Augusztus végéig pótolják a HÉV et

Mr. Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a MÁV HÉV Zrt bejegyzését olvashatják:

Kedves Utasaink!
A MÁV-HÉV Zrt. a H7-es (csepeli) HÉV vonalán található 70 éves Kvassay híd felújítását befejezte.

A Kvassay híd ideiglenes végállomása és a HÉV közlekedés autóbuszos pótlása a Boráros térig egy további jelentős beruházás miatt a már megszokott formában várhatóan 2021. augusztus 31-ig tart.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

35 hozzászólás “Augusztus végéig pótolják a HÉV et” bejegyzésre

  1. George szerint:

    Csepel fejlődik!

  2. Hozzászóló szerint:

    Atyaisten! Leváltunk Budapestről…

  3. Betke szerint:

    De csak várhatóan!

  4. Tóth Ervin szerint:

    Nem ezt ígérték. Határozottan emlékszem, hogy karácsony volt a határidő. Egyszerűen semmibe veszik az emberek tűrőképességet. Embertelen dolog bejárni Csepelről a városba. Azt mondanak, amit akarnak, és azt tesznek, amit akarnak. A kettő nem igen találkozik. Ez egy övön aluli ütés a közlekedőknek.

  5. kerdes szerint:

    “egy további jelentős beruházás miatt”

    Mi az a beruházás?

  6. ennyi szerint:

    nem kell stadion, nem kell atlétikai VB, és akkor holnaptól akár járhat a HÉV megint a rendes vonalon.

  7. George szerint:

    Köszi ERESZ! Ilyenkor elvtársak hol vagytok?

  8. beka szerint:

    Állami beruházas (atlétikai stadion) miatt nem indul a hév közlekedés. Ilyenkor a kormánypárti szavazók csendben hallgatnak…. (pedig e fél év alatt el se kezdték azt a konkrét munkát ami miatt kimondottan a hév nem fog járni, a szervezés..)
    Ilyenkor nem kiabáltok, hogy alkalmatlanok, húzzanak el….
    Meilyen érdekes?!

  9. kormánypárti szerint:

    Miért nem tudtok kilépni a saját énközpontú világotokból, abból az önző beszűkült tudatállapotból amiben éltek és nemzetben gondolkodni? A Haza érdekében néha áldozatokat kell hozni!

  10. Lennox szerint:

    Csodálkoztam volna, ha az először (na jó, a másodszor) ígért határidőre visszaáll a közlekedési rend.

  11. kerdes szerint:

    kormánypárti (alias jobban, alias qqriq): *****************

  12. robi szerint:

    Kormánypárti tudhat valamit, vagy valamiket,ha áldozatokat kér a kerület lakosaitól.
    Mikre gondolhatott?
    -hosszútávú szopás a HÉV-vel?
    -tud valamit a Jedlik sorsáról?
    -ismeri a csepeli sportlétesítményekkel kapcsolatos terveket?
    – vagy egy újabb nép átverés?

    2021. évben úgyis minden kiderül, mert 2022.évben választások lesznek, további kábításnak nincs értelme.

  13. kormánypárti szerint:

    Igen, tudok valamit. Ahogy mondod, minden kiderül: kiderül, hogy beborul. A 22-es csapdáját még nem ismerhetitek, mivel…Vagy mégis? Hiszen eredetileg a 18-as csapdája nevet viselte…azelőtt pedig a 14-es csapdája volt. Hmm…Robikám, nem tetszik a Rendszer? Bizony hoppá! 😀

  14. robi szerint:

    Nekem tetszik.

    Egy szépen fejlődő kerületben dolgozom tisztességes bérért, rendszeres év végi jutalom mellett. Remélem, a helyben dolgozóknak is jutott a “pulykapénz”-ből.
    Csepelre csak aludni járok és nem közlekedem HÉV-vel.
    A vitaképtelen, mások hazudozásait leplező, ostoba helyi házi szolgákkal élcelődöm és élvezem, hogy mellé dumálnak.

    Remélem, elégedett vagy.

  15. Utazó szerint:

    “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.”
    Ez van. Ezek után ne jöjjenek azzal, hogy a Facebook tiltja a nemzeti maszlagot és embereket.

  16. admin szerint:

    Ne fekélyezzen le más embereket.

  17. Utazó szerint:

    Tehát ez rendben van, prolizni lehet:
    “kormánypárti szerint:
    2021. január 01., péntek – 13:23
    Jaja, parasztlázadás, avagy proletárforradalom. A tipikus csepeli prolit ugyanis csak a saját kényelme érdekli: legyen mindig bagó, szittyó, szotyola, Valóvilág és Maunika shou a tévében, valamint rendszeresen járjon a HÉV”
    Mostmár tudjuk mit gondol a kormánypárt Csepel lakosságáról és a HÉV használókról.
    Öngól.

  18. Utazó szerint:

    Ez pedig a hozzászólásom, fekély nélkül:
    A kormánypárti – aminek az egyik díszpéldánya itt is megnyilvánul folyamatosan -, az általa “prolinak” nevezett embereken élősködnek. Az általa tisztelt kormánypárti politikusok, nem a saját pénzükből dőzsölnek, mivel az adófizető emberek pénzét kezelik. Nem mindenkinek lehet már beadni, hogy a kormány valami mindenek felett álló szervezet. Előbb-útóbb felébrednek az emberek, hogy átverik, meglopják őket. Sajnos, lassan.
    Magyarország kormánya mikor fog kilépni az énközpontú gondolkodásból, tettekből? Az elsődleges a kormány és a kormánypárt számára a saját gazdagodásuk, a biznisz. Minden más csak utána jöhet.
    Ez a nemzeti gondolkodás egy hatalmas politikai maszlag. Az elsődleges cél az emberek kifosztása, semmi más.
    Mutasson már pár kormánypárti politikust, aki pl. panelban lakik, hétköznapi életet él. A kormánypárt lételeme a luxus. Tudjuk, mindenki annyit ér, amennyije van. Csak a nagy különbség, hogy a mi pénzükből teremtik meg maguknak a luxust.
    Az ilyen kormánypárti nyomorékok itt verik a nyálukat – ahogy ő szeret fogalmazni -, jöjjön el a HÉV-hez, ott mondja ezt az embereknek. Legyen bátor. Legyen ön a 134. legbátrabb ember. De csak egy beszari kormánypárti. Egy senki. Egy haszontalan ember.

  19. kormánypárti szerint:

    Na pontosan ilyen a proli gondolkodásmód! Mindenről a politikusok tehetnek meg a Kormány: ők a tőkésosztály, a burzsoázia talpnyalói, akik a szegény munkásokon élősködnek. Annyira elnyomják a dolgozó népet, hogy nincs lehetőség előrelépni, kiemelkedni a csóróságból, egyszerűen NINCS! Robi mégsem ebben a “börtönben” él, tisztességes bérért dolgozik és nem szorul rá, hogy HÉV-vel közlekedjen. Hogyan van ez, ki érti? Nyisd ki a szemed és nézd meg, hogyan festenek a lakótelepek! Mindenfele eldobált csikkek, feles üvegek, kutyaürülék, használt papírzsepik, egészségügyi maszkok, szemét, a falakon graffiti, a padok összekarcolva, összeragasztgatva rágóval, a buszvárók üvegoldalai összetörve, telefonfülkék ablakai betörve, szétvandálkodva, rossz arcú fiatalok a parkolóban buherálják a roncstelepre való autóikat, a kisüzletek és dohányboltok előtt sörösdobozzal és cigivel a kezükben ácsorgó szakadt alakok.

  20. Utazó szerint:

    Ezzel tisztában vagyok, sajnos. Amilyen a társadalom, olyan a kormánya. De ezen kell változtatni. Ha növekszik az emberek normalitása, az ország vezetése is javulni fog.
    Ez azonban nem változtat azon a jelenlegi kurzus első célja a rablás, az emberek kisemmizése. Tudja cáfolni? Nem.
    Csak a politikai blöffjeit tudja hangoztatni.
    Egyébként nem a vezetőknek kéne példát mutatni? Elöljárni a mértékletességben? Ilyet nem lehet tapasztalni egy átlagos kormánypárti vezetőtől. A kivételek nagyon ritkák.
    Szóval maga szerint semmi szükség a HÉV-re, be is lehet zárni, járjon mindenki autóval. Értelmes hozzáállás.
    Ja, persze az is prolihozzáállás, hogy zavarja a magamfajta prolit, hogy a politikusok az adófizetők pénzéből fenntartott autóikból osztják az észt.
    Ha szigorúan vesszük a politikusok munkáltatói a választók. Maga azt csinál a munkahelyén – márha van olyanja-, amit akar? Tehát joggal zavarja az embereket a politikusok viselkedése. A politikusok nagyrésze gazember. Ez van. Ez lesz benne a történelemkönyvekben. Bár tudjuk, a történelmet szeretik átírni.

  21. kormánypárti szerint:

    Itt nem rablásról szól a történet! Nemcsak az atlétikai vb áll a középpontban. Egyrészt sokkal szebben fog kinézni a szigetcsúcs. Másrészt a Nemzeti Atlétikai Központ a világbajnokság után is sportközpontként fog működni, a szabadidősportnak is teret adva. Emellett több ezer diák számára kollégium épül a Budapesti Diákváros Program keretén belül. Pár röpke hónap kellemetlenségért cserébe a beruházás hosszútávú nyereséggel jár a budapestiek és az egész ország népessége számára. A nagy nemzetté kovácsolódáshoz a sportnagyhatalommá váláson keresztül vezet az út. Tulajdonképpen a nemzet felvirágzása múlik azon, hogy még egy rövid ideig nem jár a HÉV. Ennyit igazán ki lehet bírni…

  22. Utazó szerint:

    Ha ez a cél, hogy sport nagyhatalom legyünk, akkor miért nem tornatermeket, uszodákat építenek az iskolákhoz? Ezt támogatnám szó nélkül. Bevezették úgy a mindennapos testnevelést, miközben a feltételek ehhez nincsenek megteremtve.
    Urunk és vezetőnk megmondta, a cél az olimpia megrendezése. Na már most, azt mondja meg, ki fogja üzemeltetni a stadionokat? Mert az azt használó sportegyesületek nem tudják nyeresegésen üzemeltetni. Az adófizető pénzéből tartják fenn ezeket a stadionokat. Tehát mi ez, ha nem rablás?
    Igaza van, ki lehetne bírni. Ha megfelelő lenne a tálalás, de nem az. A politikai kényelmetlenségeket nem vállalják, nehogy 2%-ot csökkenjen a népszerűség. Inkább rákenik másra.
    A nemzethez kovácsolódáshoz nem ez kell. Az kell, hogy az összes gyakorló politikus távozzon a közéletből. Olyan emberek legyenek megválasztva, akik jó példát mutatnak, jó döntéseket hoznak. Tisztelik az ellenfeleiket. Ön a sportról beszél, ahol alapelvárás az ellenfél tisztelete. A magyar politikai közéletben hol adják meg egymásnak a tiszteletet? Sehol! Ezért tart itt ez az ország. És ez vonatkozik minden oldalra.
    Nem beszélve arról, hogy hogyan néz ki a miniszterelnök. Ő nagy sportember? Két zakót össze kell varrni, hogy rámenjen. Nem lehet komolyan venni így. Az egyik államtitkára pláne. Tudjuk kiről van szó. 😀 hálewále cocacola, mekkdánölc, lacikonyha. Édes Istenem. Siralmas. Ezért vagyok elkeseredve.

  23. George szerint:

    De jókat lehet röhögni ezen a sok unatkozó panelprolin!!

  24. Utazó szerint:

    Jó szórakozást kívánok!!

  25. kerdes szerint:

    “Pár röpke hónap kellemetlenségért cserébe a beruházás hosszútávú nyereséggel jár a budapestiek és az egész ország népessége számára. A nagy nemzetté kovácsolódáshoz a sportnagyhatalommá váláson keresztül vezet az út. Tulajdonképpen a nemzet felvirágzása múlik azon, hogy még egy rövid ideig nem jár a HÉV. Ennyit igazán ki lehet bírni…”

    Ez még főnöködnek is kínos lehet…. 🙂

  26. Horváth János szerint:

    Hónapokkal ezelőtt leírtam, hogy Orbán nem tett le az olimpia rendezéséről. Most, az ünnepek
    előtti interjúban Orbán ezt el is ismerte. Részenként fogja beadagolni. Ennek semmi köze az
    egészséges nemzethez, egy megalomániás örült, semmi több! Ezeket a sportlétesítményeket
    az egyszeri ember akkor láthatja majd belülről, ha jegyet vesz.Az úgynevezett olimpiai falut
    akarják eladni diák kollégiumként, kíváncsi leszek, hogy mi lesz ott, ha összezárnak több ezer
    diákot! Csepelnek ebből csak a szívás jut!

  27. Nagyapó szerint:

    A csepeli HÉV-vonalat a Kvassay híd felújítása miatt zárták le június végén és december végén visszaadták volna a forgalomnak. A híd határidőre elkészült. Azonban az atlétikai stadion építése, üzemeltetése miatt alagutat kell építeni. Célszerűbb egyszerre most elvégezni, mint újbóli lezárással fél év múlva. (Érdemes megnézni a Szt.Imre téren, hogy mekkora tömeg megy a HÉV-en!)

    “Utazó” átaludta az elmúlt 10 évet, így nem hallott arról, hogy minden iskolához tornatermet, minden járásban tanuszodát építenek.🙂 Azért megkérdezem ki tartja el az operát, a színházakat, meg a tanuszodákat?
    A politikusokról tett megjegyzésére csak annyit, nézze meg a maguk által választott vezetőket, mondjuk Vigyorit és csapatát, vagy több nagyváros vezetőit, Ilyeneket akarnak, meg hozzájuk egy alkoholistát és denevér jellegű párját?😀 Gondolom látta már Churchill miniszterelnök, vagy Merkel kancellár képét?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  28. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Mint a jereváni rádióban, a hír igaz, csak… A miniszterelnök úr azt is mondta, hogy reméli még az ő életében lesz olimpia (hosszú életet kívánt neki). Mit gondol, mikor kerülhet sorra Budapest? Gondolkozzon! Amikor lenne olimpia addig várnánk a terület beépítésével?
    Ennyit a kamuhíradóról.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Ezt a sok marhaságot betudom a szilveszteri pezsgőnek. Ha pedig józanul írta, akkor ritka vastag a bőr a képes felén!

  30. robi szerint:

    Idézet a polgármester úr év végi interjújából:
    ” A HÉV-sínek felújításával december 31-ig kellett volna végezni. A munkálatok még el sem kezdődtek,”

    Nagyapó bealudt az interjú olvasása közben?

  31. Zsivány szerint:

    Sorosisták szabotálják a munkát. Vesszenek a szabotőrök!

  32. kismiska szerint:

    #nagyapó#”Célszerűbb egyszerre most elvégezni, mint újbóli lezárással fél év múlva.”
    Nem az lett volna a “célszerű” ha a híd miatti lezárás fél éve alatt kiássak a HÉV töltés alatti átjárókat is?
    Csak éppen addig adogatták egymásnak az állami hivatalok-minisztériumok a stadionépítési projektet amíg kimaradt ez az aprócska elvégzendő feladat.Felelős persze nincs.

  33. George szerint:

    Ha Nagyapó nem szólal meg az már maga a csoda! Még megmagyarázza, hogy hóembernek jót tesz a meleg!

  34. Horváth János szerint:

    Elgondolkodtam azon, hogy a VITUKI-hoz korábban is át lehetett menni a zsilip mellett,
    továbbá építettek egy átjárót a szennyvíztisztítónál. Minek még egy alagút?

  35. lutria szerint:

    Horváth János#Két helyen lehetett behajtani,a zsilip mellett és a vasúti híd közelében(a strand mellett). Szerintem is érdekes hogy azon a két bejáraton ki tujdák hordani a bontás összes törmelékét de a stadion építőanyagát már nem tudják behordani.
    Amúgy pedig kidobott pénz lesz,most majd megépítik a két átjárót a töltés alatt legalább~ 100 millióért- majd amikor x év múlva megépül az új HÉV vonal elbontják az egész töltést…

Itt lehet hozzászólni !