Kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen

Ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei biztonságba helyezték a forgalmas út szélén vacogó kiskutyákat és sérült anyjukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei 2020. október 12-én délelőtt Csepelen, a Teller Ede úton mentek szolgálati járművükkel, amikor egy autós melléjük hajtott és közölte, hogy a Budafoki úti kereszteződésnél egy kutya rohangál az úttesten a járművek között. A rendőrök a kereszteződésnél meglátták a fekete kutyakölyköt, ezért megkülönböztető fényjelzéssel megálltak a külső sávban, és biztonságba helyezték a kiskutyát.

A kutyakölyök hangos nyüszítésbe kezdett, ekkor vették észre a rendőrök, hogy az út melletti füves területen további két kiskutya is van, illetve az anyakutya, aki mellső lábára sántított. A rendőrök az esőben teljesen elázott, remegő és átfázott kutyákat betették a rendőrautóba, hogy felmelegedjenek.

A járőrök értesítették az állatvédőket, eközben egy közeli üzletben etetőtálkákat és kutyaeledelt vásároltak és megetették a kutyacsaládot. Az állatvédők gondoskodtak a kutyák elszállításáról, valamint orvosi vizsgálatukról.

Forrás: Ma.hu

3 hozzászólás “Kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen” bejegyzésre

  1. NAY szerint:

    Köszönet a rendőreinek és az autósnak is ! 🙂

  2. Karesz szerint:

    Köszönet érte mindenkinek, megy a taps érte. Kívánom, hogy a kutyusoknak nagyon jó gazdijuk legyen.

  3. mutyi szerint:

    Köszönet a nemes cselekedetért!

    Még szerencse, hogy volt a csomagtartóban szolgálati kutyakaja!

Itt lehet hozzászólni !