Meghalt Merkl Ottó entomológus

Mr.Gabee Csepel.info

A Magyar Természettudományi Múzeum mély megdöbbenéssel értesült, hogy dr. Merkl Ottó (1957-2021) csepeli entomológus, 1981 óta a Magyar Természettudományi Múzeum Bogárgyűjteményének főmuzeológusa, az Állattár frissen kinevezett igazgatója, a magyar Rovartani Társaság alelnöke, nemzetközi hírű tudós a mai napon csepeli lakhelyéről a munkahelye felé életét vesztette. 

A csepel.info őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak és az elhunyt munkatársainak.

4 hozzászólás “Meghalt Merkl Ottó entomológus” bejegyzésre

  1. Feketelistas szerint:

    Részvétem!
    Mi történt?
    Rosszullét?
    Baleset?

  2. kormánypárti szerint:

    Nyugodjék békében.
    Nem véletlenül zárta be a kormány a múzeumokat, mert az ezeken a helyeken légtechnikai úton létrehozott speciális klíma a fertőzések terjedése szempontjából kedvező közvetítő közegnek számít.

  3. Merkl Dóra szerint:

    Édesapám nem fertőzésben,hanem kardiovaszkularis okból kifolyólag hunyt el,pontosat még nem tudunk. Hosszan próbálták őt újraéleszteni,sajnos nem sikerült,pedig a mentősök mindent megtettek,ezt nagyon köszönjük nekik.

  4. Simonyi Péter szerint:

    Mélyen együttérzek családjával! Nagyszerű ember volt, hiányozni fog mindig is. Nem felejtjük el Őt! Távozása ugyanúgy megdöbbentett, mint amikor Puky Miklós barátom ment el. Lelki erőt kívánok Családjának e fájdalom elviselésében, egészséget további életükben!
    Dr. Simonyi Péter

Itt lehet hozzászólni !