olvasója hívta fel Mr. Gabee figyelmét egy facebook bejegyzésre, melyben arról lehet olvasni, hogy a Csepel Plazaban található ELMÜ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálati irodája új helyre költözik.

Ebből adódóan a 2021. február 26-án (pénteken) és március első napján (hétfő) szünetel az ügyfélfogadás.

16 hozzászólás “Pesterzsébetre költözik az ELMÜ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálata” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Akkor ez egy egyéves információ?!

  2. csakúgy szerint:

    Előbb, vagy utóbb leszakadunk a fővárosról. Az első lépés, a HÉV volt, most jönnek a szolgáltatások.
    Lénárdka, nem kéne tenni valamit a polgármesteri juttatásért?!

  3. kormánypárti szerint:

    Kivonul az ELMŰ Csepelről! Ez azt jelenti, hogy nem lesz árama a HÉV-nek? 😉

  4. kiss jano szerint:

    Ez egy vicc. Csepelen mindig volt 60 éven keresztül ELMÜ képvíselet. Kirendeltség 60 években Kiss János utcában , modern kirendeltség a Kolozsvári utcában,majd fogyasztói iroda,Csepel Plázában ügyfélszolgálati iroda,most majd lehet ballagni a XX. kr. Csodás ….

  5. Nagyapó szerint:

    kiss jano az nem zavarja, hogy az NKM Földgázszolgáltatónak, a Vízműveknek, a Távfűtő műveknek nincs Csepelen ügyfélszolgáltató irodája? Ja, az nem érdekes, de fontos a negatív hangulatkeltés.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. kiss jano szerint:

    nagy apo kérdésére válaszolva nem zavar és nem is zavart. Ez nem hangulatkeltés ezek a tények. Nem én fogok ballagni a XX. kr, esetleg Szigetszentmiklósra hanem akinek problémája lesz a szolgáltatással,hátraléka van stb.

  7. kormánypárti szerint:

    Egyébként azért költözik el az ügyfélszolgálat, mert a CsP emelni akart a bérleti díjon. Mégpedig azért akar többet elkérni az a ‘szemét kapitalista’ tulaj, mert megteheti, ugyanis az üzlethelyiségek bérleti díjának piaca emelkedést mutat Csepelen. Ebből az következik, hogy általában véve a boltok, üzletek könnyebben tudják kitermelni a bérleti díj költségét, ami álláspontom szerint a forgalomnövekedésre, a fogyasztás bővülésére vezethető vissza. Csepel nemhogy leszakad, hanem fejlődik. Úgy gondolom, hogy ez a fejlődés NEM Szabó Szabolcsnak köszönhető.

  8. robi szerint:

    A bérleti díjak euróban számolva nem változnak, a forint hígul rohamtempóban.

    Másrészt: az ELMŰ “átalakulás” alatt áll (ezt a lakosság is hamarosan tapasztalja), lehet, hogy nem lesz pénze a megszokott színvonalra?

    Semmiféle fejlődést nem szabad belemagyarázni, mert az már politikai blöff, egyéni haszonszerzés céljából.

  9. Betke szerint:

    Kormánypárti, mikor volt a plázában? Egy pusztulat, a megmaradt üzletek konganak az ürességtől, semmilyen forgalomnövekedés nincs! Szánalmas az egész!
    Nagyapó, csak emlékeztetném, hogy a vízműveknek (és távhőnek) a Kossuth L. utcában a Völgy utcánál volt irodája. Ingatlan cserénél ott tudtam a vízórát átiratni. Viszont elmü iroda nem volt, a legközelebbi a Határ úti Európark bevásárló központban volt.

  10. robi szerint:

    kormánypárti nem csepeli, ő egy bérsz@rkeverő.
    Honnan tudná, milyen a pláza látogatottsága?

  11. Gary Ridgway szerint:

    Nagyapóka! Ez inkább szégyen, nálam… Nálad tudjuk, hogy nem! 😛👏👍
    robi! Már most is van ott bajság, nemzethy lett…

  12. kormánypárti szerint:

    Betke, nem azért üresek az üzletek polcai, mert nem pakolnak ki, hanem mert mindent megvesznek a vásárlók, vagyis nagy a forgalom. Az ingatlan.com-on mindössze 8 eladó és 10 kiadó csepeli üzlethelyiség található. Többet kérnek értük, mint egy hasonló méretű lakásért.

    Robi, sértegető hangnemű, durva minősítésed miatt ezúton intőben részesítelek!

  13. Betke szerint:

    Kormánypárti, nem az üres polcokról, hanem a vevőhiányról beszéltem! Azért vonulnak ki a plázából, mert nincs forgalom! Így érthető?

  14. Nagyapó szerint:

    Betke (vasárnap – 22:22)! Talán érdemes elolvasnia a cikket is: ” a Csepel Plazaban található ELMÜ-ÉMÁSZ ügyfélszolgálati irodája új helyre költözik.” Tehát volt ELMŰ ügyfélszolgálat Csepelen.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Gary Ridgway szerint:

    kormánypárti!
    Mennyiért vagy önállóan ilyen hülye? 😁👏👍
    Amit látok, nehéz elhazudni. Mennyi üzlet áll üresen??? 😁😛

  16. Betke szerint:

    Nagyapó, akkor, amikor a vízórát irattam át 2005-ben, a villanyórát az Európarkban lévő irodában sikerült intézni! Tehát nem volt Csepelen elmü ügyfélszolgálat. Nem akartam ennyire részletes lenni, de látom nem voltam egyértelmű!

Itt lehet hozzászólni !