Közlekedési rend a HÉV vonalakon az év végi ünnepek alatt és az új év első napjaiban

MÁV-HÉV, Mr.Gabee, Csepel.info

2020. december 24-én (csütörtökön) napközben vonataink a szombaton és munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

A H5-ös, a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV vonalán 16 óra után is biztosítjuk az utazási lehetőséget.

H5-ös HÉV

15:28 után a Batthyány tértől minden vonat Szentendréig közlekedik:

  • 15:38 után 20 percenként,
  • 17:18 után 30 percenként,
  • 18:18 után üzemzárásig óránként.

Szentendréről 15:14 után 40 percenként, 16:34 után 30 percenként, 18:34 után üzemzárásig óránként indul vonat a Batthyány tér felé.

Az eredetileg 20:35-kor Pomáz, autóbusz-állomástól induló és Pilisszentkereszt, autóbusz-fordulóig közlekedő 861-es busz indulási időpontja 16:35-ra módosul, csatlakozást biztosítva a 16:30-kor Budapest felől Pomázra érkező HÉV-hez.

H6-os HÉV

16:05 után a Közvágóhídtól minden vonat Ráckevéig közlekedik, 17:35-től üzemzárásig kétóránként. Ráckevéről 16:14 után üzemzárásig kétóránként indul vonat a Közvágóhíd irányába.

A Makád felől 17:02-kor Ráckeve, HÉV-állomáshoz érkező 697-es busz utasai a 18:14-kor induló vonattal utazhatnak a Közvágóhíd felé.

H7-es HÉV

Az utolsó H7-es pótlóbusz a Boráros térről 15:50-kor indul, amely a Kvassay hídtól 16:03-kor induló H7-es HÉV-hez csatlakozik. Csepelről az utolsó HÉV 15:48-kor indul, a Kvassay hídtól a 16:01-kor induló pótlóbusz biztosít továbbutazási lehetőséget a Boráros térig. 16 óra után a 979-es éjszakai autóbusszal lehet utazni.

H8-as és H9-es HÉV

Az Örs vezér terétől 16:48 után óránként indul vonat Gödöllőre. Csömörről az Örs vezér tere felé 15:34 után, az Örs vezér tere felől Csömörre 16:03 után cinkotai átszállással lehet utazni. Gödöllőről 15:54-től üzemzárásig óránként indul vonat az Örs vezér tere irányába.

Budapesten a közösségi közlekedés nappali járatai körülbelül 16 óráig közlekednek, ezt követően éjszakai járatokkal lehet utazni. Bővebb információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a bkk.hu weboldalt!

A Volánbusz-járatok év végi közlekedési rendjét a társaság közleménye ismerteti.


December 25-én és 26-án (pénteken és szombaton) a vonatok, illetve a H7-es pótlóbuszok a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint; december 28-ától 31-éig az év végi munkanapokon érvényes menetrend szerint járnak (a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV indulásai ebben az időszakban a munkanapokon érvényes menetrendhez képest nem változnak).
December 28-ától 31-éig a Pomáz térségében közlekedő egyes Volánbusz-járatok indulási időpontja módosul a H5-ös HÉV-vel történő csatlakozás érdekében, ezeket a társaság közleménye részletezi (a tájékoztató ide kattintva letölthető PDF formátumban).

2021. január 1-jén (pénteken) a HÉV a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint, január 4-étől (hétfőtől) a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekedik.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek oldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Minden kedves Utasunknak boldog ünnepeket kívánunk!

5 hozzászólás “Közlekedési rend a HÉV vonalakon az év végi ünnepek alatt és az új év első napjaiban” bejegyzésre

  1. […] Közlekedési rend a HÉV vonalakon az év végi ünnepek alatt és az új év első napjaiban […]

  2. zsák krumpli szerint:

    Vajon a MÁV-HÉV dolgozói is kaptak egy-egy szem almát?

    A MÁV-Start Zrt. egy-egy szem almával köszöni meg a családtól távol töltött ünnepeket, és azzal a lendülettel kíván boldog új évet is! A vezérigazgató havi 5 millió forintot keres.

  3. kormánypárti szerint:

    A munkáltatónak kötelező karácsonyi ajándékot/év végi jutalmat/pulykapénzt/borravalót/zsák krumplit/stb. adni a munkavállalói részére? Cumi nem kell a szájukba? A munkaviszony két egyenrangú fél szerződésén alapul, amit a felek szabad elhatározásukból kötnek. Ugyanolyan, mint mondjuk egy adásvételi vagy egy bérleti szerződés, ami szintén nem a jótékonyságról szól. A határozatlan idejű munkaviszony a munkavállaló részéről bármikor felmondható. Szabad elmenni oda dolgozni, ahol a semmire fizetnek.
    Gyurcsányinak mennyi osztalékot fial az Altus? Gúgli felhasználók véleményei: “Csalók” ; “Scam artist criminals!” ; “Corruption and fraud involved here!!!”

  4. robi szerint:

    Igaza van: aki olyan helyen dolgozik, ahol a főnökök csak magukra gondolnak, vessenek magukra.

  5. robi szerint:

    jav.”vessen magára.”

    Tudok a kerületben is olyan helyről, ahol a pár éves céges autókat több tízmillióból cserélték le, a dolgozók karácsonyra kaptak a szemük alá.
    Nyilván jövőre is ez lehet a szereposztás.

Itt lehet hozzászólni !