Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs

Mr. Gabee, Csepel.info

Müller Cecília országos tisztifőorvos (k) beszél a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatóján 2020. június 17-én. Mellette Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa (b) és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendõr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Az Operatív törzs testülete szombaton 11:30-kor tart újra sajtótájékoztatót.

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs utoljára június 17-én tájékoztatta a közvéleményt a járványügyi intézkedésekről. A péntek esti meghívóból nem derül ki, hogy milyen gyakorisággal rendezik meg az online sajtótájékoztatót. A járvány első hulláma idején mindennap 11 órakor jelentkezett a testület.

Magyarország jelenleg a 83. legfertőzöttebb hely a világon. Lakosságszám-arányosan, Franciaország után, hazánkban tombol leginkább a koronavírus az Európai Unióban. Itthon az elmúlt 24 órában 942 új esetet regisztráltak, hat beteg hunyt el, az aktív fertőzöttek száma pedig 11 202-nél jár.

3 hozzászólás “Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs” bejegyzésre

  1. bhu szerint:

    Mindekozben Nemeth Szilard stadionjaban tomegrendezveny.

  2. Nagyapó szerint:

    bhu! Milyen stadionja van “Nemeth Szilard”-nak, megvette a csepeli stadiont?😀
    Tudja mi a különbség a stadion és a sportcsarnok között?😀
    Milyen “tomegrendezveny” van iii. lesz?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. ta-dam szerint:

    bhu!
    Az fáj neked, hogy az akadémiát felavató verseny KÖZÖNSÉG NÉLKÜL, de egyáltalán valahogy zajlik? Daráljuk le kolbásznak az összes élsportolónkat? (A Covid-táliboknak az élet minden nyoma pusztítandó bűnjel…)
    Vagy csak a “Nemeth Szilard” fáj tenéked oly nagyon, hogy pusztulást kívánsz mindenre, amihez csak hozzáért?…

Itt lehet hozzászólni !