A piac parkolója helyett az átriumban lesz az idei fenyőfa árusítás

Csepel.hu

Lapunk arról értesült, hogy a Csepeli Piac északi parkolójában a már megszokott fenyőfa árusítás idén áthelyezésre kerül a piac belső átriumába.

Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán tette közzé, hogy a koronavírus szűrést végző buszok állomása okán egy nagy parkolórész jelenleg is le van zárva a szűrések miatt. Az önkormányzat nem szeretné elzárni egy további nagy parkoló területet a bevásárolni érkezők elől.

„Bízom benne, hogy ez a megoldás mind az autósoknak, mind a fenyőfa árusoknak, mind pedig a vásárlóknak megfelelő lesz” – tette hozzá a polgármester.

Csepel.hu

4 hozzászólás “A piac parkolója helyett az átriumban lesz az idei fenyőfa árusítás” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    Végre, lebontásra került az a hülye nagy faház, egyáltalán kinek az agyában született meg, hogy egy fedett csarnokba betegyenek egy ilyen monstrumot. Ráadásul nagyon hektikusan volt nyitva, talán heti 2 alkalommal! Jó helye lesz az emeleten!

  2. janipapa szerint:

    Jól szétkapták az átriumot. Mozaik kovek felszedve, virágos kert kimarkolózva. !!
    Lehet majd helyre állítani !
    A gimnázium hátsó része vagy a csarnok melletti rész, a szétkapott félig felszedett volt műfüves pálya talán jobb lett volna !
    Az átrium nagyon kicsi hely! az árusításhoz !

  3. zsák krumpli szerint:

    Nem lesz hely a nyuggereknek hogy pihenjenek egy kicsit! Nem olyan könnyű ám hazavinni egy zsák krumplit, még ha az csak 5 kg is! Vagy idén nem lesz ajándék krumpli meg alma? Volt amikor ajándék karácsonyfa is volt, meg sonka húsvétra! Azok a régi, szép Orbán-évek!

  4. Gary Ridgway szerint:

    Ki a fasz vesz itt fát dupla áron, mint a multinál? 😛

Itt lehet hozzászólni !