Csak az elvakult ballib politikusok vinnék a homoszexualitást az óvodákba

Csepel.info

Igaza volt Borbély Lénárd csepeli polgármesternek, valamint az őt követő fideszes polgármestereknek akkor, amikor kitiltották az önkormányzati óvodákból a “Meseország mindenkié” című könyvet azzal az indokkal, hogy az nem óvodásoknak való. És ezt most már nem csak gyermekvédők állítják, hanem a könyv szerkesztője és kiadója is.

Vajon tényleg meleg Hamupipőkével és transzszexuális Bambival akarja a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület beleverni az LMBTQ-propagandát a gyerekek fejébe? – tette fel a kérdést Nagy Boldizsárnak, a könyv szerkesztőjének marie claire újságírója. Miközben a balliberális politikusok már az óvodások fejét tömnék a könyv “meséivel”, a szerkesztő szerint a kiadványuk egyáltalán nem ovisoknak és nem óvodákba való.

Túlérzékeny érzékenyítők

Borbély Lénárd csepeli polgármester október 8-án írta ki a Facebook-oldalára:

Több megkeresés érkezett hozzánk, ezért szeretném megkönnyíteni a sajtó számára a hiteles tájékoztatást.
Polgármesteri utasítással betiltottam Csepelen az összes önkormányzati fenntartású óvodánkban és bölcsődénkben a Meseország mindenkié című könyvet.
Hagyják békén a gyerekeinket!

A bejelentést hatalmas liberális hisztéria követte. Elsőként szokás szerint a 444 ugrott a témára, de a többi ellenzéki média sem hagyta ki a lehetőséget, hogy a szerintük “homofób” fideszesekbe rúgjanak néhányat.

Az liberális média csontjára azonnal ugrottak a farokcsóváló politikusok, és persze közülük is elsőként a csepeliek: Szabó Szabolcs felbőszült írással támadt a polgármesternek a könyv “betiltása” miatt (amiről szó sem volt):

Hát gratulálok! Borbély Lénárdnak sikerült könyvbetiltó politikusként bevonulni a történelemkönyvekbe (ha egy utódja majd nem tiltja be azt is).

fogalmazott felháborodásában. Az kérdés maradt, hogyan gondolná Szabó Szabolcs az érzékenyítést, ha a családosok oldaláról lenne érintett – neki ugyanis nincs gyermeke.

Paál Géza, a Demokratikus Koalíció csepeli szervezetének elnöke – Gyurcsány korábbi csepeli testőre – szintén dörgedelmes közleményben állt a homoszexuális érzékenyítést követelő óvodások élére:

Üzenjük Borbély Lénárdnak, hogy akárhány intézményben betilthatja a könyvet, de azt a szellemet, amelyet az őriz, semmi sem pusztíthatja el. Mert a többségben megvan az, ami belőlük hiányzik, az elfogadás képessége!

– fogalmazott a politikus a párt közösségi oldalán.

És – természetesen – nem maradt ki az érzékenyítést – lehetőleg azonnal – követelők sorából a csepeli Momentum sem. Dukán András Ferenc, a párt egyszemélyes helyi frakciójának vezetője szerint Borbély Lénárd polgármester

e heti mesekönyves parancsa remekül megmutatja, hogy mit gondol feladatának és mennyire becsüli a pedagógusokat. Azt gondolja, hogy ő jobban ért ahhoz is, hogy az óvodapedagógusok hogyan dolgozzanak, mint maguk a pedagógusok. Azt hiszi, hogy arra is felhatalmazása van, hogy könyveket tiltson be, pedagógusokat utasítgasson. Helytartónak, kiskirálynak vagy minek képzeli magát?

fogalmazott posztjában.

Tudományos tényeket közölt, mégis rátámadtak Bagdy Emőkére

Be kell ismerni, a homoszexuális lobbi is alaposan rádolgozott a témára. A “Meseország mindenkié” című könyvet óvodákba nem ajánló szakembereket ugyanis elképesztő támadás érte szakmai véleményük miatt. Ezernél is több, a könyvet nem ismerő liberális pszichológus ítélte el a szakértőket.

Egyikük, Bagdy Emőke a Magyar Nemzetben reagált a vádakra:

„Tiszta szívvel írhatom, hogy soha semmiféle gyűlöletkeltést nem aktiváltam és nem is fogok. Tiszteletben tartom a másságot, és tiltakozom minden kirekesztés ellen” 

– írta. A klinikai szakpszichológus mellett elindult egy támogatói petíció is.

És akkor megszólal a szerkesztő

Szerencsére Botás Enikő, a  marie claire újságírója nem felejtette el megkérdezni a könyv kiadóit a könyvről, és a könyv körül kialakult botrányról. Nagy Boldizsár, a könyv felelős szerkesztője neki ezt mondta akkor, amikor az ajánlott korcsoportról kérdezték:

Nem írtunk rá ajánlást. Eleinte azt szerettük volna, hogy 5-8 éves gyerekeknek szóljanak, de ahogy jöttek be a szövegek, úgy éreztük, hogy vannak, amik inkább 9-10 éveseknek valók. Nem jelöltük a meséknél, hogy melyik milyen korosztálynak szól, mert úgy gondoltuk, hogy a szülők, vagy akik felolvassák, majd eldöntik, hogy a gyerek elég érett-e egy-egy történethez. Van benne néhány ovisoknak való mese, de a legtöbb inkább alsósoknak szól. A könyvhöz az EJHA pedagógusai készítettek egy foglalkozástervet, ez elérhető a Labrisz és az EJHA honlapjáról, ebben jelölték azt is, melyiket hány éves gyereknek ajánlják.

Csepel.info

Korábbi cikkeink:

A csepeli ovikba nem engedik be a gender-homoszex propagandát

Kell-e szex, pia és cigi az ovisoknak?

9 hozzászólás “Csak az elvakult ballib politikusok vinnék a homoszexualitást az óvodákba” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ki írta ezt a marhaságot? /És még finom voltam./

  2. Nagyapó szerint:

    A cikk utolsó része tartalmazza a lényeget, ugyanis ” A könyvhöz az EJHA (Emberi Jogi Nevelők Hálózata) pedagógusai készítettek egy foglalkozástervet,”. Mindkét szervezetet az Amnesty International Magyarország Soros szervezet támogatja.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Lennox szerint:

    Végülis ennek az oldalnak ez a feladata…

  4. Marika szerint:

    Én nem kívánom a soros halálát de azért mégis menjen a p.-ba hogy buzulásra akar neveltetni mindenkit. Amúgy meg itt nagyon nem arról van szó hogy elfogadjuk a buzikat vagy nem, hanem arról hogy erőszakkal akarják a buzulást népszerűsíteni, amikor ez MAGÁN ÜGY, mivel a MAGÁN ÉLET része, ami tudtommal SENKIRE nem tartozik!

  5. Marika szerint:

    Ja és tény hogy a szaró szabolcs is egy buzi, azért sincs gyereke viszont ahelyett hogy békésen élné nyugalomban és a hálószobájában a buzi életét, folyamatosan lejáratja magát! Remélem többé nem szavazzák meg!

  6. […] szerkesztője és kiadója is azon a véleményen van, hogy a könyv nem való az óvodákba – írta a Csepel.info.  Nagy Boldizsárnak, a könyv felelős szerkesztőjének a Marie Claire […]

  7. […] Szabó 2020-ban úgy állt az óvodai homoszexuális propaganda bevezetése mellé, hogy a kiadvány szerkesztője az “érzékenyítő meséket” az általános iskola alsóbb é…, nemhogy az […]

  8. […] Szabó 2020-ban úgy állt az óvodai homoszexuális propaganda bevezetése mellé, hogy a kiadvány szerkesztője az “érzékenyítő meséket” az általános iskola alsóbb évfolyamo…, nemhogy az […]

Itt lehet hozzászólni !