Negyedszerre találkoztak a Csepel Művek egykori dolgozói

Csepel.hu

Negyedik alkalommal rendezték meg a Csepel Művek egykori dolgozóinak találkozóját a Királyerdei Művelődési Ház udvarán szeptember 19-én. A járvány miatt kötelező volt a maszkhasználat, a bejáratnál mérték a lázat és biztosították a kézfertőtlenítőt. Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a megjelenteket, akik a Csepel Művek dolgozóiként jelentős szerepet játszottak a kerület fejlődésében.

Az immár hagyományos találkozó ötletadója Zombori Béla, aki szintén a gyárban dolgozott, de már nincs közöttünk. Az egész napos programot a csepeli önkormányzat támogatásával a Csepeli Városkép Kft. szervezte.

Borbély Lénárd megemlítette: öröm, hogy a gyár korábbi dolgozói közül újra sokan eljöttek a találkozóra, bár a koronavírus-járvány több mindent megváltoztatott az életünkben, és értékes hónapokat vett el tőlünk. Jövőre remélhetőleg még többen lesznek. Nemcsak az érintetteknek hiányoznak a megszokott csepeli nyugdíjas találkozók, hajókirándulások, rendezvények, hanem az önkormányzatnak is. Amint vége lesz a járványnak, újraindítják a közkedvelt programokat. A kerületben közben zajlanak a beruházások. Az egykori Görgey iskola helyén parkot alakítanak ki, felújították a bölcsődéket és az óvodákat, újabb utcákat építenek meg. A nyugdíjasok a továbbiakban is számíthatnak az önkormányzatra.

A megjelenteket megvendégelték ebéddel, majd Csepregi Éva énekesnő szórakoztatta a közönséget.

Az eseményről készült rengeteg fotó itt.

 

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !